Sadio Mane
Moderatorzy: zoltoczerwony, ramar, Juluz, Szpieg1, Gonzo, Daniel, AirCanada
-
Sadio Mane
Dzisiaj naszym zawodnikiem oficjalnie został Sadio Mane, więc startujemy z tematem.

- kinio25LFC
Re: Sadio Mane
Livhampton podziałał na rynku transferowym. Ciekawe, kto poza Zielińskim dołączy po E2016. Tak czy owak - powodzenia Sadio.
"A nowy dzień przynosi każdemu nowe nadzieje, tak jak sen przynosi marzenia" - Krzysztof Kolumb w przeddzień odkrycia Ameryki
- diablinadali
Że tak sobie zażartuję - teraz to już Klopp może ze spokojem wystawiać Milnera na ŚP
Jestem w gronie pozytywnie nastawionych do tego transferu, więc prawdopodobnie w mniejszości. Może kasa trochę spora, ale myślę, że to jest to, czego brakowało zespołowi - prawdziwy skrzydłowy.

Jestem w gronie pozytywnie nastawionych do tego transferu, więc prawdopodobnie w mniejszości. Może kasa trochę spora, ale myślę, że to jest to, czego brakowało zespołowi - prawdziwy skrzydłowy.
- MenToS
Ładnie wygląda w naszej koszulce 
Był na naszym celowniku od kilku lat. Klopp też miał na niego oko. Skoro wierzą, że jest wart tych pieniędzy i wniesie do naszej drużyny dużo świeżości to mi pozostaje trzymać kciuki za ten transfer. Potrzebowaliśmy zawodnika o jego profilu i z podobnymi walorami piłkarskimi. Czy konkretnie Sadio? To się okaże. Pieniądz spory za niego zapłaciliśmy ale to wie już każdy i nawet jak będziemy ten temat wałkować to niczego to nie zmieni

Był na naszym celowniku od kilku lat. Klopp też miał na niego oko. Skoro wierzą, że jest wart tych pieniędzy i wniesie do naszej drużyny dużo świeżości to mi pozostaje trzymać kciuki za ten transfer. Potrzebowaliśmy zawodnika o jego profilu i z podobnymi walorami piłkarskimi. Czy konkretnie Sadio? To się okaże. Pieniądz spory za niego zapłaciliśmy ale to wie już każdy i nawet jak będziemy ten temat wałkować to niczego to nie zmieni
"Steven Gerrard has not won a premier league but he won something bigger and thats our hearts"
“When I die, don't bring me to the hospital. Bring me to Anfield. I was born there and I will die there.”
“When I die, don't bring me to the hospital. Bring me to Anfield. I was born there and I will die there.”
-
Panowie, to jest sztos
Zobaczycie jak będzie śmigał w przyszłym sezonie.
https://www.youtube.com/watch?v=COIJRVxTwBY no bestia.
Nie spinajcie się o cenę. Jest teraz Czerwonym i trzeba go wspierać.

https://www.youtube.com/watch?v=COIJRVxTwBY no bestia.
Nie spinajcie się o cenę. Jest teraz Czerwonym i trzeba go wspierać.
- Nie uważam, że musisz być w 100 procentach zdrowy, by grać. Muszę być w 100 procentach kontuzjowany, żeby nie grać. - Jamie Carragher
- Mateusz95LFC
- RedJcoB
Ciekawy transfer nie ma co ukrywać. Wielkie wzmocnienie skrzydła, albo jego utworzenie
Powodzenia Mane!

"We have to change from doubters to believers - NOW!"
-
Na pewno na Senegalczyku będzie bardzo duża presja, bo będzie musiał dużo pokazać żeby spłacić swój transfer. Ale poczekajmy, niech się zaprezentuje kilka spotkań w barwach naszej koszulki i możemy w jakimś stopniu oceniać wydane pieniądze. Miał być Gotze, jest Mane - w kwestii popularności troszkę spadliśmy w dół ale liczy się efektywność i mam nadzieję że były skrzydłowy Southampton pokaże na co go stać. No to czekamy na kolejne transfery i początek obozu, niech Jurgen im na prawde pokażę co to jest intensywny okres przygotowawczy !
- magniuto
Szkoda tylko, ze to Senegalczyk, bo w styczniu 2017 będzie Puchar Narodów Afryki, czyli mamy go z głowy w gorącej części sezonu.
YNWA Sadio, witamy i czekamy na dryblingi, asysty i bramki.
YNWA Sadio, witamy i czekamy na dryblingi, asysty i bramki.
-
Witamy na Anfield! Zapewne jestem wsród wąskiej grupy osób, która cieszy się z tego transferu. Trzeba przyznać, że cena jaką zapłaciliśmy jest wysoka, ale Teixeira w styczniu kosztowałby jeszcze więcej, a przechodząc do Chin pokazał jakie ma podejście. Już się nie mogę doczekać, żeby zobaczyć ten wiatr jaki Mane będzie robił na skrzydle. 

-
Czy wie ktoś ile Mane będzie u nas zarabiał ?
-
W 45 minut Mane więcej razy wybiegał zza obrońców niż Benteke przez cały rok w Liverpoolu i to wcale nie jest żart. Teraz wyobrazić sobie ile będzie miał sytuacji z prostopadłych piłek od Coutinho, Firmino czy Sturridge'a, a sam zagrał dwie takie fajne piłki.
e:
e:

Ostatnio zmieniony 8 lip 2016, o 21:17 przez Muszka, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Od Coutinho to pewnie trzy na rundę.
-
Dogadaliby się. W znikaniu są równie dobrzySebu pisze:Od Coutinho to pewnie trzy na rundę.

- zoltoczerwony
- Moderator
Aż dziwie się że tu tak cicho po meczu z Barceloną. Moim zdaniem najlepszy na boisku, poza tym że ma szybkość, drybling itd o czym wszyscy wiedzieliśmy to naprawdę gość myśli na boisku, póki co jestem bardzo zadowolony. Jeśli przeniesie to na ligę to będzie rewelacja