Roberto Firmino
Moderatorzy: zoltoczerwony, ramar, Juluz, Szpieg1, Gonzo, Daniel, AirCanada
-
- Kontakt:
Roberto Firmino
POBUDKA ŚPIOCHY http://www.lfc.pl/58951/oficjalnie-robe ... liverpoolu
-
Re: Roberto Firmino
HELEENA? MAM ZAWAŁ ! Mialem już pisać żebyście się specjalnie nie podniecali bo i tak ktoś nas pewnie wyrucha i go weźmie no ale takie transfery to ja rozumiem!:) Świetnie Liverpool, powodzenia Roberto!:D
-
Normalnie szczena mi do ziemi opadła. Co za mistrzowskie tempo! Takiego Liverpoolu chcemy!!! Witamy na pokładzie Roberto! 

-
Niech Bóg chroni Cię przed głupotą Brendana.
Orgia.
Orgia.
"Jestem najlepszym trenerem w Anglii, ponieważ nigdy nikogo nie oszukałem. Złamałbym mojej żonie nogi, jakbym grał przeciwko niej, ale nigdy bym jej nie oszukał." (Bill Shankly)
-
Gratulacje dla klubu i dla ludzi odpowiedzialnych za transfer i to całkiem szczerze. Oby tylko nie wylądował na wahadle :p
-
-
- Kontakt:
Początkowa kwota transferu to 22 mln funtów, może ona wzrosnąć do 29 mln zależnie od bonusów za występy/osiągnięcia w Liverpoolu. Zawodnik podpisał 5-letni kontrakt.
-
Takiego transferu nam trzeba było. Brawo Liverpool, brawo Firmino za decyzję. Oby tylko Brendan go chciał :-Teraz jeszcze tylko Bacca i Clyne i jesteśmy w domu 

-
Naprawdę pozytywna wiadomość, jedna z niewielu w ostatnim czasie. Dobry zwodnik i mądry człowiek patrząc na to jak kierował swoją karierą. Wiadomo ile może zarabiać? Czy to transfer Rodgersa?
-
Aż się wierzyć nie chce, że opamiętaliśmy się z Benteke i mamy Firmno.
Od roku brakuje nam kogoś takiego w składzie.
Zacytuje "klasyka" - "będzie, będzie działo, będzie zabawa..."
Od roku brakuje nam kogoś takiego w składzie.
Zacytuje "klasyka" - "będzie, będzie działo, będzie zabawa..."
-
po zmianach które rzekomo zaszły w zarządzie to chyba tak. Teraz prawdopodobnie każdy transfer będzie RodgersaPonuryGrabarz pisze: Czy to transfer Rodgersa?
The world is yours
-
Ciekaw jestem czy też w nakłonieniu Firmino do przejścia do Liverpoolu nie maczał palców Coutinho 

Ostatnio zmieniony 24 cze 2015, o 08:51 przez fabian2, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Powodzenia Roberto. Niech cię Bóg broni przed głupimi tekstami na forum, zwłaszcza gdy zagrasz parę słabszych meczów.MILF pisze:Niech Bóg chroni Cię przed głupotą Brendana.
Orgia.
Brendan musi wykorzystać swoją szansę. Transfery wskazują, że chce grać taką piłkę, jaką my chcemy oglądać. Mam nadzieję, że się uda, a mecze ze stoke i crystal to były żenujące wypadki przy pracy. OBY...
Paulo
- jaskol95
Jak sądzicie, będzie grać u nas w ataku, jako cofnięty napastnik czy jako ofensywny pomocnik? A może jako skrzydłowy?
Tak czy inaczej - jest dobrze. Jak tam, niedowiarki?
Tak czy inaczej - jest dobrze. Jak tam, niedowiarki?

NiePodpiszeSie pisze:
Notorycznym problemem u niektórych na tym forum jest wyciąganie pewnych stwierdzeń z kontekstu bez logiki i rozumienia tekstu pisanego.
-
- Kontakt:
Już się bałem, że to nagłośnienie naszego zainteresowania wpłynie na szybszą reakcję rywali i znów zostaniemy z palcem w d...
Świetny transfer. Teraz dopiąć temat Clyne`a i napadziora (może być Bacca), wówczas Ayre może skupić się na pozbywaniu się balastu (Borini, Lambert, Balotelli, Alberto, Enrique, Coates).
Świetny transfer. Teraz dopiąć temat Clyne`a i napadziora (może być Bacca), wówczas Ayre może skupić się na pozbywaniu się balastu (Borini, Lambert, Balotelli, Alberto, Enrique, Coates).
CIURAS
“...I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie, na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. Poznasz, że Ja jestem Panem, kiedy wywrę na tobie swoją zemstę!”
“...I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie, na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. Poznasz, że Ja jestem Panem, kiedy wywrę na tobie swoją zemstę!”