akslagzim pisze:Może ktoś z Was mieszka w Katowicach i podpowiedziałby jakimi autobusami można dojechać z dworca PKP na lotnisko? Na dworcu będziemy około godziny 3.
Ja nie mieszkam, ale jechałem we wtorek. Schodzi się na parking autobusowy podziemny i stanowisko nr 10.
Tutaj masz rozkład jazdy: http://pkm.katowice.pl/lotnisko/rozklad ... -lotnisko/
Najbliższy macie o godzinie 4, tym samym jechałem i na lotnisku byłem chwilę przed 5.
"- Możesz spalić mi dom tak, że studia nie odzyskam, wtedy następną płytę nagram, ku***, na skrzypcach." http://www.lastfm.pl/user/Frydzio7
Panowie, gdzie najlepiej kupić jakiś gadżet Liverpoolu (np szalik) w samym mieście? Stadionowy sklep jest droższy niż reszta? Pytanie pilne ponieważ wybieram się jutro na mecz i uzupełniłbym garderobę :)
LookAss pisze:Panowie, gdzie najlepiej kupić jakiś gadżet Liverpoolu (np szalik) w samym mieście? Stadionowy sklep jest droższy niż reszta? Pytanie pilne ponieważ wybieram się jutro na mecz i uzupełniłbym garderobę
najlepiej w oficjalnym sklepie... czy to liverpool one czy na stadionie... jeden czort
byle oficjalny sklep
ps - z memberrem była zawsze zniżka (trzeba sprawdzić jak jest teraz)
LookAss pisze:Ze względów finansowych czy ideologicznych?
kasa podobna na "bazarku" a to co w sklepie (wiadomo, że oficjalka lekko droższa).... ale jakościowo 2 światy
Mam szalików sporo (kiedyś kupowane co mecz).... i te ze sklepu oficjalnego trzymają się dużo lepiej niż bazarowe
Wymyśliłem sobie, że we wrześniu polecę z paroma znajomymi na Liverpool - Southampton na Anfield. Znalazłem na razie tylko fajny (tani) lot. Zanim zajmę się resztą chciałem zapytać o parę rzeczy osoby które tam mieszkają, albo w niedalekiej przeszłości na takim meczu były.
Chyba standardowe pytanie, czyli jak kupić bilet bez membershipa i czy jest on do tego niezbędny?
Czy da się kupić bilety parę godzin przed meczem w kasach, czy raczej nic nie zostaje? Bądź co bądź to tylko Southampton, ale z drugiej strony to aż Liverpool.
Ile kosztowałby najtańszy bilet? Sprawdzałem na stronie footballticket.com i za najtańszy zapłaciłbym 100 funciaków, a liczę, że znajdę lepszą ofertę.
Czy znacie jakiś w miarę jak najtańsze miejsce gdzie moglibyśmy się zatrzymać na te 3-4 dni? Jeśli nie to oczywiście sami sobie coś znajdziemy, ale może macie coś wartego polecenia.
Czym jeszcze powinienem się zająć, albo co jeszcze wiedzieć o organizowaniu takiego wyjazdu?
(wszystko chciałbym po taniości bo my studenty, ale rozumiem, że to 20zł nie będzie kosztowało i jestem na to przygotowany :p :p )
- Nie uważam, że musisz być w 100 procentach zdrowy, by grać. Muszę być w 100 procentach kontuzjowany, żeby nie grać. - Jamie Carragher
Witaj, spróbuj dołączyć do grupy na fejsie:
Polacy w Liverpool.
Tam Polacy sprzedają bilety, sam tak kupiłem w zeszłym roku i wyszło taniej niż przez Internet.
Płaciłem 55 funtów za bilet na premier league z WBA.
Miejsca na main stand.
Hotel najlepiej ogarnąć przez booking.com
Sam popytam znajomych o bilety na ten mecz jak coś znajdę to dam ci znac.
Hej, czy ktoś korzystał ze zorganizowanych wyjazdów na mecze lfc ? Znalazłem dwie strony, na facebooku :
NaStadionach.eu i footbolaway2015
Myslalem zeby kupic teraz membera i liczyc ze uda mi sie kupic bilet na jakis mecz, jednak czesto graniczy to z cudem z tego co czytam na forum, a teraz chociazby na tym nastadionach.eu wpadlo wyjazd na mecz z city za 1600 zl, wiec wcale nie jakos super drogo. Korzystał ktos kiedys z takich wyjazdow ? Warto pakowac sie w to w ogóle ? Nie ukrywam że wolałbym chyba sam polecieć jednak jeśli juz uda mi sie kupic bilet na mecz to nie wiadomo potem tez jak z lotami czy beda w miare w przystepnej cenie i hotel .
Divx97 pisze:Hej, czy ktoś korzystał ze zorganizowanych wyjazdów na mecze lfc ? Znalazłem dwie strony, na facebooku :
NaStadionach.eu i footbolaway2015
Myslalem zeby kupic teraz membera i liczyc ze uda mi sie kupic bilet na jakis mecz, jednak czesto graniczy to z cudem z tego co czytam na forum, a teraz chociazby na tym nastadionach.eu wpadlo wyjazd na mecz z city za 1600 zl, wiec wcale nie jakos super drogo. Korzystał ktos kiedys z takich wyjazdow ? Warto pakowac sie w to w ogóle ? Nie ukrywam że wolałbym chyba sam polecieć jednak jeśli juz uda mi sie kupic bilet na mecz to nie wiadomo potem tez jak z lotami czy beda w miare w przystepnej cenie i hotel .
Jeśli chodzi o stronę nastadionach.eu to widziałem, że mają tam dobre ceny. Dodatkowo w opcji wyjazdu na mecz z City w cenie są 3 noclegi i zwiedzanie miasta, więc jest całkiem ok. Po komentarzach na stronie wnioskuje, że wszystko przebiega tam ok.
Jeśli chciałbyś sam zorganizować wyjazd, to proponuję zajrzeć do grupy na FB "LFC - Membershipy - Udostepnianie itp." Zawsze znajdą się jakieś wolne karty, które ktoś udostępnia, bo nie może byc na meczu. Potem zwraca się spowrotem kartę.
Ktoś poleci jakiś najtańszy nocleg? Zależy mi żeby pokoje nie były 12 osobowe :p 1 albo 2, w miarę najtaniej, chociaż wiem, że za 10 funów/noc takich nie znajdę :p
- Nie uważam, że musisz być w 100 procentach zdrowy, by grać. Muszę być w 100 procentach kontuzjowany, żeby nie grać. - Jamie Carragher
Witam, w okresie listopad/grudzień chciałbym wybrać się z kumplem na mecz LFC na Anfield. Chciałbym zapytać jak się za to zabrać po kolei, co z biletami itd. Gdzieś dawniej widziałem jak ktoś to wypisał po kolei ale nie mogę teraz już tego znaleźć ( jeśli by ktoś znalazł to proszę o linka Mógłby ktoś nam pomóc? Będziemy mega ogromnie wdzięczni
lukno97 pisze:Witam, w okresie listopad/grudzień chciałbym wybrać się z kumplem na mecz LFC na Anfield. Chciałbym zapytać jak się za to zabrać po kolei, co z biletami itd. Gdzieś dawniej widziałem jak ktoś to wypisał po kolei ale nie mogę teraz już tego znaleźć ( jeśli by ktoś znalazł to proszę o linka Mógłby ktoś nam pomóc? Będziemy mega ogromnie wdzięczni
Zajrzyj do grupy na FB "LFC - Membershipy - Udostepnianie itp." Nasi fani udostępniają tak karty itp. Chyba najłatwiejszy sposób załatwienia biletów.