Na poczštku tematu chce zaznaczyc, ze to Belaiza namowila mnie do jego zalozenia i jeĹli uznacie, ze sie chwale zbytnio, to na niš zwalajcie .
No a wiec... W przyszle wakacje (lub dopiero za dwa lata, ale raczej nie) pojade do...(domyĹlcie sie ) Liverpoolu. Tak, tego mieszczšcego sie w kraju nazywanym powszechnie Angliš .
To jednak nie wszystko. Bedšc w mieĹcie Beatelsow bede trenowal z mlodzikami LFC. Jak chcecie - to nie wierzcie, ale juz jest wszystko zalatwione. To, czy wlaĹnie mi wierzycie, zupelnie mnie nie obchodzi. Ja wiem, ze jade i bede tam przez te 2 miechy gral, i to mi wystarcza wpelni.
Czekam na ukamieniowanie i pozdrawiam, Levy .
FORM IS TEMPORARY, CLASS IS PERMANENT
"Football is a simple game complicated by idiots."
Bill Shankly
Damian pisze:A to sš jakieŠtesty , okres probny , czy jak ?
Opisz z pelnymi detalami bo mnie zaciekawilo
Po prostu dolšczam na dwa miesišce do klubu Liverpool FC . Pelne detale? Moj trener z Agrykoli jak sie dowiedzial o tym wyjeŸdzie wpadl na taki pomysl, skolowal jakoŠkontakt z trenerami mlodzikow LFC i postalal wszystko. Sie znaczy powiedzial, ze przyjezdzam do Liverpoolu na dwa miesišce, gram w klubie w Polsce i chcialbym sie podcwiczyc u nich. No i sie spytal czy mnie przyjmš. No i tak tez sie stalo .
Sumo pisze:Levy, postaraj sie tam, to moze jak bedziesz dobrze gral to cie wypatrzš jacyŠlowcy talentow i za pare lat zastšpisz Gerrarda, albo Carraghera
JeĹli juz to Owena bo jestem napastnikiem .
FORM IS TEMPORARY, CLASS IS PERMANENT
"Football is a simple game complicated by idiots."
Bill Shankly
No Levy zapowiadajš Ci sie wymarzone wakacje , gratulacje, jednak nie spocznij na samych laurach tylko daj z siebie wszystko i potraktuj to powaznie, przepracuj ten okres jak najlepiej sie tylko da . A i Pietras nie zapomnij o Nas jakieŠupominki dla redakcji sš jak najbardziej wskazane :twisted: .
Pozdrawiam AcRoSs
"Niektórzy ludzie uważają, że piłka nożna jest sprawą życia lub śmierci.
Jestem bardzo rozczarowany takim podejściem. Mogę zapewnić, iż jest o wiele, wiele ważniejsza." Bill Shankly
Kurde Levy grasz na agrykoli?Gralismy z wami w tamtym sezonie!Moj kumpel chodzil na agrykole moze teraz jeszcze tam gra bo go dawno nie widzialem.Kojazysz moze Mika?
Eee levy jeĹli ty moj rocznik to musialeĹ byc na Arka Gdynia Cup. MieliĹmy z wami szatnie. UKS Cisowa to moi a wasi Agrykola. ByleĹ te zimš na Arka Gdynia Cup? My wygraliĹmy wtedy z wami 2-0
Don't worry about a thing, cause with Jurgen Klopp is gonna be alright!
AcRoSs pisze:No Levy zapowiadajš Ci sie wymarzone wakacje , gratulacje, jednak nie spocznij na samych laurach tylko daj z siebie wszystko i potraktuj to powaznie, przepracuj ten okres jak najlepiej sie tylko da . A i Pietras nie zapomnij o Nas jakieŠupominki dla redakcji sš jak najbardziej wskazane :twisted: .
Pozdrawiam AcRoSs
Tu sie Zgodze!! Oczywiscie Gratulacje Levy ale jezeli chcesz grac pozniej na powaznie to potraktuj ten wyjazd rowniez powaznie!!. To Twoja przyszlosc i szansa.Mozesz sie wiele nauczyc nawet przez te 2 miechy!! i Pamietaj!! przywiez mi jakies Getry LFC!!!!!!!!!!!!! rozmiar 43
“You, me, or nobody is gonna hit as hard as life, but it ain’t about how hard you hit, it’s about how hard you can get hit and keep moving forward, how much you can take and keep moving forward. That’s how winning is done” - Rocky Balboa
Fajnie tak wyjezdzac wiem cos o tym bo ja ze swoja druzyna wyjezdzam co roku do Francji ale w tym nie moglem bo mam zlamana noge ale juz wiem ze dwuch kumpli zalapalo sie do mlodziezowki Bordeaux tylko nie wiadomo czy tam zostana na stale bo duzo kosztuje tam zycie a klub nie kwapi sie do tego by ich utrzymywac
Levy weŸ kup jakieĹ pamištki jakieĹ koszulki itp dla mnie a ja ci wtedy wyĹle kase Powiedz Benitezowi ze go uwielbiam i ze jest najlepszy, i ze rzšdzi i go uwielbiam!
Don't worry about a thing, cause with Jurgen Klopp is gonna be alright!
No widzisz mowilam Ci, ze na naszym Forum sš ludzie na poziomie.
GRATULACJE
A takš wiadomoĹciš to ja bym okleila wszystkie przystanki w Sosnowcu. Piotrek kazdy z nas dalby wiele zeby sie znaleŸc na Twoim miejscu. Nawet ja mimo, ze mam swoje lata a w noge nie gram
Tak jak pisal Kuba (Gin) to Twoja wielka zyciowa szansa a ponadto wspaniala przygoda.
P.S.
Pocwicz autograf i rozeĹlij nam juz teraz
Jak ważna jest miłość? - bardzo ważna , prawie tak jak piłka nożna.