Piłkarz roku 2019
Moderatorzy: zoltoczerwony, ramar, Juluz, Szpieg1, Gonzo, Daniel, AirCanada
-
- Redaktor
Piłkarz roku 2019

Ostatnio zmieniony 10 mar 2020, o 00:13 przez zalewsky, łącznie zmieniany 1 raz.
Czerwiec 2020: Liverpool to make no major signings in the upcoming transfer window. [The Athletic]
Quiz wiedzy o Liverpoolu - Quiz
Quiz wiedzy o Liverpoolu - Quiz
- ynwa19
Re: Piłkarz roku 2019
Teoretycznie latwy wybor(jak dla mnie) czyli Virgil Wielki lecz gdybym jednak zaglosowal na Sadio to tez nie mialbym wyrzutow sumienia
Super miec takie "problemy" a przeciez jeszcze sa tacy gracze jak np Ali,Trent czy Andy-serce kibica Liverpoolu rosnie widzac az tak wielu wspanialych pilkarzy w naszym klubie.

Super miec takie "problemy" a przeciez jeszcze sa tacy gracze jak np Ali,Trent czy Andy-serce kibica Liverpoolu rosnie widzac az tak wielu wspanialych pilkarzy w naszym klubie.
Przez życie idź z uśmiechem na twarzy
- AustralianMagic
Alisson. Jedną interwencją załatwił nam 3 puchary. Ianczej skończylibyśmy sezon z niczym, na drugim miejscu.
-
Nie wiem co robić. Niby wiadomo ,ze Van Dijk ale bez Alissona nic byśmy nie wygrali
Chętnie oddałbym dwa głosy 

-
-
Virgil przystopował na początku tego sezonu, podczas gdy Sadio dawał nam ważne bramki.
- Egalot
To nie był rok jednego piłkarza. Czy nawet dwóch. Jak niegdyś, kiedy Suarez, Torres czy Gerrard robili kolosalną różnicę. Zagłosowałbym na Virgila, ale gdyby to było głosowanie na piłkarza poprzedniego sezonu. W tym na początku zagrał trochę niemrawo. Więc głos padł na Mane, który utrzymywał wysoką formę przez cały rok. I kiedy nie szło, to przeważnie można było na niego liczyć.
Pytanie do autora ankiety: Czy kolejność nazwisk na liście jest przypadkowa?
Pytanie do autora ankiety: Czy kolejność nazwisk na liście jest przypadkowa?

- PyrkaLFC
Mój głos padł na Virgila. On wpłynął na tą drużyne w najbardziej znaczący sposób - 4 dni temu minął rok odkąd nie przegraliśmy w lidze. To niesamowite. Choć generalnie ustawiłbym to tak:
1. Virgil
2. Mane
3. Becker
W sumie trochę zgodnie z kolejnością przy złotej piłce.
1. Virgil
2. Mane
3. Becker
W sumie trochę zgodnie z kolejnością przy złotej piłce.
-
Dla mnie wybór bardzo prosty, a mianowicie zgadzam sie z @AustralianMagic i wybieram Aliego !
Zdecydowanie masę kluczowych interwencji, gdyby nie one nie było by nas w LM i kolejnych dwóch juz wygranych pucharów.
Zdecydowanie masę kluczowych interwencji, gdyby nie one nie było by nas w LM i kolejnych dwóch juz wygranych pucharów.
-
- Kontakt: