Spory zestaw pytan, a wiec po kolei:
Pytania Patryka:
1.ID
Grzesiek
Ksywka "klimo" jest zdrobnieniem od mojego nazwiska, ktorš stosuje kilku moich znajomych.
d.b. - 11.02.1980'
Turzyn
wlosy czarne, oczy zielono-bršzowe
Zawod: pedagog-pracownik socjalny
2. Liverpool
Liverpool'owi kibicuje od 1996 roku, kiedy to zetknšlem sie z gierkš Sensible World Of Soccer gdzie jakaŠtajemna sila sklonila mnie do wybrania
druzyny The Reds. W skladzie byli m.in. David James, Jason MacAteer, Steve McMannaman, Robbie Fowler, Jamie Redknapp, Stan Collymore. Z tego wszystkiego zaczšlem sie tym klubem interesowac copraz bardziej. Potem pojawil sie Owen i Mundial w 1998 roku. WczeĹniej pamietam jeszcze wyczyny MacMannamana z Euro 96'
Najwiekszy pilkarz w historii Liverpoolu to:
z czasow, ktore ja znam jest nim na pewno - Michael Owen i staje sie nim rowniez Steven Gerrard. No i jeszcze Robbie Fowler.
z przeszloĹci hmmm? - Kenny Dalglish, Ian Rush.
Wydarzenia, ktore najbardziej utkwily mi w pamieci: oczywiĹcie sezon 2001 - Puchar Ligii, Puchar Anglii, przejĹcie rozgrywek Pucharu UEFA (te mecze z Romš) i final z Alaves (niesamowite 5:4), a potem pokonanie w Super Pucharze Europy Bayernu Monachium. Po 5 latach kibicowania wreszcie sukcesy, ale bylem dumny i szczeĹliwy.
I wreszcie zeszloroczny final - po pierwszej polowie zalamka (kurde tyle wysilku i co nagle Milan strzela trzy gole i to ma byc koniec?) Ale potem los sie odwrocil. Najpiekniejsze w tym jest chyba to, ze to wydarzenie zostanie we mnie do konca zycia, po latach bedzie budzilo ten dreszcz emocji i radoĹci.
Smutne wydarzenia - porazka z Celtikiem u siebie 0:2 w rozgrywkach pucharu UEFA (to chyba byl polfinal), byl tez taki mecz The Reds z Barcelonš, tez na Anfield, kiedy Barca rozgrywala przez kilka minut pilke i zaden z naszym pilkarzy nie potrafil zabrac im pilki, po czym Katalonczycy strzelili gola. UĹwiadomilem sobie wtedy roznice poziomow i pomyĹlalem kiedy Liverpool bedzie w stanie pokonac Barce. Teraz wiem, ze Steve i spolka potrafiliby tego dokonac.
Forum
Na forum zapisalem sie w sumie niedawno i nie mam zbyt duzych osišgniec na tym polu. JeĹli coĹ mi przyjdzie do glowy to pisze. Generalnie mozliwoĹc wypowiedzi swoich poglšdow to Ĺwietna sprawa.
Do kogo mam zblizone poglšdy - hmmm nie wiem, napisze tylko, ze uwazam iz patrze z optymizmem na Liverpool pod kierunkiem Beniteza
Pytania Air'a
1. gierki - CM'y i FM'y
2. pieczonki, ciulim (jeĹli ktoĹ jest zainteresowany przepisem oto kontakt - gg - 3862823
3. ksišzki Salmana Rushdie - np. "Szatanskie wersety"
4. czasopismo - "Teraz Rock" znany wczeĹniej jako "Tylko Rock"
5. granie w pilke z kuzynem z Zabrza (przez niego pozostala mi sympatia do Gornika i miloĹc do pilki noznej)
6. Ken Wilber, Serj Tankian, James Maynard Keenan.
7. miejsce na wakacje - jakieŠgory lezšce nad morzem
8. przedmioty na bezludnš wyspe - laptop z dostepem do netu i baterie sloneczne do niego

, wielofunkcyjny scyzoryk i pilka nozna
9. cechy przyjaciela - empatia, szczeroĹc, cierpliwoĹc
10. Istnieje przyjaŸn miedzy kobietš a mezczyznš, sam mam takie doĹwiadczenia, pod warunkiem, ze nie podobajš sie sobie nawzajem (fizycznie oczywiĹcie)
11. dwa koty i pies, wszyscy majš zblizone charaktery - sa leniami i lubia jeĹc
12. W chwili obecnej trudno mi sobie wyobrazic moje zycie i "kontakt" z Liverpool'em bez dostepu do netu. Odkiedy mam stale lšcze (jakiĹ rok) jestem tutaj prawie codziennie. I szczerze powiedziawszy jest to najlepszy serwis poĹwiecony klubowi pilkarskiemu z jakim sie zetknšlem. I to nie tylko w Polsce. Przede wszystkim ogrom informacji i newsow (pod tym wzgledem
www.lfc.pl bije na glowe konkurencje z
www.fcliverpool.pl), szybki dostep do multimediow i relacje (te audio sš czasem przezabawne

). Wielki dzieki dla wszystkich redaktorow!!!
13. Co mi sie podoba - patrz punkt wyzej oraz ciekawa wymiana poglšdow na forum.
14. Niepodobajš mi sie przeklenstwa i wyzwiska w komentarzach.
15. Szanse przyjazdu na zlot - raczej male, poniewaz wybieram sie na dluzszy pobyt do Anglii ale tym samym radykalnie zwiekszam swe szanse wizyty na Anfield!