Spekulacje transferowe
Moderatorzy: zoltoczerwony, ramar, Juluz, Szpieg1, Gonzo, Daniel, AirCanada
- adamzary95
Re: Spekulacje transferowe
Bardzo dobry skrzydłowy ktory w poprzednim sezonie grał tak jak całe Herenven bardzo dobrze,jest młody,dynamiczny,ma calkiem dobre uderzenie.Tak pozatym co za niespodzianka ani jednej plotki a tu nagle mamy go to pokazuje ze potrafimy robic transfery za zamknietymi drzwiami.
- caragher23
Czyżby to wykluczało przyjście Sahina? Już nawet jest naszym zawodnikiem na wikipedii 

- Nie uważam, że musisz być w 100 procentach zdrowy, by grać. Muszę być w 100 procentach kontuzjowany, żeby nie grać. - Jamie Carragher

-
Kwota bardzo niska, więc nie ma straty.Tony Barrett @TonyBarretTimes
Liverpool set to sign winger Oussama Assaidi for a fee in the region of £3 million.
Znajomy który siedzi w lidze holenderskiej mówi, że to bardzo dobry transfer.I, że jest bardzo zdziwiony gdyż miał dołączyć do Ajaxu
EDIT: Co do Sahina jest nasz, ale na oficjalne info trzeba będzie poczekać. Różne źródła różnie mówią jedni, że dziś wieczorem inni zaś, że jutro, a inne dopiero jak Modrić podpisze kontrakt
Ostatnio zmieniony 16 sie 2012, o 19:44 przez ziaja, łącznie zmieniany 1 raz.
- adamzary95
Sahin jest srodkowym pomocnikiem a Asaidi to skrzydlowy.Bardziej bym powiedzial ze to wyklucza transfer Dempseya ale zobaczymy jak to bedzie.caragher23 pisze:Czyżby to wykluczało przyjście Sahina? Już nawet jest naszym zawodnikiem na wikipedii
3 mln za naprawde ciekawego zawodnika to naprawde super cena,nic na nim nie stracimy a zyskac mozemy bardzo duzo.
Ostatnio zmieniony 16 sie 2012, o 19:45 przez adamzary95, łącznie zmieniany 1 raz.
- Seymersider
hmm Chyba coś gra szczerze kojarzę go z tego że ma dobra statystyki w Fife.
E: wie ktoś ile zapłaciliśmy?The 24-year-old, who has scored 20 goals in 68 appearances for Heerenveen in the Dutch Eredivisie, will now undergo a medical at Melwood.
Ostatnio zmieniony 16 sie 2012, o 19:47 przez Seymersider, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Takie transfery mi się podobają. Tanie, na cicho załatwiane i młody piłkarz ląduje u nas.
Na tym transferze możemy tylko zyskać fajnego grajka.
Dobra robota Brendan!
Czyli jedna z luk po Maxim, Kuijcie i Bellamim została załatana
Na tym transferze możemy tylko zyskać fajnego grajka.
Dobra robota Brendan!
Czyli jedna z luk po Maxim, Kuijcie i Bellamim została załatana

-
Oj zdziwisz się jeszcze. Kibice Realu narzekali na to, że Nuri w porównaniu do Alonso wykonuje zbyt wiele krótkich podań do obrońców. Sahin w Realu bardzo chciał przybrać profil hiszpańskiego pivota: cofniętego rozgrywającego, operującego niemalże w linii obrony, który popycha akcje do przodu, ale nie włącza się w pole karne (tak jak to robi Xabi Alonso). Nie można grać wbrew swojej naturze. Myślę, że grając przed Lucasem (typowym DM) wróci do swojego stylu z Dortmundu, będzie często wymieniał piłkę z ofensywnymi graczami, zacznie kreować sytuacje bramowe itd.aqalfc pisze:Ja jestem natomiast bardzo ciekaw jak Sahin wkomponuje się w drużynę bo jego dalekie podania są chyba najsilniejszą bronią, a przy systemie 4 - 3 - 3 aż tak dużo ich nie będzie posyłał. Lecz trzeba przyznać, że przegląd pola i umiejętność rozpoczęcia szybkiego kontrataku ma niesamowite.
Jego najsilniejszą bronią są nie tylko długie podania, dobrze wykonuje stałe fragmenty (raz czy dwa Ronaldo dał mu strzelić z wolnego). Na pewno jest inteligentnym zawodnikiem, powinien odbudować swoją formę na Anfield.
-
Czyli jeden z dwóch transferów się dokonał jak mówił Brendan w ciągu 48 godzin:D ciekawe teraz kto będzie następny Sahin czy Dempsey. Wydaje mi się, że w tym momencie Amerykanin do nas nie dołączy:/
-
Wraca Benitezowe. Śmierdzi kromkampowością, degenewością czy inną gonzalezowością.
Dobrze być w domu.
Dobrze być w domu.

- mc72
Jeżeli chodzi nasze cele transferowe pamiętaj że Tottenham nigdy nie śpi i czuwa .żeby nam kogoś sprzątnąć z przed nosa.Dlatego transfer załatwiony po tajniackuadamzary95 pisze:Bardzo dobry skrzydłowy ktory w poprzednim sezonie grał tak jak całe Herenven bardzo dobrze,jest młody,dynamiczny,ma calkiem dobre uderzenie.Tak pozatym co za niespodzianka ani jednej plotki a tu nagle mamy go to pokazuje ze potrafimy robic transfery za zamknietymi drzwiami.

-
Musze powiedzieć, że jestem zaskoczony. Po filmach na YT wnioskuję, że to dynamiczny skrzydłowy. Uważam, że na ławkę jak znalazł. Jednak jednego Marokańczyka już mieliśmy niby taki młody talent.
I tak priorytetem wg mnie powinien być Dempsey, gdyż gra na pozycjach, które mamy najsłabsze. (boczni napastnicy, od biedy nawet wysunięty napastnik). A jest to bądź co bądź gwiazda naszej ligi. Wiekowy? Nie stać nas na młodszych.
Sahin? Jesli na rok.. przyda się
Jeśli definitywnie- mega transfer. Tyle w temacie.
@PartykOwenFan
ogarnij
I tak priorytetem wg mnie powinien być Dempsey, gdyż gra na pozycjach, które mamy najsłabsze. (boczni napastnicy, od biedy nawet wysunięty napastnik). A jest to bądź co bądź gwiazda naszej ligi. Wiekowy? Nie stać nas na młodszych.
Sahin? Jesli na rok.. przyda się

@PartykOwenFan
ogarnij
- Adaminho1
A jednak, wszyscy mówili że nie umiemy załatwić transferu po cichu a tu, nas zaskoczyli.
Co do zawodnika wiem tylko to że jest Marokańczykiem i grał w Heerenven
Mam nadzieje, że będzie dobrym wzmocnieniem.
Jedno pytanie Ile za niego zapłaciliśmy?
Co ciekawe o nim dowiedziałem się z FM
caragher23 Assaidi to inna pozycja
Co do zawodnika wiem tylko to że jest Marokańczykiem i grał w Heerenven
Mam nadzieje, że będzie dobrym wzmocnieniem.
Jedno pytanie Ile za niego zapłaciliśmy?
Co ciekawe o nim dowiedziałem się z FM
caragher23 Assaidi to inna pozycja

-
- Kontakt:
Czyli Raheem na wypożyczenie pójdzie.
Tak czy siak oby nasz "Osama"
okazał się lepszym Marokańczykiem niż Nabil El Zhar!
Tak czy siak oby nasz "Osama"

CIURAS
“...I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie, na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. Poznasz, że Ja jestem Panem, kiedy wywrę na tobie swoją zemstę!”
“...I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie, na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. Poznasz, że Ja jestem Panem, kiedy wywrę na tobie swoją zemstę!”
-
Kojarzę go tylko dlatego że w FIFIE 12 miał ogółem chyba 76, albo 77
Super transfer, taki z zaskoczenia zupełnie
Liczę, że to będzie strzał w dziesiątkę, a nawet jeśli nie to za 3 mln to wielkiej straty nie będzie 
Na skysports podają ze Arsenal sprzeda Songa a wypożyczy Sahina :/ ale jest to tylko plota. Mam nadzieje ze nie będzie mieć pokrycia w rzeczywistości.Chociaż już następny news jest o tym ze Arsenal jest na prowadzeniu w wyścigu o biglie, przez co traci zainteresowanie Sahinem.

Na skysports podają ze Arsenal sprzeda Songa a wypożyczy Sahina :/ ale jest to tylko plota. Mam nadzieje ze nie będzie mieć pokrycia w rzeczywistości.Chociaż już następny news jest o tym ze Arsenal jest na prowadzeniu w wyścigu o biglie, przez co traci zainteresowanie Sahinem.
- Dalomor
No no fajny transfer. Wszyscy czekają na Sahina a tu taka niespodzianka. Jego przyjście wcale nie oznacze tego że Clint nie przyjdzie. Mam nadzieję że nasz marokańczyk będzie wymiatał tak jak jego imiennik z Azjii. Wiem troche głupie porównanie ale nie mogłem się powstrzymać.