Dominik zamknij sie bo gowno wiesz o siatkowce.

EDIT: A moze by tak kolezanko czytac miedzy wierszami ? To taki malenki niuans a wieeele zmienia.
EDIT2: Chyba wyjasnilem. (tak mi sie wydaje

Moderatorzy: zoltoczerwony, ramar, Juluz, Szpieg1, Gonzo, Daniel, AirCanada
Daruj sobie swoje glupkowate uwagi na moj temat, bo dopoki rozmawialismy o siatkowce to pomimo 2 odmiennych punktow widzenia bylo w miare spokojnie, ale zaraz mnie wkurwisz i uwierz mi, ze rozmowa zejdzie na inne tory, a naprawde bym nie chcial, bo powstrzymuje sie juz od dobrych 2 postowJamies pisze:A co do Kadzia:D Czy te buzki zastepuja wszystko;]? Gdyby nie, to pozwol, ze rozwine. Wywiadow z Lukaszem to Ty nie sluchasz ewidentnie, wiec sie nie na nie powoluj Moj Nader Drogi I Wspanialy Bracie Z Forum. Fryzura, spojrzenie? Nie mam pytan skoro Ty oceniasz ludzi po czyms tak blahym. Tylko bic brawo takim ludziom jak Ty !
"Nie mam pytan skoro Ty oceniasz ludzi po czyms tak blahym. Tylko bic brawo takim ludziom jak Ty ! " <--- jezeli to jest wg Ciebie post o siatkoce, to faktycznie sie chyba nie dogadamyJamieS pisze:A o czymze Ja Moj DROGI forumowiczu rozmawiam? Jak nie o siatkowce?
Jestem przyzwyczajony, niejedna juz zalowala...JamieS pisze:klasowy z Ciebie facet, gentelman w calej okazalosci, ze ja takiego faceta jeszce nie spotkalam w zyciu. Jaka WIELKA STRATA
Widac, ze nowa na forum i jeszcze naiwna... Mitch, wyjasnisz kolezance ukryty sens Twojego zdania ?JamieS pisze:PS. Czyzby slowa Mitchella urazily meska dume?
A dziwisz sie?EDIT 2: Cos tak jakby temat sie NAGLE urwal ?![]()
![]()
/ 007
Faktycznie potrafisz rozmawiac z kobietami....i jakos nikt sie nie boi Twojego "wkurwienia" wiec nie wiem po co to piszesz....007 pisze:(...) bylo w miare spokojnie, ale zaraz mnie wkurwisz i uwierz mi, ze rozmowa zejdzie na inne tory, a naprawde bym nie chcial, bo powstrzymuje sie juz od dobrych 2 postow![]()
mogles na tym skonczyc007 pisze:(...)A wracajac do Kadziewicza, to ja mam swoje zdanie, Ty masz swoje i moze na tym zakonczmy, ok?
Mitchell pisze:A ty szanowny moderatorze widze, ze nie mozesz sie powstrzymac od kopania lezacego, co ?
Panowie chyba zapomnieli ze rozmawiaja z Kobieta007 pisze:Normalnie to bym sie pewnie i powstrzymal, ale w tym przypadku nie moglem, bo nie lubie dostawac plaskacza na samym srodku zatloczonej ulicy... / 007
NO I TO JEST najlepszy tekst calego tego "zamieszania". Pani Magdo od kiedy ma pani prawo mowic kto bedzie pisal na tym forum a kogo juz nie bedzie?? bo szczerze to ja bym wolal zebys Ty sobie poszla z tego forum a Jamies zostala. Latwo atakowac kogos ku uciesze kolegow i to bezpodstawnie.Magda pisze:no i jednego forumowicza mniej... [jak w Epoce lodowcowej- "i po ostatniej samicy", tak mi sie jakos skojarzylo Razz ]
Tym tekstem dojebales jak dzik w sosne.... ehh brak slow.... juz nie robcie z 007 takiego postarchu, tylko piszcie o tej siatkowceMitchell pisze: A @007 naprawde luzno ja potraktowal. Jak chce potrafi byc o wiele bardziej AAA*. Uwierz, wiem cos o tym. Smile
Dobrze ze juz przestal ja tluc. Ani to nie przystoi a jeszcze do tego sie spoci.
Szczerze mowiac to juz od wczoraj czekalem kiedy nasz forumowy rozjemca od siedmiu bolesci, czlowiek prawy i nieskazitelny, oaza sprawiedliwosci i pokoju zabierze glos w kwestii, ktora nawet w jednej setnej procenta go nie dotyczy... No i sie doczekalemGin pisze: bla bla bla
Air pisze:Nie mialem dostepu do komputera niespelna 48 h (...)