Napiszę tylko dla tych, którzy zaczynają swoją zabawę z fantasy, że nie musicie dobierać zawodników tak,
aby było 2 skrzydłowych i 2 środkowych, czy tam dwóch bocznych obrońców i dwóch stoperów.
Możecie sobie walnąć nawet 5 skrzydłowych, to nie ma znaczenia.
Taka moja rada.
Ja tak sobie czytam tutaj te posty i oglądam te składy i nawet mnie kusi, żeby też się pobawić. Tylko mam takie pytanie, dużo osób z naszego forum aktualnie się w to bawi? Jak liczna jest liga LFC.pl?
A jak wyglada sprawa z liga? Mamy swoja jedna lige lfc.pl? Czy jest ich kilka? I kazdy gra liverpoolem w takiej lidze czy jak? I nie rozumiem za bardzo co Adi44324 napisal... W sensie np 5 skrzydlowych ale w formacji? Czy zawodnikow ktorzy teoretycznie graja jako skrzydlowi ustawiac ich np na srodku?
1.Jest dużo osób.
2. Jest jedna prywatna liga.
3. Każdy tworzy swój zespół, ja np. gram "Górnikiem Zabrze".
4. Adiemu chodziło o to, że podział jest na bramkarza, obrońcę, pomocnika i napastnika, a nie na rozgrywającego, skrzydłowego, libero oto. Więc twoja obrona mogłaby wyglądać tak: Agger, Skrtel, Ferdinand i Vidic.
e: pamiętaj, że masz ograniczenia w budżecie.
Ostatnio zmieniony 28 lip 2012, o 22:29 przez RemigiouLFC, łącznie zmieniany 1 raz.
No to sporo wyjaśnia. Wracając do tego wątku o możliwości posiadania tylko i wyłącznie trzech graczy z jednej drużyny to na moje oko mimo, że jeszcze nie gram to całkiem fajna opcja. Takie małe utrudnienia często sprawiają, że zabawa staje się jeszcze lepsza. O grze pomyślę pewnie dopiero jak wrócę z wakacji, ale już myślę o tym jak mógłby wyglądać mój skład biorąc pod uwagę to "uniedogodnienie"
Adler89 pisze:A ja chcialbym dolaczyc juz teraz Jak moge dolaczyc do Waszej ligi?
Naprawdę tak ciężko jest poszukać tego na wcześniejszych stronach tematu?
TPK pisze:Na pasku nawigacyjnym klikasz "Leagues", później "Join a league", zaznaczasz "Private league", dajesz "Next", wklepujesz kod podany przez Oskara, klikasz "Join..." i voila
guodzilla pisze: wchodzisz w zakładkę Leagues-->Join a league ->private league->wpisujesz kod ligi, który jest post wyżej i jesteś z nami
Właśnie skończyłem kompletować swój skład na najbliższy sezon na stronie premierleague.com. Wygląda mniej więcej tak:
Hart - Krul
Walker - Kompany - Shawcross - Assou-Ekotto - Riise
Dyer - Walters - Gerrard - Dembele - Snodgrass
Suarez - Borini - Mackie
Wydałem całą kasę. Jeszcze nie zapisałem, więc jeśli możecie mi poradzić jakąś zmianę to piszcie.
A! Jeszcze takie pytanko: czy na premierleague.com jest liga lfc.pl?
wow1892 pisze:Właśnie skończyłem kompletować swój skład na najbliższy sezon na stronie premierleague.com. Wygląda mniej więcej tak:
Hart - Krul
Walker - Kompany - Shawcross - Assou-Ekotto - Riise
Dyer - Walters - Gerrard - Dembele - Snodgrass
Suarez - Borini - Mackie
Wydałem całą kasę. Jeszcze nie zapisałem, więc jeśli możecie mi poradzić jakąś zmianę to piszcie.
A! Jeszcze takie pytanko: czy na premierleague.com jest liga lfc.pl?
Tak, jest liga LFC.pl, do której kod został podany kilka stron wcześniej