ja tylko w krótkich spodenkach jadę, no i biorę ze sobą 1 lub 2 koszulki (prócz tej co mam na sobie), bo może być nieprzyjemnie jak będzie sauna w autobusie i w jednej przepoconej koszulce przez cały wyjazd więc wam też polecam taką opcję pozdro i do jutra !!!
Ojejku ludzie wyluzujcie, autokar na pewno będzie miał klimatyzację, spokojnie Przerażać może ewentualnie podróż do i z Katowic zatłoczonymi pociągami w takim ukropie... ale razem jakoś damy radę Widzę, że gorączka przedwyjazdowa zaczęła się na dobre... kto gdzie siedzi, kto w co się ubiera... przypominają się stare dobre czasy podstawówki
“A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are.”
Jakby ktoś z uczestników wyprawy wiedeńskiej nie miał koszulki Liverpoolu albo szalika to proszę dać mi znać na priva. Śmiało, coś się u mnie znajdzie i chętnie z sobą zabiorę i udostępnię.
Tylko proszę w miarę szybko, bo za kwadrans wychodzę z domu i jadę już do Wrocławia.
Mam propozycje jak ktos z Was bedzie wczesniej w Kato to niech pisze moze zgadamy sie w jakiejs knajpie tak integracyjnie na jednym My juz powinnismy byc jakos przed 21 wiec jak jest ktos chetny to pisac gdzie Pozdro !
Wszyscy jesteśmy więźniami czasu, niewolnikami wieczności...
Zdjęcia ode mnie będą za jakieś 2h20min wg. megaupload. Zobaczymy, będą - podam link.
Dziękuję wszystkim za wyjazd. Coś wspaniałego. Z taką ekipą możemy jechać wszędzie.
Do zobaczenia z niektórymi na zlocie ( ), a z tymi co na zlot się nie udają - miejmy nadzieję za rok, również na jakimś wyjeździe na mecz