Football Manager
Moderatorzy: zoltoczerwony, ramar, Juluz, Szpieg1, Gonzo, Daniel, AirCanada
-
Re: Football Manager
Można tez kupić za 10 zł 

Jesteś pierwszy - jesteś zwycięzcą. Jesteś drugi - jesteś nikim.
-
Sorry za post pod postem, ale...
jak ściągnąć edytor do fm19? Nigdy nie miałem z tym problemu, schodzą w pliki do ściągnięcia czy tam dodatki w ekranie głównym gry, pokazuje się edytor i opcja „osblokowane” ale dalej nic nie mogę zrobić...
E: DZIĘKI!
jak ściągnąć edytor do fm19? Nigdy nie miałem z tym problemu, schodzą w pliki do ściągnięcia czy tam dodatki w ekranie głównym gry, pokazuje się edytor i opcja „osblokowane” ale dalej nic nie mogę zrobić...
E: DZIĘKI!

Ostatnio zmieniony 21 lis 2018, o 02:04 przez HappyBlancik, łącznie zmieniany 1 raz.
Jesteś pierwszy - jesteś zwycięzcą. Jesteś drugi - jesteś nikim.
-
http://prntscr.com/lktcbmHappyBlancik pisze:Sorry za post pod postem, ale...
- Ralf088
Witam, bo mam zamiar kupić FM 2019, i też moje pytanie, czy po kupnie mogę instalować patche? Jeśli tak to jakie patche na początku najlepiej? Twarze zawodników? Czy loga zespołów też trzeba, czy są licencje na większosci? Z jakiej strony najlepiej pobierać ? Proszę o odpowiedź, pozdrawiam 

- Assassin
Kupując FM2019 będziesz w niego grał przez platformę Steam. Twarze zawodników, loga, taktyki i wiele więcej znajdziesz w Warsztacie Steam samego FM, tam wystarczy kliknąć "subskrybuj" konkretny kontent i będzie on dostępny w samej grze.
-
Nie polecam pobierać niczego z workshopa, pełno tam badziewia, który może sprawić, że twój kilkuletni save może nagle przestać działać.
www.sortitoutsi.net ma wszystko czego potrzeba, patche, facepacki, logopacki itp
www.sortitoutsi.net ma wszystko czego potrzeba, patche, facepacki, logopacki itp
- Ralf088
zakupiłem wczoraj FM 2019, ale irytuje mnie brak herbów drużyn czy też brak zdjęć zawodników. Skad mam pobrać zeby to wszystko smigalo? Bo szukam i szukam i nie moge nic znaleźć;/
-
Cmrev.com
"Niektórzy uważają, że piłka nożna jest sprawą życia lub śmierci. Mogę zapewnić, że jest o wiele, wiele ważniejsza." (Bill Shankly)
-
- Ralf088
A znacie jakąś dobrą stronkę do wyszukiwania talentów? Bo na cmrev dofm 2019 ciężko coś znaleźć:/
-
Można sobie pobrać Genie Scout do FM19. Dużo opcji wyszukiwania ciekawych zawodników jak i sztabu szkoleniowegoRalf088 pisze:A znacie jakąś dobrą stronkę do wyszukiwania talentów? Bo na cmrev dofm 2019 ciężko coś znaleźć:/

-
-
Macie jakieś rady co do treningu i taktyki w niższych ligach angielskich ? Obecnie gram Leyton Orient i awansowałem już Vanarama National League do League Two a teraz prawdopodnie szykuję się awans do League One, taktyka już pomału się wypala i szukam czegoś nowego 

- Ralf088
Jest jakaś możliwosc symulacji meczu ? Czasami mam mecz towarzyszki czy inny z jakimś ogórkamii, a chciałbym go szybciej przejść, jest jakas mozliwosc? Prosze o poradę, bo czasami zasypiaaam na takich meczach.. 

-
Możesz sobie ustawić że asystent prowadzi za Ciebie zespół w meczach towarzyskich. Wchodzisz w sztab, później w obowiązki i tam ustawiasz, ewentualnie w lidze jak chcesz pominąć jakiś mecz z ogórkami to możesz sobie wziąć urlop na jakiś czasRalf088 pisze:Jest jakaś możliwosc symulacji meczu ? Czasami mam mecz towarzyszki czy inny z jakimś ogórkamii, a chciałbym go szybciej przejść, jest jakas mozliwosc? Prosze o poradę, bo czasami zasypiaaam na takich meczach..

Ostatnio zmieniony 10 gru 2018, o 23:11 przez Woogie92, łącznie zmieniany 1 raz.