Ale ta selekcja szczepionkowa była oczywista jak tylko pojawiły się informacje o szczepionkach. I to nie tylko na stadionach. Popatrz, co się dzieje w Izraelu! Ale tam pobierali nauki od najlepszych w dziedzinie selekcji ludzi na ludzi i podludzi - a żydzi to bardzo pojętni uczniowie i zrobią wszystko byle tylko hajs się zgadzał. Szczepionka jest nieobowiązkowa - owszem, zawsze możesz całe życie spędzić w domu, a co bardziej bojaźliwi zejść do piwnicy i założyć wiadro na głowę (oczywiście w świetle tak zwanego "prawa"). Czasami się cieszę, że Polska to taki zacofany kraj. Szczepienia u nas idą jak u kobiety co miesiąc i minie jeszcze z 4-5 lat zanim cała populacja Polski będzie zaszczepiona tylko na kowid19. A tu za rogiem kolejne pandemie - wszak koncerny farmaceutyczne naturalnym odruchem człowieka szybko przyzwyczajają się do dobrego czyli do błyskawicznego ogromnego zarobku i tak szybko z niego nie zrezygnująynwa19 pisze: ↑3 mar 2021, o 10:54 Mnie nie zdziwi fakt,ze wkrotce na stadiony beda mogli wejsc tylko ci,ktorzy juz przy zakupie biletu okaza zaswiadczenie o zaszczepieniu na COVID-19.
Nie jestem co prawda prawnikiem i pewnie ktorys z Kolegow bedzie moja wypowiedz mogl sprostowac ale chyba takie cos moze przejsc.
Na zasadzie wejscia do dyskoteteki "kolega ma ubrane buty sportowe..to nie wpuszczamy" czyli brak szczepienia rowna sie zakazowi wstepu.
Sam mam jeszcze bilety z tamtego roku na zuzel na Narodowym i jestem ciekaw jak to sie wszystko potoczy.

Przepraszam za OT, ale proszę nie usuwać tego postu, ew przenieść do odpowiedniego tematu.