Gry

Tutaj możecie pisać o wszystkim o czym chcecie napisać i podzielić się z innymi.

Moderatorzy: ramar, zoltoczerwony, Juluz, Daniel, Gonzo, Szpieg1, AirCanada

Awatar użytkownika
Szpieg1
Moderator
Posty: 1391
Rejestracja: 24 sie 2011, o 12:49
Lokalizacja: Wawa

Re: Gry

Post autor: Szpieg1 »

Wiecie może gdzie można kupić na PC fifę 20 w edycjach mistrzowska i Ultimate?
Prócz Origina rzecz jasna.

josif
Posty: 925
Rejestracja: 15 sie 2013, o 14:41

Re: Gry

Post autor: josif »

Ma ktoś Fifa 20? Prawda to, że występuje bug, w którym w trybie kariery kluby grają drugimi składami?
War. War never changes

Awatar użytkownika
Zizi92
Posty: 31
Rejestracja: 5 lis 2010, o 15:18
Lokalizacja: Gniezno

Re: Gry

Post autor: Zizi92 »

Tak to prawda, nie ma sensu tej kariery nawet rozpoczynać.
Obrazek
Schecter Demon FR

Akustyk Tensona ;]

Awatar użytkownika
1010Arx
Posty: 1630
Rejestracja: 7 cze 2012, o 20:17

Re: Gry

Post autor: 1010Arx »

josif pisze:Ma ktoś Fifa 20? Prawda to, że występuje bug, w którym w trybie kariery kluby grają drugimi składami?
Nie mam FIFY, ale z tym bugiem to prawda. Zapewne wydadzą jakąś łatkę i wszystko będzie w normie, ale i tak "nieco" wstyd wypuścić grę z tak widocznym i prostym bugiem :) Choć jeśli dobrze pamiętam, to tam od dawna były problemy z rezerwowymi. Moja ostatnia FIFA to 14 i pamiętam, że denerwowało mnie, że w większości klubów gra rezerwowy bramkarz. Były nawet tak absurdalne sytuację, że City miało Harta, kupowali Courtoisa i jeszcze jednego gościa z overallem 84+, a i tak grał ten ponad dwumetrowy Rumun z overallem 74, którego nazwiska nie mogę sobie przypomnieć, a cała reszta wyżej wymienionych bramkarzy nie grała w ogóle. Oczywiście to nie było aż tak irytujące jak cały rezerwowy skład, ale jednak...
Obrazek

Awatar użytkownika
Szpieg1
Moderator
Posty: 1391
Rejestracja: 24 sie 2011, o 12:49
Lokalizacja: Wawa

Re: Gry

Post autor: Szpieg1 »

Jak dla mnie granie ze sztuczną inteligencją jest bezsensowne, żywy przeciwnik to jednak to.
Kariera może i byłaby fajna gdyby nie to straszliwe bezbłędne oskryptowanie sztucznej inteligencji gdzie nawet na niższych poziomach trudności ich błędy są rzadkie. Oczywiście ten nowy bug to śmiech na sali -
28% przychodów całego EA (!) to kasa z Ultimate Team właśnie z Fify więc widać, że pozostałe tryby mają w nosie.

Awatar użytkownika
Szmuggler
Posty: 494
Rejestracja: 13 kwie 2011, o 11:25

Re: Gry

Post autor: Szmuggler »

Mam Fifę20 i nie ma żadnego buga jeżeli chodzi o drugie składy.

Dani_LFC
Posty: 327
Rejestracja: 27 sty 2007, o 15:16

Re: Gry

Post autor: Dani_LFC »

Witam,
Mam problem w fifie 20 na ps4. Podczas rozgrywki online- sezony oraz mecze towarzyskie ze znajomymi (glownie jak gram przeciwko Juve i Napoli gra niemilosiernie przycina. Wczesniej ten problem zauwazylem gdy gralem LFC i wybieralem stroje domowe. Przy wyjazdowkach nie ma zadnego problemu. W opcji FUT nie ma tego problemu.

Problem z netem wykluczam bo tak jak wspominam, nie we wszystkich trybach to wystepuje. Spotkal sie ktos z was z taka sytuacja ? Chwilowo po aktualizacji fify problem ustal ale po kilku meczach powrocil.

juniorr333
Posty: 5
Rejestracja: 16 gru 2016, o 16:00

Re: Gry

Post autor: juniorr333 »

Ktoś chętny zagrać meczyk w fife20 na ps4?

CzerwonyBartek
Posty: 843
Rejestracja: 6 kwie 2013, o 15:37
Lokalizacja: Kraków

Re: Gry

Post autor: CzerwonyBartek »

Cześć. Ma ktoś tutaj na forum może CoDa Black Ops w polskiej wersji językowej?
The world is yours

LiverpoolIsRed
Posty: 213
Rejestracja: 3 maja 2019, o 20:00

Re: Gry

Post autor: LiverpoolIsRed »

Jedynke i dwójke.

CzerwonyBartek
Posty: 843
Rejestracja: 6 kwie 2013, o 15:37
Lokalizacja: Kraków

Re: Gry

Post autor: CzerwonyBartek »

A byłbyś może skłonny do podesłania plików polonizacyjnych? Ja posiadam wersje ROW, fabułę oczywiście zrozumiałem ale mój angielski nie jest perfekcyjny i miło było by sobie przypomnieć tytuł w ojczystym języku :D
The world is yours

seboYNWA
Posty: 40
Rejestracja: 27 kwie 2014, o 13:26
Lokalizacja: Szczecin

Re: Gry

Post autor: seboYNWA »

Siema
Wie ktoś może skąd mogę pobrać nieśmiertelne Heroes of Might and Magic 3 ? Najlepiej sprawdzone źródło.
Dzięki i pozdro :D

Awatar użytkownika
Suchar
Posty: 479
Rejestracja: 28 cze 2009, o 17:35
Kontakt:

Re: Gry

Post autor: Suchar »

Kod: Zaznacz cały

https://fileshark.pl/pobierz/40401308/b95d8/HoMaM.3.Zlota.Edycja.Incl.HotA.v1.5.1-PL.rar
Jak nie masz konta premium to daj znać na PW to wygeneruje Ci link premium.
Obrazek

Awatar użytkownika
Szpieg1
Moderator
Posty: 1391
Rejestracja: 24 sie 2011, o 12:49
Lokalizacja: Wawa

Re: Gry

Post autor: Szpieg1 »

Ma ktoś Origin Access abonament i może mi powiedzieć czy pokazują się wszystkie gry?
Bo u mnie np. alfabetycznie tylko od A do D ...

DonMateo
Posty: 422
Rejestracja: 11 gru 2010, o 19:21
Lokalizacja: Rumia

Re: Gry

Post autor: DonMateo »

Cześć,

Ściągnąłem ostatnio (a właściwie kolega mi ściągnął i zgrał na dysk) Red Dead Redemption 2 wersje piracką. Gra się zainstalowała ale z braku cracka nie działa. Wyświetla się komunikat żeby użyć Rockstar Launcher.
Stwierdziłem że nie będę czekać na cracka, tylko zainwestuję w oryginał ze steamu. Problem jest taki, że dostępna jest tylko wersja cyfrowa (ja mieszkam w domu, i korzystam z dziadowskiego internetu mobilnego dla którego ściągnięcie 100GB danych jest rzeczą niewykonalną).
W związku z tym mam pytanie, czy myślicie że jest opcja żeby po wykupieniu gry na steamie użyć tych plików które już mam? Jakoś przenieść do folderu gdzie steam instaluje czy coś?
Ja wiem że piractwo jest złe. Gdyby była wersja pudełkowa to nawet nie przeszłoby mi to przez myśl żeby szukać piratów.
Z góry dzięki za pomoc.
"...Oh ya beauty! What a hit son, what a hit!"

ODPOWIEDZ