Skąd się wziął Twój nick - od imienia i " Ach ten Andy "

Data Urodzenia - 17.08.1995
Miejsce zamieszkania - Dąbrowa Tarnowska
Kolor włosów - ciemny brąz
Kolor oczu - niebieskie
Szkoła/zawód - II klasa LO
Trzy główne cechy charakteru - ciężko jest pisać o swoim charakterze ale myślę , że poczucie humoru,szczerość no i jestem mściwy

Ulubiona gra komputerowa - Fifa,FM oraz RPG typu Gothic.
Ulubiona potrawa - Pierogi ruskie,pizza.
Gdzie chciałbyś spędzić wymarzone wakacje - Bora Bora z wybraną ekipą :p
Jakimi cechami powinien odznaczać się prawdziwy przyjaciel/przyjaciółka - szczerość,lojalność,zrozumienie
Czy istnieje według Ciebie przyjaźń damsko-męska - myślę , że tak ale jest to raczej ciężkie w utrzymaniu tylko na przyjaźni :p
Masz zwierzątko domowe - obecnie nie ale miałem kanarka,chomiki i rybki

Jak wyglądałoby Twoje życie i "kontakt" z Liverpoolem bez internetu - pewnie TV i gazety ale nie wyobrażam sobie tego..
Co Ci się najbardziej podoba w serwisie - szybko dostarczane newsy oraz sympatyczna atmosfera ^^
Co Ci się nie podoba na LFC.PL - aktywacja konta na forum.
Ulubiony przedmiot w szkole - j.polski , WF , Geografia , j.angielski
Znienawidzone przedmioty - Fizyka,Chemia,Matematyka...
Ulubiony film - ciężko wybrać jeden ulubiony. Ogólnie stare polskie komedie typu Killer,Chłopaki nie płaczą / Incepcja,Gwiezdne Wojny
Jakiej muzyki słuchasz - właściwie to nie wiem. Każdy gatunek muzyczny coś w sobie ma i nie potrafie zdecydować się na jeden.
Co najchętniej robisz w wolnym czasie - najchętniej to raczej grać w noge :p
Ulubiony napój bezalkoholowy - Pepsi
Twoje nałogi - myślę że nałogów nie mam. W każdym razie nie pale jak większość znajomych :p
Co najbardziej cenisz u płci przeciwnej - Wierność, szczerość , poczucie humoru. Ogólnie musi być dziewczyna zadbana i mieć to coś

Twój stan cywilny - kawaler
Twój największy życiowy sukces - było troche sukcesów ale mam nadzieje że żaden nie był tym życiowym.
Jesteś jeden dzień administratorem LFC.PL , co byś zmienił - w sumie wszystko mi pasuje z wyjątkiem aktywacji konta na forum :p
Od kiedy kibicujesz LFC - pierwszy impuls to kiedy dostałem koszulke Owena gdzieś w 2002. Fanem byłem jakim byłem ale byłem

Dlaczego akurat ten klub - Koszulka Owena którą dostałem wszystko zaczęła,potem magiczny wieczór w Stambule i nasz hymn..zakochałem się w tym aż w końcu pojechałem na Anfield <3
Najlepszy według Ciebie piłkarz w historii klubu - Steven Gerrard
Jakie wydarzenie związane z LFC przyniosło CI największa radość - filmiki z 2005 oglądam do tej pory i zazdroszczę starszym..oglądałem to jako dziecko a i tak się ogromnie cieszyłem. Teraz bym zgłupiał ze szczęścia

Dlaczego zdecydowałeś się zapisać na to forum - strone przeglądam już pare lat a dopiero teraz zdecydowałem się zapisać. Chce skontaktować się z pewnymi użytkownikami. Wyrażanie opinii i przynależność do czerwonej rodziny :p
Numer buta - 42.5
Wzrost - 172
Waga - 70 ?
Ulubiony Hipermarket - Tesco,Biedronka !

Ulubiony ketchup - Hellmann's
Książka której nigdy nie dokończyłeś - Potop,Krzyżacy
FIlm którego nigdy nie dokończyłeś - wiele takich ale do głowy przyszedł mi jeden. " Masz wiadomość " zaczynałem oglądać z 5 razy a nigdy nie obejrzałem do końca.
Twoje drugie imie - Jerzy

Trzecie imię - Patryk