Wszelakie pytania
Moderatorzy: zoltoczerwony, ramar, Juluz, Szpieg1, Gonzo, Daniel, AirCanada
-
Mam problem
Gdy odtwarzam film DVD lub VCD nie mam glosu. Krotsze filmiki typu bramki idt dzialajš bezproblemowo i jest glos. Mam full kodekow zainstalowanych na kompie. Moze ktoŠwie jak rozwišzac ten problem albo jaki moze specjalny kodek jest potrzebny.

"GdybyÂśmy sprowadzili do druÂżyny KakĂŞ lub Ronaldinho w miejsce Gerrarda, druÂżyna byÂłaby sÂłabsza." - Jamie Carragher
http://rapidshare.com/files/32921466/BD1.mdb.html
- Maytman
- Znaczy się Mateusz
Moja rada: odinstalowac wszystkie playery i kodeki. Zrestartowac kompa. Zainstalowac -po kolei- K-Lite CodekPack 2.50 (trudno go Ĺcišgnšc-ale jak chcesz to ci wyĹle), RealAlternative 1.38 (chyba ta wersja jest najnowsza) a nastepnie subEdit (ktory rowniez zawiera kodeki). Zrestartowac kompa. Po tej operacj na kompie chodzš wszystkie filmy, we wszystkich formatach.Redbull pisze:Mam problemGdy odtwarzam film DVD lub VCD nie mam glosu. Krotsze filmiki typu bramki idt dzialajš bezproblemowo i jest glos. Mam full kodekow zainstalowanych na kompie. Moze ktoĹ wie jak rozwišzac ten problem albo jaki moze specjalny kodek jest potrzebny.
-
Dzieki Maytman za rady ale jakoĹ se dalem rade
Mialem Ace MegaPack 6 i Sub Edit Player a glos dalej nie dzialal. Ale od paru minut mi dziala
Zrestartowalem kompa i coĹ zadzialalo (zupelnie przypadkiem mi sie zrestartowal) 

"GdybyÂśmy sprowadzili do druÂżyny KakĂŞ lub Ronaldinho w miejsce Gerrarda, druÂżyna byÂłaby sÂłabsza." - Jamie Carragher
http://rapidshare.com/files/32921466/BD1.mdb.html
-
- Biochemiczny
Pozwolicie, ze odĹwieze ten temat
Otoz latem w serwisie pojawila sie kompilacja o Robbie'm Fowlerze. Uwzam, ze byla absolutnie fanatstyczna, zreszta jak i sam pilkarz
, ale poniewaz mialam problemy z kompem zostala usunieta. No i mam prosbe, chcialabym ja sciagnac, ale niestety tamten link juz nie dziala... czy moznaby ja gdzies zamiescic?

Otoz latem w serwisie pojawila sie kompilacja o Robbie'm Fowlerze. Uwzam, ze byla absolutnie fanatstyczna, zreszta jak i sam pilkarz

-
Mam pytanie.
Czy ktos z odwiedzajacych ten serwis ma moze pecetowa wersje final fantasy 7? Chodzi mi o piracka wersje ktora moglby sie podzielic oczywiscie zaplace za plyty, przesylke itp. Bardzo prosze. Nie jestem az tak zdeterminowany zeby kupowac oryginal ktory notabene ciezko dostac nawet na allegro, a poza tym osiaga dosyc wysokie ceny jak na 8-letnia gre.
Bede wdzieczny za kazda pomoc.
Czy ktos z odwiedzajacych ten serwis ma moze pecetowa wersje final fantasy 7? Chodzi mi o piracka wersje ktora moglby sie podzielic oczywiscie zaplace za plyty, przesylke itp. Bardzo prosze. Nie jestem az tak zdeterminowany zeby kupowac oryginal ktory notabene ciezko dostac nawet na allegro, a poza tym osiaga dosyc wysokie ceny jak na 8-letnia gre.
Bede wdzieczny za kazda pomoc.
Mamala siebanna
- Daniel
- Honorowy Moderator
- Kontakt:
-
- Niebieskooki Hiszpan
- Kontakt:
-
Bardzo wštpie Airku czy ktoŠjest w stanie odpowiedziec na nurtujšce Ciebie pytanieAirCanada pisze:Mam pytania:
1. Czy Rafa Benitez jest niedojebany![]()
2. Czy w przedszkolu inne dzieci przywišzylaly go do kaloryferu![]()

Pozdro!
ps.widze,ze Krzysiek, juz wyrazil swoje zdanie

NienawidzĂŞ wegetarian,poÂżerajÂą Âżarcie mojemu Âżarciu....
-
- Kontakt:
Rafa benitez to majstersztyk strategii i taktyczny ewenement. Jego wszelakie dzialania jako manager liverpoolu wynikaja z jego niesamowitego intelektu i godzin spedzonych na analizach kombinacji strategiczno-wydajnosciowych opierajacych sie na obliczeniach okolokosmicznych. Pilkarze wystepujacy w naszym zespole nie sa wybierani na mecz z powodu ich umiejetnosci/dyspozycji ale z ich energii wewnetrznej ktora Rafa studiuje bardzo skrupulatnie w oparciu o swoj tak zwany system 451> Ten system daju mu nieobliczone pole mozliwosci a tym samym nie obniza wydajnosci zespolu jako ogniwo pierwiastkowe - w ktorym liczba rotacji w skladzie przeklada sie na efektywnosc jednostki w formie rywalizacji nacjonalizmowej.
PAMIETAJ
Nie krytkuj - jezeli nie rozumiesz o co chodzi
PAMIETAJ

Nie krytkuj - jezeli nie rozumiesz o co chodzi