Dzięki-:)
Ma się dobrze......eee nic nie będę pisał,żeby nie odstawiać prywatnego folwarku-:)
Off topic
Moderatorzy: zoltoczerwony, ramar, Juluz, Szpieg1, Gonzo, Daniel, AirCanada
- ynwa19
Re: Off topic
Przez życie idź z uśmiechem na twarzy
-
Majstersztykdiablinadali pisze:@ynwa19
Dla lepszego efektu zaczynaj wpisy słowami "Drogi pamiętniczku...", to będzie idealne odzwierciedlenie prywatnego folwarku jaki tu prowadzisz.
-
-
Nie rozumiem o co chodzi. W artykule jest napisane, że zarabia 12 milionów euro rocznie. Dług ma na 35 milionów. Z tych zarobków 1 milion euro/rok na życie (wszak jest trochę ludzi, którzy żyją za mniej niż bańka rocznie i żyją), 11 milionów na spłatę kredytu i w cztery lata wyszedłby na prostą... Tu nie ma żadnych kombinacji 

-
W jakich sieciach można kupić ten browar?

-
Ten browar w limitowanej edycji bodajże tylko do wygrania w konkursach.
-
Smutne wieści z zagranicy. W wieku 35 lat w wypadku samochodowym zginął Jose Antonio Reyes.[*]
-
ta wiadomość ścięła mnie z nóg. tak się akurat złożyło że apogeum kariery Reyesa przypadł na okres w którym intensywnie obserwowałem La Liga, a w szczególności Atletico. miałem słabość do tego zawodnika, niezwykły choć nie do końca spełniony talent.
swoją drogą, to już kolejny wychowanek Sevilli który odszedł z tego świata przedwcześnie.
swoją drogą, to już kolejny wychowanek Sevilli który odszedł z tego świata przedwcześnie.
w mojej głowie błękit niech się nie skończy..
- Eskimos
Orientuje się ktoś gdzie mogę kupić jakieś mini trofeum Ligi Mistrzów ?? Przeszukałem Polskie strony,ale nic nie znalazłem, a nie chce nic kupować z aliexpress itp..

-
"A żyć możesz dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć"
erni9292 pisze:Twoje pierdolenie?Flymf pisze:Pewne rzeczy się nie zmieniają (:
-
- 9xMG
Przed finałem też szukałem, ale polskie strony milczą. Poza aliexpres, amazonem i ebayem jest mała replika na oficjalce uefy. Identyczną Roman Kołtoń pokazuje czasami na swojej prawdzie futbolu, nieźle się prezentuje i chyba sobie taką sprawie. Jeśli ktoś znajdzie coś na polskich stronach to proszę o linkEskimos pisze:Orientuje się ktoś gdzie mogę kupić jakieś mini trofeum Ligi Mistrzów ?? Przeszukałem Polskie strony,ale nic nie znalazłem, a nie chce nic kupować z aliexpress itp..

-
W ramach trochę ciekawostki, ale jeżeli komuś by się spodobały to New Balance wydał specjalne buty na cześć wyniku LFC w LM
https://nbsklep.pl/new_balance_cm997hlf ... l_f_c.html
Bardzo ładne, chyba zakupie sobie ten model

https://nbsklep.pl/new_balance_cm997hlf ... l_f_c.html
Bardzo ładne, chyba zakupie sobie ten model

-
Chłopaki potrzebuję jakiegoś konta internetowego, na które będę mógł wpłacić pieniądze zwykłym przelewem tradycyjnym, a z tego konta będę mógł robić internetowe transakcje. Myślałem o PayPal, ale podobno nie można w ten sposób wpłacać na konto.
-
Ja do transakcji w internecie używam wirtualnej karty kredytowej. Mam konto w ING, ale w innych bankach też taka usługa jest dostępna.
Karta jest za darmo, jest bardzo bezpieczna (ustawiłem limit płatności tak że nie można się zadłużyć, normalnie mam tam 0 a jak chcę coś zapłacić to przelewam kasę online z głównego konta). Można płacić w każdej walucie - bank przelicza i nawet nie tak bardzo zdziera na kursie. Od lat płacę za wszystko albo przelewem online albo tą kartą.
Karta jest za darmo, jest bardzo bezpieczna (ustawiłem limit płatności tak że nie można się zadłużyć, normalnie mam tam 0 a jak chcę coś zapłacić to przelewam kasę online z głównego konta). Można płacić w każdej walucie - bank przelicza i nawet nie tak bardzo zdziera na kursie. Od lat płacę za wszystko albo przelewem online albo tą kartą.
Nas się nie skreśla.
Andy Robertson
Andy Robertson