RedMen pisze: ↑18 sie 2020, o 12:52
Kurde chodziło mi i zgodafc , mój błąd. Czytając opinie o sklepie to buty mają kiepskie, a o koszulkach ciężko znaleźć opinie
ZgodaFC jest sklepem z oryginalnymi produktami. Właścicielem jest Szopex, są oni więc retailerem oficjalnych marek. Jakość tej samej koszulki u różnych retailerów będzie ta sama.
Co do butów i opinii - mają buty od najniższych modeli po profesjonalne i limitowane modele. Żyjemy w Polsce, gdzie Mirek kupuje najniższy model korków za 199,99 (gdzie przykładowo profesjonalna wersja kosztuja 800-900) i płacze, że po roku kopania na orliku (sztuczna murawa) w amatorskich butach do gry na trawie (naturalna murawa bez granulatu) miały się one czelność uszkodzić/rozkleić.
PS. Swoją drogą jak ktoś chce przymierzyć sobie nasze trykoty stadium/vapor i porównać oraz mieszka w Warszawie/okolicach, to własnie w Zgodzie można to zrobić. Ogromna stacjonarka w ściślym centrum a przy okazji można sobie pokopać w klatce
mmylek04 pisze: ↑15 wrz 2020, o 17:41
Zamawiał ktoś ostatnio jakieś rzeczy z oficjalnego sklepu? Jaki czas oczekiwania na paczkę w związku z COVID itd.?
Czy ktoś ostatnio próbował kupić coś poprzez oficjalny sklep internetowy na liverpoolfc.com? Od około miesiąca próbuję dokonać zakupu, ale albo wyskakuje błąd od razu po wpisaniu danych karty (transakcja niemożliwa do zrealizowania), albo już w momencie łączenia z bankiem (potwierdzam kod SMS, a potem wyskakuje biała, pusta strona i transakcja nie przechodzi). Próbowałem kilkoma kartami, z różnych banków, z różnych komputerów więc może to jakiś problem związany z Brexitem?
lfc pisze: ↑10 lut 2021, o 14:00
Czy ktoś ostatnio próbował kupić coś poprzez oficjalny sklep internetowy na liverpoolfc.com? Od około miesiąca próbuję dokonać zakupu, ale albo wyskakuje błąd od razu po wpisaniu danych karty (transakcja niemożliwa do zrealizowania), albo już w momencie łączenia z bankiem (potwierdzam kod SMS, a potem wyskakuje biała, pusta strona i transakcja nie przechodzi). Próbowałem kilkoma kartami, z różnych banków, z różnych komputerów więc może to jakiś problem związany z Brexitem?
Ja zazwyczaj kupuje meczówki z patchami na ebayu, aczkolwiek zamawiałem ostatnio sweter przedłużając membershipa i nie miałem problemu, a wszystko wiadomo przez oficjalna stronę
„Jeśli nie wspierasz nas, kiedy przegrywamy lub remisujemy to nie wspieraj nas, kiedy wygrywamy!”
Ja zazwyczaj kupuje meczówki z patchami na ebayu, aczkolwiek zamawiałem ostatnio sweter przedłużając membershipa i nie miałem problemu, a wszystko wiadomo przez oficjalna stronę
To było w tym roku i z wysyłką do Polski? Mogę zapytać kartą jakiego banku robiłeś przelew?
Kupowałem ostatnio West Hamu (są fajne promocje ) i nie było problemu. Płatność kartą Revolut, przeglądarka chrome.
Kupował ktoś koszulki retro z oficjalnej strony? Szczególnie interesuje mnie z Pucharu Europy z 1984 r., jak sie sprawdza po wielkrotnym praniu, jak rozmiarówka wygląda (zawyżona/zaniżona).
Siema ja płaciłem przez paypala i wszystko przeszło bez problemów,ale niestety przez Brexit dochodzi teraz ewentualnie cło (jeśli powyżej 140euro) i vat,tak więc trzeba się przygotować na dodatkowe opłaty.
Dzięki za pomoc, dziwna sprawa... Gdyby dotyczyło to jednego urządzenia, karty, banku czy nawet przeglądarki to bym jeszcze zrozumiał, ale w takim razie zupełnie nie wiem o co może chodzić.
EDIT:
No właśnie nie, mieszkam w Londynie więc to może zmieniać postać rzeczy
To z pewnością zmienia postać rzeczy
Ostatnio zmieniony 10 lut 2021, o 21:31 przez lfc, łącznie zmieniany 3 razy.