[b:e81b2a700f]no i dwa dni juz mam w plecy, najpierw pogralem tak lightowo, zeby sie oswoic a teraz jzu gram na powaznie... jestem w polowie sezonu z Liverpoolem, i nie idzie mi zle

prowadzi Arsenal, dalej Man Utd, JA i Ruskie... wiec calkiem calkiem
aha, ostatni jest West ham... moze jak spadna z ligii to bedzie mozna tanio dostac latynoskie gwiazdki

choc z drugiej strony Juve nikogo mi nie oddal po promocyjnej cenie
Szczegol o ktory martwil sie wievior zostal poprawiony, czyli bramkarze nie robia juz w sumie zadnych glupich bledow.
To co mnie niezmiernie wkurza, to transfery, a dokladniej rzecz biorac ceny pilkarzy, jak i budzety klubowe.
Ruskie maja prawie 100mln, co daje im szanse zakupu 2 super grajkow; kupili np Torresa za 59 mln.
Liverpool majac 11 moze zdzialac tyle co nic... chcialem kupic Alvesa, ale zgodzili sie na cene 38mln.. szkoda gadac;
w koncu kupilem Rafinhie z Schalke, dobry mlody prawy obronca, no i zawodnika o imieniu Mata, z Realu Madrid - hot prospect.
Andersona wypozyczylem do Derby i robi furore w drugiej lidze.
Tym razem, tz juz nie w DEMO, lepiej od Kuyta gra u mnie Bellamy, ale Holender oczywiscie biega regularnie; nie wiem jak gra Crouch bo go opchnalem valencii... ktora znowu prowadzi Benitez jak Liverpool musial dla mnie zrobic miejsce

:D:D
Gerrard znowu nic specjalnego, a szukalem juz odpowiedniego miejsca dla niego w bardzo wielu miejscach
Moim marzeniem byloby kupic teraz kogos ala van der vaart albo sneijder, ale pewnie nic z tego nie wyjdzie...bo i niby za co...?... za drewniane pieniadze..?
a jak wam idzie... jakies tanie trasnfery ktore mozecie polecic??[/b:e81b2a700f]