Imię - Bartek;
Skąd się wziął Twój nick - Jakoś tak pierwszy mi przyszedł do głowy, bo nie mam żadnej ksywki;
Data Urodzenia - 23.02.1997;
Miejsce zamieszkania - Zwoleń;
Kolor włosów - Brązowe/czarne;
Kolor oczu - Brązowe;
Szkoła/zawód - 3 klasa gimnazjum;
Trzy główne cechy charakteru - zabawny, leniwy, bystry (jak w randce w ciemno

Ulubiona gra komputerowa - FIFA, GTA ogółem, gram sporo, a te to chyba moje ulubione;
Ulubiona potrawa - spaghetti;
Gdzie chciałbyś spędzić wymarzone wakacje - Do Anglii, najlepiej do miasta Beatelsów;
Jakimi cechami powinien odznaczać się prawdziwy przyjaciel/przyjaciółka - Ma być taki, że jak do niego zadzwonię w środku nocy bo musimy zakopać trupa, to przyjeżdża bez słów;
Czy istnieje według Ciebie przyjaźń damsko-męska - Tak;
Masz zwierzątko domowe - Nie;
Jak wyglądałoby Twoje życie i "kontakt" z Liverpoolem bez internetu - Tyle co obejrzałbym na Canal+, czyli prawie by nie istniało;
Co Ci się najbardziej podoba w serwisie - Częste i dobrej jakości newsy i forum;
Co Ci się nie podoba na LFC.PL - 503 temp... Ale to już minęło

Ulubiony przedmiot w szkole - Muzyka, plastyka, WOS;
Znienawidzone przedmioty - Niemiecki;
Ulubiony film - Długooooo by wymieniać, filmy to w zasadzie moja druga największa pasja po piłce nożnej; Powiedzmy twórczość Tarantino, Spike'a Lee, Lyncha etc.
Jakiej muzyki słuchasz - Rock i pochodne, ale jak mi się spodoba jakiś kawałek z innego gatunku to nie mam z tym problemu;
Co najchętniej robisz w wolnym czasie - Oglądam filmy, słucham muzyki, gram w piłkę, jeżdżę na rowerze, ogólnie nie uczę się

Ulubiony napój bezalkoholowy - Woda, nie pijam słodkich napojów;
Twoje nałogi - W sumie za młody jestem na to, ale mam duże problemy przez lenistwo i niechęć do nauki;
Co najbardziej cenisz u płci przeciwnej - Coś w rodzaju charyzmy, że jak gadam z dziewczyną, to się nie śmieje słodziutko tylko się odgryza, zagaduje etc. No i wygląd raczej na 1. miejscu;
Twój stan cywilny - Wolny;
Twój największy życiowy sukces - Raczej brak, może kilka koncertów na gitarze, nic wielkiego;
Jesteś jeden dzień administratorem LFC.PL , co byś zmienił - Zakazałbym hejtu na Rodgersa, bo chyba oczywiste, że z takim składem w sezon nie wygra ligi;
Od kiedy kibicujesz LFC - W zasadzie to chyba jak miałem jakieś 9 lat to dopiero zainteresowałem się piłką i po jakimś czasie moim ulubionym piłkarzem stał się Torres, a potem trafił na Anfield, on odszedł, ja zostałem;
Dlaczego akurat ten klub - Kiedyś się nad tym nie zastanawiałem, a teraz jestem zbyt zakochany w tym zespole, żeby odejść, bo nie ma wyników, czy ktoś tam odszedł;
Najlepszy według Ciebie piłkarz w historii klubu - Nie będę się silił na wymienianie nazwisk z przeszłości bo ich nie pamiętam, jak dla mnie Steven Gerrard;
Jakie wydarzenie związane z LFC przyniosło CI największa radość - Głupio to zabrzmi, ale wielkich triumfów w czasie mojego kibicowania LFC nie odnosiło więc powiem 4-1 na Old Toilet i 3-1 z mułami u nas;
Dlaczego zdecydowałeś się zapisać na to forum - Bo od dawna przeglądałem forum i postanowiłe, że włączę się do tych dyskusji;
Numer buta - 44;
Wzrost - 182;
Waga - 74;
Ulubiony Hipermarket - raczej brak, mieszkam w małym mieście;
Ulubiony ketchup - Helmans (życiowe te pytania

Książka której nigdy nie dokończyłeś - Kilka książek Kinga, nie wszystkie są dobre, no i nigdy nie przeczytałem żadnej lektury

FIlm którego nigdy nie dokończyłeś - Raczej brak, może czasem coś w telewizji jak złapałem się na jakiegoś crapa;
Twoje drugie imie - Igor;
Trzecie imię - Borys (serio mam trzy imiona);