Dzięki ci hulus, za przypomnienie sobie kolejnego fragmentu dzieciństwa, lubiłem oglądać ten serial
Oficjalne potwierdzenie zobaczymy raczej jutro po południu przed meczem (o ile dostał już pozwolenie).
Widziano go w Melwood więc transfer jest, co do zdjecia wstawionego przez juluz widać wyraźnie emblemat PL a na plecach czcionkę z Ligi Europy.
Liczę, że Cou wniesie do zespołu nieco brazyliany
ja bym tak nie pompował tego balonika. to samo było z Sahinem , pamietalem go z BVB i wierzyłem że przyjdzie do nas własnie ten zawodnik lider środka pola mistrza niemiec. Jak było każdy widział , może nie było tragedi ale jak sam Sahin powiedział nigdy nie dostał szansy na swojej ulubionej pozycji.
Mam nadzieje że z Coutinho nie bedzie tak samo , każdy się zachwyca jego meczami w lidze hiszpańskiej a ostatnio chyba miał małe problemy w Interze , analogicznie do Sahina z BVB i Realu.
Mam nadzieje że Boss ma już przeznaczoną dla niego role na boisku do której będzie pasował idealnie , żeby nie było płaczu że zawodnik ofensywny z dryblingiem a musi grać DM i odbierać piłki i mu nie wychodzi. Chociaż a filozofi wysokiego presingu każdy musi o tym odbiorze piłki pamiętać.
Zycze powodzenia
http://blogs.thescore.com/counterattack ... s-benefit/
Ciekawy artykuł o naszym Brazylijczyku... Jest między innymi wspomniane, że na jednym z treningów ośmielił się założyć siatkę Materazziemu -> "Daniel Agger and Martin Skrtel, you have been warned." Suarez w końcu będzie miał godnego rywala w dręczeniu kolegów.
kto jako ostatni miał koszulkę z 10? jakbyście pamiętali jakąś dłuższą historię z tym numerem (kilku zawodników wstecz) to też byłbym wdzięczny za informację
aa racja, kompletnie zapomniałem o naszym magiku dzięki
Ostatnio zmieniony 30 sty 2013, o 18:21 przez Przemko, łącznie zmieniany 1 raz.
Przemko pisze:kto jako ostatni miał koszulkę z 10? jakbyście pamiętali jakąś dłuższą historię z tym numerem (kilku zawodników wstecz) to też byłbym wdzięczny za informację