Wyjazd do Liverpoolu
Moderatorzy: zoltoczerwony, ramar, Juluz, Szpieg1, Gonzo, Daniel, AirCanada
-
Re: Wyjazd do Liverpoolu
Też się zastanawiam, sprawa rozwojowa:) wejście wtedy na mecz graniczy z cudem lub grubym portfelem 

- liverpoolek
Ale być w tym czasie w Liverpoolu to też przypuszczam niezapomniane przeżycie. Nawet jeśli (tfu!) ostatecznie nie zdobędziemy majstra.
-
Też się zastanawiam nad takim wyjazdem... Ceny lotów w tym momencie jeszcze sensowne. Z Wrocławia ok. 200 zł
http://goo.gl/dPV6jT
Podejrzewam, że im bliżej ewentualnego mistrzostwa tym trudniej będzie o coś dostępnego dla zwykłych śmiertelników
Swoją drogą, mam nadzieję, że jeśli się zdecyduje miasto wpadnie na to by postawić gdzieś telebim
Najgorzej byłoby oglądać ten mecz na telefonie, bo w pubach nie będzie miejsc...
Podejrzewam, że im bliżej ewentualnego mistrzostwa tym trudniej będzie o coś dostępnego dla zwykłych śmiertelników

Swoją drogą, mam nadzieję, że jeśli się zdecyduje miasto wpadnie na to by postawić gdzieś telebim

LFC Supporter since 1998
First time on Anfield 12.11.2008
First Anfield Match: 24.09.2011 (Liverpool 2:1 Wolverhampton)
Mój blog o tanich podróżach: Janusze Wakacji
Lara Barton - polskie stroje kąpielowe
- liverpoolek
Ja myślałem żeby wylot zrobić w piątek, a wrócić w poniedziałek, bo urlop, te sprawy. Latają wtedy samoloty z Krakowa, cena do 300zł w obie strony.emvoo pisze:Też się zastanawiam nad takim wyjazdem... Ceny lotów w tym momencie jeszcze sensowne. Z Wrocławia ok. 200 zł
Swoją drogą, mam nadzieję, że jeśli się zdecyduje miasto wpadnie na to by postawić gdzieś telebimNajgorzej byłoby oglądać ten mecz na telefonie, bo w pubach nie będzie miejsc...
-
No tak, na krótszy wyjazd taniej nie znajdziesz w tej chwili. Są jeszcze fajne ceny ze Szczecina, ale to już dla mnie daleko.
LFC Supporter since 1998
- fi4lfc
fi4lfc pisze:Siemanko,
wraz z 3 ziomkami wybieramy się do Liverpoolu na mecz z Bournemouth (8.02). Mieliśmy już bilety ogarnięte przez lokalnych znajomych jednego z nas. Jednak im bliżej wyjazdu tym bardziej coś zaczynają kręcić i nagle wyskakują wątpliwości co do biletów...
Teraz moje pytanie, czy jest ktoś na forum kto mógłby załatwić bilety udostępniając swojego membershipa? Oczywiście nie ma nic za darmo.
Jeżeli nie to może ktoś zorientowany powie mi czy jest szansa kupna biletów od tzw. koników? w jakich cenach?
Za wszelkie wskazówki serdecznie dziękuje.
serio żadnych odpowiedzi, rad czy czegokolwiek?
Jeździć, balować, terroryzować
-
Ja bym popytał tutaj https://www.facebook.com/groups/polishreds/?fref=nffi4lfc pisze:fi4lfc pisze:Siemanko,
wraz z 3 ziomkami wybieramy się do Liverpoolu na mecz z Bournemouth (8.02). Mieliśmy już bilety ogarnięte przez lokalnych znajomych jednego z nas. Jednak im bliżej wyjazdu tym bardziej coś zaczynają kręcić i nagle wyskakują wątpliwości co do biletów...
Teraz moje pytanie, czy jest ktoś na forum kto mógłby załatwić bilety udostępniając swojego membershipa? Oczywiście nie ma nic za darmo.
Jeżeli nie to może ktoś zorientowany powie mi czy jest szansa kupna biletów od tzw. koników? w jakich cenach?
-
Ja kiedyś kupiłem z drugiej ręki, też miałem obawy że koleś coś kręci ale znajoma uspokajała że to takie angoli podejście. O wyznaczonej porze i miejscu zjawił się brytol z biletamiolidaen pisze:Ja bym popytał tutaj https://www.facebook.com/groups/polishreds/?fref=nffi4lfc pisze:fi4lfc pisze:Siemanko,

-
Witam,
Ma ktoś może wolny bilet na domowy mecz do Liverpoolu?
A jak nie to jest ktoś w stanie pomóc, jak zdobyć taki bilet, czy jest w ogóle szansa ?
Dzięki za info
Ma ktoś może wolny bilet na domowy mecz do Liverpoolu?
A jak nie to jest ktoś w stanie pomóc, jak zdobyć taki bilet, czy jest w ogóle szansa ?

Dzięki za info
-
Panie i Panowie,
prośba jest - wybieram się do Liverpoolu na fetę mistrzowską i mam pytania do tych, którzy niedawno byli w mieście, z którego pochodzi najlepszy zespół i najlepszy zespół piłkarski na świecie:
- najlepszy środek transportu w mieście
- ciekawe miejscówki do ogarnięcia (nie chodzi o te oklepane, które wywalają internety)
prośba jest - wybieram się do Liverpoolu na fetę mistrzowską i mam pytania do tych, którzy niedawno byli w mieście, z którego pochodzi najlepszy zespół i najlepszy zespół piłkarski na świecie:
- najlepszy środek transportu w mieście
- ciekawe miejscówki do ogarnięcia (nie chodzi o te oklepane, które wywalają internety)
-
Zdecydowanie komunikacja miejska. Bilety dziennie w przystępnej cenie, strona internetowa z rozkładem i pomocną mapka bardzo czytelna. Jeśli dobrze pamiętam, to kolejka miejska /metro ma wspólne bilety dziennie z najczęstszym przewoźnikiem autobusowym (niech miejscowi mnie poprawią, jeśli gadam bzdury).
Byliśmy na geudniowym starciu z United i codziennie kupowalismy bilety dzienne.
Fajne miejsce do cykniecia foty to duży mural Klopp, jeśli pamięć mnie nie zawodzi to na skrzyżowaniu ulic Jamaica i Jordan.
Doki Alberta na pewno Google wywala, ale oczywiście warto, szczególnie wieczorem się tak wybrać. Cała ulica pubów, w tym piłkarskich w centrum.
Byliśmy na geudniowym starciu z United i codziennie kupowalismy bilety dzienne.
Fajne miejsce do cykniecia foty to duży mural Klopp, jeśli pamięć mnie nie zawodzi to na skrzyżowaniu ulic Jamaica i Jordan.
Doki Alberta na pewno Google wywala, ale oczywiście warto, szczególnie wieczorem się tak wybrać. Cała ulica pubów, w tym piłkarskich w centrum.
-
google street i zdjęcia ze stworzenia Kloppa potwierdziły, że dobrze określiłeś miejsce. Świetne!
Dzięki bardzo, o takie miejscówki mi chodzi właśnie.
Dzięki bardzo, o takie miejscówki mi chodzi właśnie.
-
Na co?urzed pisze:Panie i Panowie,
prośba jest - wybieram się do Liverpoolu na fetę mistrzowską

-
Witam,
Szukam taniego noclegu (pokoju) dla 4 osób z soboty na niedziele (5-6 kwietnia). Może ktoś z mieszkających w Liverpoolu coś polecić/zaoferować?
Thanks from the mountain
Szukam taniego noclegu (pokoju) dla 4 osób z soboty na niedziele (5-6 kwietnia). Może ktoś z mieszkających w Liverpoolu coś polecić/zaoferować?
Thanks from the mountain
- michalfc8
Mam jedno pytanko odnośnie membershipa. Czy żeby kupić bilet potrzeba mieć full membera czy wystarczy posiadać light lub international?