#LFC are delighted to announce a deal has been agreed to sign James Milner from Manchester City, subject to a medical
James Milner
Moderatorzy: zoltoczerwony, ramar, Juluz, Szpieg1, Gonzo, Daniel, AirCanada
-
James Milner
-
Re: James Milner
jeszcze tylko medyczne, ale w jego przypadku to raczej formalność.
fajnie, że przychodzi do nas
fajnie, że przychodzi do nas

-
Według mnie świetny transfer - James doda pełno energii i doświadczenia naszej ekipie, a to drugie się wybitnie przyda po odejściu Gerrarda. Cieszę się, że wybrał grę u nas niż tygodniówkę w City i mam nadzieję, że pomoże nam za rok cokolwiek osiągnąć. 

-
Chcieliśmy nowego Kuyta, mamy nowego Kuyta, tak na 2-3 lata gry na najwyższym poziomie styknie. Dużo czasu by znaleźć piłkarzy o podobnej charakterystyce.
-
- jaskol95
Środek:
Henderson-Milner
----------Can
ewentualnie
Henderson-Can
----Nowy DP
a James z przodu wygląda fajnie, musimy kupić porządnego DP i napastnika i powinno być dobrze, chociaż z Brendanem u sterów... kto wie.
YNWA, James!
Henderson-Milner
----------Can
ewentualnie
Henderson-Can
----Nowy DP
a James z przodu wygląda fajnie, musimy kupić porządnego DP i napastnika i powinno być dobrze, chociaż z Brendanem u sterów... kto wie.
YNWA, James!
NiePodpiszeSie pisze:
Notorycznym problemem u niektórych na tym forum jest wyciąganie pewnych stwierdzeń z kontekstu bez logiki i rozumienia tekstu pisanego.
-
Jeden z moich ulubionych zawodników w Premier League od czasu wejścia na boisko w meczu z nami, kiedy City załatwił w chwilę dwie bramki rok temu na Anfield. Niesamowity tyran i uniwersalny zawodnik.
-
żebyś się ku*** nie zdziwił jak Milner będzie pykał na DMie. Z Rodgersem wszystko jest możliwe...jaskol95 pisze: a James z przodu wygląda fajnie, musimy kupić porządnego DP i napastnika i powinno być dobrze, chociaż z Brendanem u sterów... kto wie.
YNWA, James!
Taki Can zamiast ogrywać się w pomocy to męczył się jako stoper lub RB i w środku pola zagrał ze 100min

-
Mam nadzieje, że Rodgers będzie go wystawiał jako ŚPO/ŚP
Super byłoby go zobaczyć w takim zestawieniu:
Milner-Henderson
-----Can------

Super byłoby go zobaczyć w takim zestawieniu:
Milner-Henderson
-----Can------
-
Mam pytanie do znawców
Oprócz naszego Hamesa
Brendan będzie się starał o jakiegoś kocura do środka pola? Tzn starać się może ale myślicie, że jakiś Kovacic czy inny przyjdzie?

-
ciekawi mnie jak ten srodek pola bedzie wyglądał ,bo Henderson-Milner i na DF Can ,brzmi obiecująca ,bo wszyscy zawodnicy zostawaiją zawsze całe zdrowie na boisku
-
Mamy swojego 'Hamesa' 
Fajny transfer, w City grał bardzo solidnie i zawsze dawał z siebie wszystko. Gdybyśmy za niego płacili to miałbym wątpliwości a tak to może wypalić

Fajny transfer, w City grał bardzo solidnie i zawsze dawał z siebie wszystko. Gdybyśmy za niego płacili to miałbym wątpliwości a tak to może wypalić

-
Transfer jest ok, chociaż bez szału. Nie wiem, z jakiej okazji miałby grać w środku pola, skoro defensywnym pomocnikiem nie jest, a pozostałe miejsca powinny być zarezerwowane dla Coutinho, Hendersona i Cana. Jak wrócimy do grania diamentem to miejsce w środku się dla niego znajdzie, ale perspektywa gry duetem napastników Benteke - Ings nie napawa optymizmem.
11.7 - Only George Boyd and Mathieu Flamini covered more ground per 90 minutes in the 2014/15 PL than James Milner (11.7km). Tireless.
Powinniśmy kupić defensywnego pomocnika, ale w klubie najwyraźniej nie mają pojęcia, że takich piłkarzy można sprowadzać, bo ostatnie kupno defensywnego pomocnika miało miejsce pięć lat temu, gdy trafił do nas Christian Poulsen. Kovacica bardzo bym chciał, ale pewnie do środka pola już nikogo nie kupimy, bo jest dość sporo ludzi do grania.Brendan będzie się starał o jakiegoś kocura do środka pola? Tzn starać się może ale myślicie, że jakiś Kovacic czy inny przyjdzie?
Don't worry about a thing, cause with Jurgen Klopp is gonna be alright!
-
Cieszę się na Milnera. Niejednokrotnie go wychwalałem i chciałem zobaczyć go u nas. Nie podoba mi się tylko jedna kwestia. Mianowicie - wizja oglądania go w środku pola. Skrzydło, tak jak grał w City, jak najbardziej. Idzie wyczytać komentarze fanów MCFC na reddicie, że jako środkowy pomocnik to Milner wypada bardzo średnio. Akurat taki eksperyment miał miejsce kiedy Manchester wypadał z pucharów krajowych.
Zobaczymy.
Zobaczymy.
-