LookAss pisze: ↑26 sie 2020, o 09:37
Czy ktoś tworzy jakąś ligę draftową w FPL? W zeszłym sezonie pierwszy raz bawiłem się w ten rodzaj rozgrywki w jakiejś randomowej lidze i przyznam, że mi się spodobało. Jedynie szkoda, że aktywnych graczy było maksymalnie czterech.
Wiem, śledzę wątek, ale nie jestem pewny jak tam wygląda draft. Szczerze to mam mało czasu by wpaść na określoną godzinę i uczestniczyć w czymś takim, a pamietam, że w FPL poszło to bardzo sprawnie.
Jest liga FPL - LFC.pl jest aktywna dzięki Oskarowi.
Kod do ligi to: el8tw2
Czy będą nagrody?
- Nie sądzę.
Ale jeśli ktoś chce powalczyć o nagrodę to zapraszam do mojej prywatnej ligi: Gostyńska Rzeźnia!
Kod: 5yc22a
Na zwycięzcę czeka biała piłka firmy Blachotrapez
Spoiler:
Czerwiec 2020: Liverpool to make no major signings in the upcoming transfer window. [The Athletic]
Panowie nie wiem czy mogę tu napisać, ale szukam jakiegoś FM’a na kompa, jakiego byście polecali? I czy znacie jakaś stronkę gdzie mógłbym to pobrać tzn instalkę, chyba ze ktoś ma i wrzuciłby mi do sieci do ściągnięcia
walek666 pisze: ↑11 wrz 2020, o 10:51
Panowie co z pilkarzami Utd i City w tej kolejce? Ich pkt beda doliczone do 1 kolejki po rozegraniu zaleglych meczy?
Nie, po prostu nie grają i będą mieli 0 pktow w tej kolejce, a kiedyś będę mieli podwójne kolejki, jak znajdzie się czas, ale niewiadomo kiedy na ten moment
Może wie ktoś dlaczego nie moge zobaczyc składów innych graczy, pomimo rozpoczęcia pierwszego meczu ?
Origi bramka na wagę zwycięstwa w derbach z Evertonem.
Origi dwa gole, w tym drugi decydujący o awansie do finału LM przeciwko Barcelonie
Origi drugi rozstrzygający gol w finale LM.
JaLFC pisze: ↑12 wrz 2020, o 13:38
Może wie ktoś dlaczego nie moge zobaczyc składów innych graczy, pomimo rozpoczęcia pierwszego meczu ?
Bo zawsze przy gw1 składy innych teamów można zobaczyć dopiero po odświeżeniu po pierwszym dniu meczów. Czyli najwcześniej w nocy z soboty na niedzielę.