Wyjazd do Liverpoolu
Moderatorzy: zoltoczerwony, ramar, Juluz, Szpieg1, Gonzo, Daniel, AirCanada
-
-
- Juventino
- Kontakt:
-
-
- Kontakt:
- Sochal
-
-
GratulujĂŞ!
Mam pytanie: Kto by nie chcial byc na miejscu levego?
Chyba nikt. No gratuluje, gratuluje. Super sprawa. Zareklamuj te strone i ogolnie fanow Liverpool'u z tej strony
Jeszcze raz gratulacje. Tylko sie przykladaj
Pozdrawiam
Chyba nikt. No gratuluje, gratuluje. Super sprawa. Zareklamuj te strone i ogolnie fanow Liverpool'u z tej strony

Jeszcze raz gratulacje. Tylko sie przykladaj

Pozdrawiam

Liverpool - Home is where the heart is...
-
- Kontakt:
-
przed, czy po zlocie? jak przed to mi na zlocie pokazesz fotki
i autografy.
GRATULACJE chlopie sie okaze, ze bedziesz gral z Sinamš w 1 skladzie za pare lat, to spokox bedzie. Jak masz talemt (wierze ze masz) to go nie zaniedbuj.
PZDR

GRATULACJE chlopie sie okaze, ze bedziesz gral z Sinamš w 1 skladzie za pare lat, to spokox bedzie. Jak masz talemt (wierze ze masz) to go nie zaniedbuj.
PZDR

Ostatnio zmieniony 10 gru 2005, o 22:37 przez Witz, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sochal
W szkolce juz na 100% nie bede, bo mam problemy z kolanem i i tak moge grac bardzo malo, a o jakichkolwiek treningach nie ma mowy :/. No ale przeciez zostaje Anfield i cale miasto do zwiedzania
. Przypominam, ze jest mozliwoĹc, ze w te, ale jest rowniez, ze dopiero w jeszcze kolejne wakacje pojade tam. Okaze sie
. Pozdrawiam.

FORM IS TEMPORARY, CLASS IS PERMANENT
"Football is a simple game complicated by idiots."
Bill Shankly
"Football is a simple game complicated by idiots."
Bill Shankly
- kamalfc5
brawo Levy:):) to Twoja wielka szansa jak mowiš wszyscy..
:) a teraz moj cel wizyty w tym temacie...
otoz mam zamiar wybrac sie na mecz Liverpoolu i wybralam derby dzielnicy Merseyside:) lot zaltwic - sprawa banalna...gorzej z biletem..na oficjalce znalazlam bilety i nawet mozliwoĹc kupienia ich,ale gdy w to wchodze pisze,ze tzreba podac swoj numer karty fana. Te karte mozna kupic za 3,50 funtow,ale czy jedna karta odnosi sie do tylko jednej osoby? Czy na jedne karcie mogš wejĹc na mityczne ANFIELD ROAD 2 osoby?:)Czy trzebe dwie osobne karty? Czas nagli, wyjazd jest pewny o ile biletow mi nie sprzedadzš sprzed nosa..prosze o jakiĹ kontakt z osobami, ktore byly na meczu i wiedzš jak to mniej wiecej wyglšda. Niestety przez najblizsze dwa tygodnie nie ma sensu do mnei pisac, gdyz wraz z rodzicami jade na ferie zimowe do Punta Cany(miejscowoĹc na Dominikanie),wiec nie zasta sie mnie:).Ale jak wroce bylabym wdzieczna za wazne informacje, poniewaz wracam z wycieczki i od razu wsyztsko zalatwiam:):) bardzo prosze o kontakt ze mnš kto byl i jak w jakiĹ sposob moze mi pomoc..z gory bardzo dziekuje..
:) moj numer gg bšdŸ e-mail znajduje sie na stronce lub wiecie gdzie jeszcze:):)POZDRO

Nikt nigdy nie był, nie jest i nie będzie większy niż Nasz klub.
-
gdyby moich rodzicow bylo stac na wyjazd na dominikane to problemu biletow bym nie mial. poprostu idziesz pod stadion do konika i kupujesz wchodzisz i jestesNiestety przez najblizsze dwa tygodnie nie ma sensu do mnei pisac, gdyz wraz z rodzicami jade na ferie zimowe do Punta Cany(miejscowoĹc na Dominikanie