Wszelakie pytania

Tutaj możecie pisać o wszystkim o czym chcecie napisać i podzielić się z innymi.

Moderatorzy: zoltoczerwony, ramar, Juluz, Szpieg1, Gonzo, Daniel, AirCanada

Rafal1892
Posty: 224
Rejestracja: 29 lip 2011, o 23:19
Lokalizacja: Tarnów

Re: Wszelakie pytania

Post autor: Rafal1892 »

rados999 pisze:Puszcza mecz liverpoolu jakiś polski kanał?
Nie, nie puszcza. Pozostaje stream.
Obrazek

- Nigdy nie zwątpimy, gdyż jesteśmy Liverpoolem. To nasz charakter i droga, którą sobie obraliśmy
Awatar użytkownika
polik
Posty: 2183
Rejestracja: 17 gru 2009, o 21:10
Lokalizacja: Ostrów Wielkopolski
Kontakt:

Re: Wszelakie pytania

Post autor: polik »

rados999 pisze:Puszcza mecz liverpoolu jakiś polski kanał?
Nie. Jest nawet problem żeby polskie zespoły oglądać w telewizji co dopiero Liverpool :dry:
" Nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię na Swój poziom a potem pokona doświadczeniem "

Na stronie mam nick " Zochan "
Awatar użytkownika
dawid93LFC
Posty: 163
Rejestracja: 8 mar 2012, o 19:44

Re: Wszelakie pytania

Post autor: dawid93LFC »

Jak się zalogować na chat? Bo ani dane z forum, ani ze strony nie działają. :roll:

E:
@BeBe dzięki. :)
Ostatnio zmieniony 9 sie 2012, o 20:52 przez dawid93LFC, łącznie zmieniany 1 raz.
You'll Never Walk Alone!
BeBe
Posty: 561
Rejestracja: 21 cze 2011, o 15:30
Lokalizacja: Mielec
Kontakt:

Re: Wszelakie pytania

Post autor: BeBe »

Nie trzeba wpisywać hasła z tego co pamiętam
Bez ciemności nie ma światła. Bez zła nie ma dobra.
Awatar użytkownika
BartekLfc1993
Posty: 932
Rejestracja: 15 kwie 2010, o 20:19
Lokalizacja: Lublin

Re: Wszelakie pytania

Post autor: BartekLfc1993 »

Może troche z du*y strony , ale żaden z was nie biegał w koszulce Liverpool'u na duzym orliku przy ul.Koncertowej w Lublinie ? :D
You'll Never Walk Alone
Obrazek
#JurgenMUSISZ !
Awatar użytkownika
Wizzy
Posty: 866
Rejestracja: 3 cze 2012, o 15:08
Lokalizacja: Siedlce

Re: Wszelakie pytania

Post autor: Wizzy »

Hej, otóż rozmyślam nad zamówieniem sobie C+. Mam tylko jedno pytanie, na które nie mogę znaleźć odpowiedzi. Jeśli mam dekoder HD, a zwykłą antenę satelitarną, to obraz będzie w jakości HD? (Sorki za powtórzenie) A jeśli nie, to czy będą normalnie mi działać kanały?

No i jeszcze jedno, ile mniej więcej idzie paczka z tej strony - http://cyfraplus.pl/oferta/detale#type2.

Dzięki chłopaki. Antena jest zawieszona już od kilku lat, więc problemów raczej nie będzie.
Ostatnio zmieniony 10 sie 2012, o 23:04 przez Wizzy, łącznie zmieniany 1 raz.
lucasiu
Posty: 573
Rejestracja: 30 cze 2011, o 17:15
Lokalizacja: Bydgoszcz

Re: Wszelakie pytania

Post autor: lucasiu »

Wizzy pisze:Hej, otóż rozmyślam nad zamówieniem sobie C+. Mam tylko jedno pytanie, na które nie mogę znaleźć odpowiedzi. Jeśli mam dekoder HD, a zwykłą antenę satelitarną, to obraz będzie w jakości HD? (Sorki za powtórzenie) A jeśli nie, to czy będą normalnie mi działać kanały?
Jeśli masz dobrze ustawioną antenę to będziesz miał sygnał HD. Ja mam zwykłą antenę satelitarną i dekoder HD i wszystko ładnie śmiga. Aż się z ojcem zdziwiliśmy bo ten dekoder został kupiony z powodu awarii starego. Nawet nie wiedzieliśmy, że mając zwykły pakiet ( bez HD ) jest tyle kanałów w wysokiej rozdzielczości.
Jeśli jesteś pierwszy - jesteś zwycięzcą. Jeśli jesteś drugi - jesteś nikim. - Bill Shankly
pietras
Posty: 348
Rejestracja: 22 gru 2011, o 10:32

Re: Wszelakie pytania

Post autor: pietras »

Wizzy pisze:Hej, otóż rozmyślam nad zamówieniem sobie C+. Mam tylko jedno pytanie, na które nie mogę znaleźć odpowiedzi. Jeśli mam dekoder HD, a zwykłą antenę satelitarną, to obraz będzie w jakości HD? (Sorki za powtórzenie) A jeśli nie, to czy będą normalnie mi działać kanały?

No i jeszcze jedno, ile mniej więcej idzie paczka z tej strony - http://cyfraplus.pl/oferta/detale#type2.

Nie ma niezwykłych anten satelitarnych - są jedynie niezwykłe ich rozmiary ale w Polsce to standartowa dostarczana przez Cyfrę+ wystarczy

Do odbioru w jakości HD wystarczy też zwykły konwerter i nie ma co kombinować i przepłacać.

Jedyny problem to precyzyjne ustawienie anteny, zwłaszcza w tym roku po zmianie strumienia wielu miało kłopoty ale nie jest to zadanie niewykonalne nawet dla laika.

I pamiętaj o kablu bo to on głownie może odpowiadać za gubienie jakości sygnału

I nie wiem ile idzie paczka, wydaje mi się, że wcale nie idzie tylko Twoje zamówienie przesyłają do najbliższego punktu Cyfry+, gdzie można odebrać zestaw w ciągu 24 godzin. Tak przynajmniej było dwa lata temu gdy chciałem zmienić dekoder na HD

No ale może też przesyłają i w moim wypadku a był to rok 2002 paczka przyszła kurierem w ciągu dwóch dni od rozmowy z konsultantem, który dzwoni po wypełnieniu formularza ich ich stronie.

I jeśli masz dwa telewizory w domu to na poważnie zastanów się nad tzw. multiroom - dodatkowy koszt jest niewielki a nikt w czasie meczu nie będzie się domagał włączenia Plebani czy innego badziewia
Awatar użytkownika
Adaminho1
Posty: 192
Rejestracja: 27 lut 2012, o 18:17

Re: Wszelakie pytania

Post autor: Adaminho1 »

Mam pytanie odnoście IO.
Skąd się wziął ten limit wiekowy w piłce nożnej na IO. No w końcu na IO powinny się mierzyć najlepsze ekipy globu ( jak w siatkówce czy ręcznej) a tu zamiast tego jakieś Mistrzostwa do lat ...
Obrazek
Awatar użytkownika
dawid93LFC
Posty: 163
Rejestracja: 8 mar 2012, o 19:44

Re: Wszelakie pytania

Post autor: dawid93LFC »

Adaminho1 pisze:Mam pytanie odnoście IO.
Skąd się wziął ten limit wiekowy w piłce nożnej na IO. No w końcu na IO powinny się mierzyć najlepsze ekipy globu ( jak w siatkówce czy ręcznej) a tu zamiast tego jakieś Mistrzostwa do lat ...
Teraz gdy trwają Igrzyska, są eliminację do LM, LE, do Pucharów krajowych, Superpuchary, za niedługo ruszają w całej Europie praktycznie wszystkie najważniejsze ligi i również te mniej popularne, niedawno skończyło się Euro, więc sprawa jest jasna. Tu jest tak jak w tenisie, Igrzyska nie są tak ważne jak choćby mistrzostwa Świata czy Europy, ale przede wszystkim nie ma na to czasu.
You'll Never Walk Alone!
Awatar użytkownika
zakrzev
Posty: 618
Rejestracja: 28 sty 2009, o 22:56
Lokalizacja: Knurów

Re: Wszelakie pytania

Post autor: zakrzev »

dawid93LFC pisze:
Adaminho1 pisze:Mam pytanie odnoście IO.
Skąd się wziął ten limit wiekowy w piłce nożnej na IO. No w końcu na IO powinny się mierzyć najlepsze ekipy globu ( jak w siatkówce czy ręcznej) a tu zamiast tego jakieś Mistrzostwa do lat ...
Teraz gdy trwają Igrzyska, są eliminację do LM, LE, do Pucharów krajowych, Superpuchary, za niedługo ruszają w całej Europie praktycznie wszystkie najważniejsze ligi i również te mniej popularne, niedawno skończyło się Euro, więc sprawa jest jasna. Tu jest tak jak w tenisie, Igrzyska nie są tak ważne jak choćby mistrzostwa Świata czy Europy, ale przede wszystkim nie ma na to czasu.
To też są powody, ale limit wiekowy został wprowadzony przede wszystkim po to, aby IO nie stały się bardziej popularne od MŚ.
„Liverpool FC istnieje, żeby być źródłem dumy dla swoich kibiców. Nie ma żadnych innych powodów".
bugi
Posty: 1811
Rejestracja: 4 lut 2011, o 11:02
Lokalizacja: Warszawa

Re: Wszelakie pytania

Post autor: bugi »

"Czy Twoja oś czasu jest już gotowa do opublikowania?
Pamiętaj, że Twoja oś czasu zostanie opublikowana w dniu 17 sierpnia. W międzyczasie możesz przejrzeć dostępne w niej informacje, wyróżnić lub ukryć niektóre z nich, a nawet udostępnić nowe doświadczenia za pomocą aplikacji społecznoścowych. Dowiedz się więcej"

To mi wyskoczyło na facebooku... Nie chcę tego syfu, da się jeszcze coś zdziałać żeby ta oś się nie pojawiła? Widzę że niektórzy znajomi jeszcze tego nie mają a tak ogólnie to samo mi się ustawiło...

E> Dla mnie wszystko się nie podoba. Jak już ustawiają to niech ustawią dla wszystkich, sprawiedliwośc musi być, a ja cóż.. będe musiał z tym żyć :D
Ostatnio zmieniony 11 sie 2012, o 10:33 przez bugi, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
LfcManiak
Posty: 1650
Rejestracja: 24 maja 2008, o 18:28
Lokalizacja: Opole/Wrocław
Kontakt:

Re: Wszelakie pytania

Post autor: LfcManiak »

bugi pisze:To mi wyskoczyło na facebooku... Nie chcę tego syfu, da się jeszcze coś zdziałać żeby ta oś się nie pojawiła? Widzę że niektórzy znajomi jeszcze tego nie mają a tak ogólnie to samo mi się ustawiło...
Według The Telegraph miało to nastąpić 8 sierpnia.
Facebook users will be forced into using Timeline, its new profile page, which allows members to tell the story of their life on a single page, in less than a week's time.
Tak w ogóle, to co w tym złego? Całkiem przyjemnie to działa, już nawet nie pamiętam jak wyglądała stara "ściana". :)
Up the Irons! \o/
http://www.lastfm.pl/user/Edentrail
http://www.filmweb.pl/user/edentrail
https://twitter.com/Edentrail

"Football is a simple game complicated by idiots."
Bill Shankly
brian
Posty: 259
Rejestracja: 27 maja 2009, o 16:24
Lokalizacja: Białystok

Re: Wszelakie pytania

Post autor: brian »

Chyba jest taka aplikacja, że dzięki niej u siebie ani u nikogo innego nie widzisz osi czasu. Ale to tylko tyle, inni widzą np. oś u Ciebie. Ja mam już sporo czasu tą oś i przyznam szczerze, że nie wiem, co takiego w niej złego. Przyzwyczaiłem się i jest jak najbardziej spoko.
xabi
Posty: 1693
Rejestracja: 22 cze 2008, o 19:18

Re: Wszelakie pytania

Post autor: xabi »

To jest w niej złego że wygląda dużo gorzej od poprzedniej ściany, a nie dali możliwości wyboru. Nie da się przywrócić starego wyglądu, całkiem się z niego wycofali.
ODPOWIEDZ