Marcin zebys mial racje. taki wygrany final Carling Cup napewno zrekompensowalby w jakims stopniu tegoroczny puchar angliidede pisze:Niestetymam nadzieje ze we finale rozjedziemy Man U albo Chelsea. Toby mi polepszylo humor. Albo jeszcze lepiej jakbysmy W LM sie dobrze zaprezentowali
![]()
FA Cup
Moderatorzy: zoltoczerwony, ramar, Juluz, Szpieg1, Gonzo, Daniel, AirCanada
-
-
- Kontakt:
-
- Robbie Ryder
Spotkania Zostanš rozegrane juz za niedlugo, czyli 16 i 17 kwietnia.
Powiem wam, ze nie wydaje mi sie zeby Blackburn tak latwo sie poddali. Na tym etapie kazde spotkanie bedzie emocjonujace i motywacja wszystkich druzyn bedzie duza. Tak naprawde to Ciezko mi stwierdzic kto dobrnie do Finalu, ale chcialbym zobaczyc w nim Arsenal - Newcastle.
Moje Typy na polfinalowe mecze:
Arsenal 1:0 Blackburn Rovers
Newcastle United 2:1 Manchester United

Powiem wam, ze nie wydaje mi sie zeby Blackburn tak latwo sie poddali. Na tym etapie kazde spotkanie bedzie emocjonujace i motywacja wszystkich druzyn bedzie duza. Tak naprawde to Ciezko mi stwierdzic kto dobrnie do Finalu, ale chcialbym zobaczyc w nim Arsenal - Newcastle.
Moje Typy na polfinalowe mecze:
Arsenal 1:0 Blackburn Rovers

“You, me, or nobody is gonna hit as hard as life, but it ain’t about how hard you hit, it’s about how hard you can get hit and keep moving forward, how much you can take and keep moving forward. That’s how winning is done” - Rocky Balboa
- AcRoSs
Gin jednak pomylileĹ sie co do wyniku ManchesteruGin pisze: Moje Typy na polfinalowe mecze:

Bramki w tym meczu zdobyli: Shola Ameobi (59') - Ruud van Nistelrooy (19' i 58'), Paul Scholes (45'), Cristiano Ronaldo (76').
Final Manchester United-Arsenal Londyn zapowiada sie niezwykle interesujaco, ja jednak bede za Londynczykami

"Niektórzy ludzie uważają, że piłka nożna jest sprawą życia lub śmierci.
Jestem bardzo rozczarowany takim podejściem. Mogę zapewnić, iż jest o wiele, wiele ważniejsza." Bill Shankly
Jestem bardzo rozczarowany takim podejściem. Mogę zapewnić, iż jest o wiele, wiele ważniejsza." Bill Shankly
-
- Ojciec Chrzestny
No Sroczki coĹ w kryzysie. Ostatnio 4-1 w pizdeczke ze Sportingiem w Lizbonie, teraz na wlasnym obiekcie dostali srogie lanie od Diabelkow
W pierwszym meczu nie mialem wštpliwoĹci, ze to Arsenal awansuje, natomiast tutaj podobnie jak Gin spodziewac sie mozna bylo niespodzianki. W finale podobnie jak Across bedš za The Gunners
:evil: STAND UP IF HATE MU :evil:

:evil: STAND UP IF HATE MU :evil:
- AcRoSs
Tak tylko dla formalnoĹciAirCanada pisze:No Sroczki coĹ w kryzysie. Ostatnio 4-1 w pizdeczke ze Sportingiem w Lizbonie, teraz na wlasnym obiekcie dostali srogie lanie od Diabelkow![]()

-
- Robbie Ryder
ALE POGROM!! ARSENAL SPRAWIL EVERTONOWI!! hehe Szkoda ze Liverpool tak z nimi nie zagral...
Nie wiem czy czytaliscie ale Arsene Wenger postawil ultimatum napastnikowi Thierry Henry i pomocnikowi Fredrikowi Ljungbergowi w kwestii ich gry w finale Pucharu Anglii.
Obydwaj zawodnicy muszš wyleczyc kontuzje przed niedzielnym meczem z Birmingham City jeĹli chcš zagrac przeciwko Manchester United 21 maja.
Czy to ZART?? jak sie okazuje nie bo jak Wenger powiedzial :
" JeĹli nie zagrajš przeciwko Birmingham to nie sšdze by zagrali w finale"
Final Odbedzie sie 21 Maja o godz. 16:00
Manchester United - Arsenal Londyn
JA BEDE KIBICOWAL KANNONIEROM W TYM SPOKANIU!!
Nie wiem czy czytaliscie ale Arsene Wenger postawil ultimatum napastnikowi Thierry Henry i pomocnikowi Fredrikowi Ljungbergowi w kwestii ich gry w finale Pucharu Anglii.
Obydwaj zawodnicy muszš wyleczyc kontuzje przed niedzielnym meczem z Birmingham City jeĹli chcš zagrac przeciwko Manchester United 21 maja.
Czy to ZART?? jak sie okazuje nie bo jak Wenger powiedzial :
" JeĹli nie zagrajš przeciwko Birmingham to nie sšdze by zagrali w finale"
Final Odbedzie sie 21 Maja o godz. 16:00
Manchester United - Arsenal Londyn
JA BEDE KIBICOWAL KANNONIEROM W TYM SPOKANIU!!
“You, me, or nobody is gonna hit as hard as life, but it ain’t about how hard you hit, it’s about how hard you can get hit and keep moving forward, how much you can take and keep moving forward. That’s how winning is done” - Rocky Balboa
-
- AcRoSs
Dzisiaj poznaliĹmy triumfatora Pucharu Anglii 2004-2005, na stadionie w Cardiff spotkaly sie druzyny:Arsenal Londyn-Manchester United. Po niezywkle zacietym spotkaniu "Kanonierzy" pokonali "Czerwone Diably" dopiero po serii rzutow karnych 5:4, zdobywajšc juz 10 Puchar Anglii.
Manchester przewazal przez cale spotkanie, jednak nie zdolali pokonac Lehmanna i po 120 minutach meczu doszlo do rzutow karnych
Zawodnicy, ktorzy strzelali:
Ruud van Nistelrooy (1:0)-Lauren (1:1)
Scholes (broni Lehmann)-Ljungberg (1:2)
Ronaldo (2:2)-Van Persie (2:3)
Rooney (3:3)-Cole (3:4)
Keane (4:4)-Vieira (4:5)
Gratulacje dla Arsenalu
Pozdrawiam AcRoSs
Manchester przewazal przez cale spotkanie, jednak nie zdolali pokonac Lehmanna i po 120 minutach meczu doszlo do rzutow karnych

Zawodnicy, ktorzy strzelali:
Ruud van Nistelrooy (1:0)-Lauren (1:1)
Scholes (broni Lehmann)-Ljungberg (1:2)
Ronaldo (2:2)-Van Persie (2:3)
Rooney (3:3)-Cole (3:4)
Keane (4:4)-Vieira (4:5)
Gratulacje dla Arsenalu

Pozdrawiam AcRoSs
-
- Robbie Ryder
HaHaHa i Bardzo ladnie!!.... MU nic nie Ugralo w Tym sezonie!! i o to mi chodzilo!!

Gratulacje dla ARSENALU!!
- warchlak
Ja rowniez gratuluje Arsenalowi! Szczerze mowiac to wiele bardziej ich lubie niz Man U :twisted: A te pokraki znowu ryczaly
hahaa
A najbardziej to nie lubie tego pedala bez zeba - cRonaldo. Nie wiem ale nie trawie chlopa
Za to duze brawa dla van Persiego, ktory w tym finale moze niczym wybitnym sie nie popisal, ale ten sezon ladnie zgral.

- Daniel
- Honorowy Moderator
- Kontakt:
Pary 4 rundy wylosowane, a co najbardziej porazilo mnie w oczy to wylosowanie przez Chelsea Evertonu lub....MILLWALL
Kto oglšdal Football Factory lub czytal o kibicowskim podziemiu na wyspach ten na pewno wie, ze mecze pomiedzy tymi druzynami to klasyk...szczegolnie dla kiboli.
OczywiĹcie pewne nie jest, ze The blues spotkajš sie z Lwami, ktorzy pierw muszš pokonac Everton. zycze im tego z calego serca wlaĹnie ze wzgledu na ten mecz jak i na Zaka Whitbreada, ktory gra w stolecznym klubie. Byloby ciekawie.
Wie ktoŠkiedy sš powtorki zremisowanych meczy 3 rundy??
POZDRO.

OczywiĹcie pewne nie jest, ze The blues spotkajš sie z Lwami, ktorzy pierw muszš pokonac Everton. zycze im tego z calego serca wlaĹnie ze wzgledu na ten mecz jak i na Zaka Whitbreada, ktory gra w stolecznym klubie. Byloby ciekawie.
Wie ktoŠkiedy sš powtorki zremisowanych meczy 3 rundy??
POZDRO.
Proud to be RED.
"The most important thing that we all must remember is that this football club is much more important and bigger than anybody." Kenny Dalglish
"The most important thing that we all must remember is that this football club is much more important and bigger than anybody." Kenny Dalglish
- Daniel
- Honorowy Moderator
- Kontakt:
Za nami prawie cala IV runda FA Cup. Pozostaly jeszcze mecze Wolves z United i pompey z LFC. WĹrod wczoraj rozegranych spotkan nie zabraklo niespodzianek, jak to zresztš w pucharach czesto bywa.
Najbardziej ucieszyla mnie wtopa Arsenalu z Boltonem. The Gunners stracili bramke w 84 minucie. Katem londynczykow okazal sie Stelios Giannakopulos.
Chel zdolala wydrzec remis w meczu z Evertonem. Szkoda, ze the blue$ nie odpadli.
Gladko wygral klub Michaela Owena Newcastle United, nowy klub Tomasza Hajty Derby Country w zenujšcym stylu przegrali z Colchester. Podobnie Sunderland Tony'ego LeTalleca z Brenford.
Zobaczymy co pokaze MU w meczu Wolves, w ktorego skladzie byc moze zobaczymy Tomasza Frankowskiego.
POZDRO.
Najbardziej ucieszyla mnie wtopa Arsenalu z Boltonem. The Gunners stracili bramke w 84 minucie. Katem londynczykow okazal sie Stelios Giannakopulos.
Chel zdolala wydrzec remis w meczu z Evertonem. Szkoda, ze the blue$ nie odpadli.
Gladko wygral klub Michaela Owena Newcastle United, nowy klub Tomasza Hajty Derby Country w zenujšcym stylu przegrali z Colchester. Podobnie Sunderland Tony'ego LeTalleca z Brenford.
Zobaczymy co pokaze MU w meczu Wolves, w ktorego skladzie byc moze zobaczymy Tomasza Frankowskiego.
POZDRO.
Proud to be RED.
- Belaiza
No GinieGin pisze:
HaHaHa i Bardzo ladnie!!.... MU nic nie Ugralo w Tym sezonie!! i o to mi chodzilo!!
Gratulacje dla ARSENALU!!

Jak ważna jest miłość? - bardzo ważna , prawie tak jak piłka nożna.
- Belaiza
Chyba nie dotarlo do nas, ze gramy w Finale FA Cup, bo temat nie ruszony od meczu z MU
a tu w polfinale Chelsea pojechala do domu, bo Liverpool w pieknym stylu skopal romkowi i jego druzynie dupsko
No i chyba przyszedl czas aby wstawiac szampana do lodowki, bo grac w finale tak restizowych rozgrywek to duza sprawa.
Nawet nasi hiszpanscy zawodnicy sa pod wazeniem "waznoĹci" tych rozgrywek dla angilskich kibicow. Zresztš dla prawdziwego kibica kazde zwyciestwo i kazdy puchar jest wazny
Wprawdzie przeprawa z Mlotami pewnie do latwych nalezala nie bedzie, ale optymiĹci zyjš dluzej wiec.....

a tu w polfinale Chelsea pojechala do domu, bo Liverpool w pieknym stylu skopal romkowi i jego druzynie dupsko

No i chyba przyszedl czas aby wstawiac szampana do lodowki, bo grac w finale tak restizowych rozgrywek to duza sprawa.
Nawet nasi hiszpanscy zawodnicy sa pod wazeniem "waznoĹci" tych rozgrywek dla angilskich kibicow. Zresztš dla prawdziwego kibica kazde zwyciestwo i kazdy puchar jest wazny
Wprawdzie przeprawa z Mlotami pewnie do latwych nalezala nie bedzie, ale optymiĹci zyjš dluzej wiec.....
Jak ważna jest miłość? - bardzo ważna , prawie tak jak piłka nożna.