[b:4296d77f3d]W tym temacie fani Liverpoolu mog± informowaæ siê nawzajem o transmisjach telewizyjnych the Reds. Temat dla niektórych przydatny... na pocz±tek wie kto¶, czy Curling Cup jest transmitowane w TV ?
Liverpool - Arsenal
Wiem jedynie, ¿e mecz w ramach FA Cup bêdzie transmitowany [/b:4296d77f3d]
Gerrard zmienił bieg historii. Jeśli nie strzeliłby jednej z najlepszych bramek w historii europejskiej piłki, Liverpool dalej miałby cztery Puchary Europy, Gerrard ubierałby się na niebiesko, a Benitez prowadziłby w tej chwili Newcastle.
[quote:0b37bb7b09=wokky]
A mo¿e kto¶ wie czy i kiedy bêdzie powtórka meczy Charlton - Liverpool (przypyszczam, ¿e na Polsacie sport)?[/quote:0b37bb7b09]
[b:0b37bb7b09]Tak, bêdzie, ale niestety o godzinie 1 w nocy. S³abe wystêpy z pocz±tku sezonu spowodowa³y, ¿e atrakcyjniejsze sta³y siê mecze Chelsea i Arsenalu, wiêc to oni maj± pierwszeñstwo. W tamtym sezonie powtórki lecia³y od 20:40...[/b:0b37bb7b09]
Gerrard zmienił bieg historii. Jeśli nie strzeliłby jednej z najlepszych bramek w historii europejskiej piłki, Liverpool dalej miałby cztery Puchary Europy, Gerrard ubierałby się na niebiesko, a Benitez prowadziłby w tej chwili Newcastle.
[quote:fe56369333=Lady_Milan]a druga pora to gdzies ok 13 jest chyba na nastepny dzieñ... no ale i tak wiêkszo¶æ ludzi wtedy na zajeciach,w szkole w pracy...[/quote:fe56369333]
Szkoda, ¿e nie znasz dok³adnej godzinki, nagra³bym sobie na wideo... nie da siê sk±d¶ za³atwiæ podzia³u transmisji na PS btw ?
[quote:a5ab428b0d=jajos-tbg][quote:a5ab428b0d=Lady_Milan]a druga pora to gdzies ok 13 jest chyba na nastepny dzieñ... no ale i tak wiêkszo¶æ ludzi wtedy na zajeciach,w szkole w pracy...[/quote:a5ab428b0d]
Szkoda, ¿e nie znasz dok³adnej godzinki, nagra³bym sobie na wideo... nie da siê sk±d¶ za³atwiæ podzia³u transmisji na PS btw ? [/quote:a5ab428b0d]
Temat mi siê podoba, tylko bez spamu. Podajemy tu tylko godziny retransmisji spotkañ Liverpoolu na Polsacie czy gdzie¶ tam i linki do ogl±dania w necie. Ka¿dy inny post od teraz bêdzie kasowany.
hey...
wie ktos na ktorym z "internetowych kanalow" bedzie mozna zobaczyc nasz jutrzejszy mecz?
Ja sprawdzilem ESPN i StarSports Asia... ale oni chyba nie beda transmitowac spotkania
Nie wiem jak wyglada sprawa z Guangdong i takimi tam, ale oczywioscie najchetniej zobaczylbym to z angielskim komentarzem....
(Sopcast, PPmate)
@Tilburg - wiem, ¿e przez Sopcast na ESPN Hong Kong bêdzie mo¿na obejrzeæ. Jak bêdê wiedzia³ co¶ wiêcej to dam znaæ
POZDRO.
Proud to be RED.
"The most important thing that we all must remember is that this football club is much more important and bigger than anybody." Kenny Dalglish
Ja linku ¿adnego nie podam ale spamu te¿ chyba nie narobie .
W³asnie siê dowiedzia³em ¿e nasz wtorkowy mecz Carling Cup z arsenalem bêdzie na nowym kanale n-sport.Tylko niewiem za ch... gdzie to mo¿na obej¿ec je¶li sie nie ma tego walonego dekodera n?Je¶li kto¶ zna puby z mo¿liwosci± obejrzenia tego kana³u w Wawie to bardzo prosze o pomoc.
P.S:Nie da siê tej telewizji jakos przez neta z³apac?
[b:73c66c33ed]Kolega mi dzi¶ opowiada³ o nowej stacji telewizyjnej [i:73c66c33ed]Sport Club.[/i:73c66c33ed] Ponoæ puszczaj± na ¿ywo wybrane mecze europejskich lig, w tym Premiership ! Wie kto¶ co¶ o tym ???[/b:73c66c33ed]
Nic nie puszczaj± na ¿ywo, najwy¿ej ligê argentyñsk± itp. Puszczaj± archiwalne mecze EPL, m.in. Liverpoolu. Ale ogó³em to do¶æ beznadziejny kana³ jest.
FORM IS TEMPORARY, CLASS IS PERMANENT
"Football is a simple game complicated by idiots."
Bill Shankly