Football Manager

Tutaj możecie pisać o wszystkim o czym chcecie napisać i podzielić się z innymi.

Moderatorzy: zoltoczerwony, ramar, Juluz, Szpieg1, Gonzo, Daniel, AirCanada

Awatar użytkownika
polik
Posty: 2183
Rejestracja: 17 gru 2009, o 21:10
Lokalizacja: Ostrów Wielkopolski
Kontakt:

Re: Football Manager

Post autor: polik »

Gall pisze:Jak już kiedyś pisałem wróciłem do FMa 10. Mam pytanie, które mnie bardzo dręczy. Jak zaczynam Liverpoolem to mam budżet transferowy 2 miliony. Tak było zawsze czy wystarczy jakiś patch? Bo szukałem rozwiązania ale jakoś nie potrafiłem znaleźć.
To były czasy jeszcze za Hicksa i Gilleta także ten budżet jest normalny :) Ale jest uaktualnienia do 10 i tam mamy już normalny budżet i co najważniejsze normalnych właścicieli.
http://www.centrumfm.org/plik-563,Centr ... 32011.html
" Nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię na Swój poziom a potem pokona doświadczeniem "

Na stronie mam nick " Zochan "
Awatar użytkownika
Krystiankov
Posty: 129
Rejestracja: 14 sie 2012, o 19:36
Lokalizacja: Białystok

Re: Football Manager

Post autor: Krystiankov »

http://www.cmrev.com/fileplanet/plik/FM ... nale-.html

Tu masz składy. Pozostałych rzeczy możesz szukać na tej stronie.
KosaLFC
Posty: 205
Rejestracja: 27 gru 2010, o 16:03
Lokalizacja: Leszno

Re: Football Manager

Post autor: KosaLFC »

Krystiankov pisze:http://www.cmrev.com/fileplanet/plik/FM ... nale-.html

Tu masz składy. Pozostałych rzeczy możesz szukać na tej stronie.
jak to pobrać? w innych jest to po prawej stronie, tutaj nie ma nic takiego jak "pobierz pliki"
LyzwaLFC
Posty: 3061
Rejestracja: 7 sty 2009, o 14:29
Lokalizacja: Starogard Gdański

Re: Football Manager

Post autor: LyzwaLFC »

Pod opisem masz "mirrory"


musisz po prostu stworzyć folder "editor data"
Ostatnio zmieniony 8 paź 2012, o 18:35 przez LyzwaLFC, łącznie zmieniany 1 raz.
KosaLFC
Posty: 205
Rejestracja: 27 gru 2010, o 16:03
Lokalizacja: Leszno

Re: Football Manager

Post autor: KosaLFC »

i jeszcze jedno, jak mam wstawić te aktualizacje do Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2012/editor data
to w folderze "Football Manager 2012" nie ma folderu "editor data" czy jest to spowodowane tym, że mam również "Football Manager 2010" i tam jest "editor data"?
HappyBlancik
Posty: 1663
Rejestracja: 25 maja 2012, o 22:02
Lokalizacja: Poznań

Re: Football Manager

Post autor: HappyBlancik »

KosaLFC pisze:i jeszcze jedno, jak mam wstawić te aktualizacje do Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2012/editor data
to w folderze "Football Manager 2012" nie ma folderu "editor data" czy jest to spowodowane tym, że mam również "Football Manager 2010" i tam jest "editor data"?
o ile się nie mylę, to musisz takowy folder utworzyć.
Jesteś pierwszy - jesteś zwycięzcą. Jesteś drugi - jesteś nikim.
Awatar użytkownika
zoltoczerwony
Moderator
Posty: 694
Rejestracja: 27 maja 2012, o 00:16
Lokalizacja: Kielce

Re: Football Manager

Post autor: zoltoczerwony »

KosaLFC pisze:i jeszcze jedno, jak mam wstawić te aktualizacje do Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2012/editor data
to w folderze "Football Manager 2012" nie ma folderu "editor data" czy jest to spowodowane tym, że mam również "Football Manager 2010" i tam jest "editor data"?
Z całą pewnością nie jest to tym spowodowane. Upewnij się że dobrze wszedłeś, w dokumentach a nie w miejscu zainstalowania gry. Jeśli na 100% nie ma tam tego folderu to go po prostu stwórz.
Awatar użytkownika
TheKrzychu
Posty: 1002
Rejestracja: 18 maja 2009, o 15:26
Lokalizacja: Więcbork / Bydgoszcz

Re: Football Manager

Post autor: TheKrzychu »

Witajcie. Jeśli komuś by się nudziło to może zapoznać się z moją karierą w FM 12 :)

http://northamptonfcfm12.blogspot.com/

Pozdrawiam, TheKrzychu

PS. Drodzy Moderatorzy, skoro linki do pirackiego oprogramowania na tym forum są normalnie rozpowszechniane, to link do niekomercyjnej strony powinien też być zgodny z regulaminem. Mam nadzieję, że nie złamałem regulaminu...
Obrazek
Awatar użytkownika
Kupicha
Posty: 33
Rejestracja: 28 wrz 2012, o 12:34
Lokalizacja: Olsztyn/Gdańsk

Re: Football Manager

Post autor: Kupicha »

Witajcie!
Posiadam oryginalną grę FM 2012. Około tydzień temu w trakcie rozgrywania meczu gra się zacięła, pojawił się Blue Screen i od tego czasu podczas rozgrywania meczu w grze ZAWSZE pojawia się błąd
not well-formed (invalid token) at line 1 of highlists.xml
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d2a ... 5d6b5.html
Nie pomogło kasowanie save, przeinstalowanie gry.
Może ktoś już zetknął się z podobnym problemem.
"A lot of football success is in the mind. You must believe that you are the best and then make sure that you are. In my time at Liverpool we always said we had the best two teams in Merseyside, Liverpool and Liverpool reserves."
Awatar użytkownika
LUCLFC
Posty: 246
Rejestracja: 1 kwie 2012, o 12:58

Re: Football Manager

Post autor: LUCLFC »

Instalowałeś może jakieś dodatki do FM-a?
Awatar użytkownika
Kupicha
Posty: 33
Rejestracja: 28 wrz 2012, o 12:34
Lokalizacja: Olsztyn/Gdańsk

Re: Football Manager

Post autor: Kupicha »

LUCLFC pisze:Instalowałeś może jakieś dodatki do FM-a?

Instalowałem tylko aktualizacje do składów.
"A lot of football success is in the mind. You must believe that you are the best and then make sure that you are. In my time at Liverpool we always said we had the best two teams in Merseyside, Liverpool and Liverpool reserves."
Wietor
Posty: 353
Rejestracja: 13 sty 2012, o 11:39
Lokalizacja: region Pałuki

Re: Football Manager

Post autor: Wietor »

To tylko strzał z mojej strony, ale może to właśnie wina aktualizacji.

Mam problem podobnego rodzaju - po zakończeniu 1 sezonu granego z aktualizacjami składów dokładnie 28 czerwca rozpoczyna się 'ładowanie nowych postaci/zawodników' (lub podobnie) i wyrzuca do windowsa po podobnej do Kupichy informacji.
Alter
Posty: 775
Rejestracja: 27 kwie 2010, o 16:51

Re: Football Manager

Post autor: Alter »

Próbowałeś w trakcie rozgrywki dodać/usunąć ligi? To powodowało jakieś błędy, o ile dobrze pamiętam.
Wietor
Posty: 353
Rejestracja: 13 sty 2012, o 11:39
Lokalizacja: region Pałuki

Re: Football Manager

Post autor: Wietor »

Alter pisze:Próbowałeś w trakcie rozgrywki dodać/usunąć ligi? To po wodowało jakieś błędy, o ile dobrze pamiętam.
Tak, widocznie tego 28go rozpoczyna się liga, którą dodawałem. Tyle że usunięcie ich nie naprawia rozgrywki :)
Poczekam na FM13, nic to :)
Awatar użytkownika
polik
Posty: 2183
Rejestracja: 17 gru 2009, o 21:10
Lokalizacja: Ostrów Wielkopolski
Kontakt:

Re: Football Manager

Post autor: polik »

Niestety Kupicha miałem podobny problem z 09 i nic już nie zrobiłem :dry: miałem to szczęście ze zaraz wyszła 10, teraz jednak będziesz musiał troszeczkę poczekać.
Wietor, może wadliwa aktualizacja?
" Nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię na Swój poziom a potem pokona doświadczeniem "

Na stronie mam nick " Zochan "
ODPOWIEDZ