Niezly LOL, nie wiem skšd koleŠma tš koszulke. Moim zdaniem podrobka, tym bardziej bym jej nie kupil bo Morientes nie byl upowazniony do gry w Lidze Mistrzow poprzedniego sezonu, a co za tym idzie taka koszulka nie powinna istniec.
mnie sie wydaje ze cala druzyna dostala takie koszulki - tak jak i zlote medale, ktory Moro rowniez otrzymal mimo ze nie zagral ani minuty
Poza tym jak kupilam przez allegro koszulke od tego goĹcia (soccer_fan_2005) i nie mam nic do zarzucenia. Koszulka doszla prawie natychmiast (w pištek przelew - w poniedzialek odebralam paczke) Ma wszystkie potrzebne metki i w ksišzeczce "the official LFC replica for 2004/05 season"
POLECAM
Jak ważna jest miłość? - bardzo ważna , prawie tak jak piłka nożna.
Male sprostowanie:
oczywiĹcie nie mamy nic do goĹcia z allegro, tylko smiejemy sie z samego faktu koszulki finalisty Morientesa. OczywiĹcie ze mozna zamowic w sklepie klubowym nawet koszulke z napisem Sachim
Skoro polecasz tego sprzedajšcego, do dodam go sobie do zakladki Ulubieni Sprzedawcy, tak na przyszloĹc. Pozdrawiam i zycze milego wypoczynku na zlocie.
Tez bym sobie kupil koszulke, najlepiej to Gerrarda albo Xabiego Alonso, ale wnie wiem gdzie, a nie chce nigdzie zamawiac... Na razie mam koszulke Radka Sobolewskiego zakupionš w "WiĹlackim ĂSwicie" za... chyba 50 zeta Taniocha
Jazda Jazda BiaÂła Gwiazda...
DziĂŞki temu kto jÂą umiesciÂł na forum, pozwoliÂłem sobie z niej skorzystaĂŚ
....a propos Morientesa....co z tego,ze nie byl uprawniony....i tak Benitez pogratulowal jemu ....pierwszemu,co do koszulek ....najlepiej z oficjalki,doĹc drogo ale wiesz co masz......
Sluchajci niewiecie kiedy na oficjielce bedzie dostawa koszulek z LM z tego sezonu.Chcialem bardzo kupic ale poprostu ich nie ma.Szukalem nawet na sklepach internetowych tam sš ale niewim jakim cudem nie majš naszywek na rekawach...!Z gory dzieki za odpowiadz!
Haha Nie dawno wszedlem w aukcje -oczywiscie na allegro- z koszulkš LFC Away 2005/06 JakoĹ chetnych na licytacje nie bylo, wiec wiadomo - koszulka trafila w moje lapy. Kosztowalo mnie to z przesylkš 41 zl. Nalezy dodac, ze jest to podkoszulek Oficial merchandise z Anglii. Podobno zalozona kilka razy, ale tego kompletnie nie widac, mowišc inaczej 0 Ĺladow noszenia. Jestem bardzo zadowolony, bardzo podoba mi sie ta koszulka...jest BOSKA Polecam bardzo serdecznie koszulki wyjazdowe z tego sezonuuu...sš BARDZO ĂLADNE