Spotkania fanów LFC
Moderatorzy: zoltoczerwony, ramar, Juluz, Szpieg1, Gonzo, Daniel, AirCanada
- adamzary95
Re: Spotkania fanów LFC
A znacie jakieś puby we Wrocławiu, w których będzie dzisiaj finał na dużym ekranie ?
-
RADOMSKO PUB QLTURKA START GODZ. 20
-
Warszawa-Winners nadal aktualne?
- werbatin
-
TRÓJMIASTO
Zapraszamy na mecz o Tarczę przeciwko Manchesterowi City do naszego pubu - Sherlocka w Sopocie. Po więcej informacji zapraszamy na wydarzenie: https://www.facebook.com/events/470891750396155/
Zapraszamy na mecz o Tarczę przeciwko Manchesterowi City do naszego pubu - Sherlocka w Sopocie. Po więcej informacji zapraszamy na wydarzenie: https://www.facebook.com/events/470891750396155/
-
Jestem w Krakowie na weekend i bardzo chętnie spotkam się w gronie Czerwonych Braci na jutrzejszy mecz z Man City.
Jest jakieś konkretne miejsce, w którym się spotykacie? Ewentualnie wszelkie sugestie co do dobrej miejscówki do obejrzenia meczu w pobliżu centrum miasta będą mile widziane.
Z góry dzięki.
Jest jakieś konkretne miejsce, w którym się spotykacie? Ewentualnie wszelkie sugestie co do dobrej miejscówki do obejrzenia meczu w pobliżu centrum miasta będą mile widziane.

Z góry dzięki.
-
Rok temu byłem w Krakowie parę dni, by odpocząć i zwiedzić miasto. Był mecz z Tottenhamem na wyjeździe i ktoś tutaj właśnie polecił mi pub na obrzeżach rynku English Football Club. Nie żałuję, że tam poszedłem i szczerze polecam. Jako że w mieście jest zawsze dużo Anglików, tam też oni się zbierają i możesz poczuć się jak w angielskim pubieSmuggler7 pisze:Jestem w Krakowie na weekend i bardzo chętnie spotkam się w gronie Czerwonych Braci na jutrzejszy mecz z Man City.
Z góry dzięki.

Tu chodzi o wszystko. Honor naszego klubu. Dumę naszego miasta. Naszą reputację jako jednego z największych klubów na świecie. Mógłbym występować prawie w każdej innej drużynie i nie byłoby tak samo. - Pepe Reina
-
Hej bracia, pierwszy raz jestem na dłużej w Poznaniu. Czy ktoś lepiej obeznany z miastem jest w stanie polecić mi jakiś pub, w którym obejrzę dzisiejszy mecz?
Z góry dziękuje!
@tachi: chetnie sprawdzę, dzięki wielkie!
Z góry dziękuje!
@tachi: chetnie sprawdzę, dzięki wielkie!
Ostatnio zmieniony 4 sie 2019, o 14:54 przez FranzK, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Cooliozum jest otwarte dopiero od 18:00, ale za to z czystym sercem mogę polecić Tanner's Irish PubFranzK pisze:Hej bracia, pierwszy raz jestem na dłużej w Poznaniu. Czy ktoś lepiej obeznany z miastem jest w stanie polecić mi jakiś pub, w którym obejrzę dzisiejszy mecz?
Z góry dziękuje!

- Palczasty
Cooliozum jest otwarte na ten mecz. Tannersa z czystym sercem nie polecam.
- dakid15
Witam serdecznie 
Będę we Wrocławiu w odwiedzinach u mojej Kobiety, czy ktoś z was orientuje się gdzie można oglądnąć mecz z Arsenalemw miłej, czerwonej atmosferze?
Byłbym wdzięczny za info,
YNWA!

Będę we Wrocławiu w odwiedzinach u mojej Kobiety, czy ktoś z was orientuje się gdzie można oglądnąć mecz z Arsenalemw miłej, czerwonej atmosferze?

Byłbym wdzięczny za info,
YNWA!
-
TRÓJMIASTO
Zapraszamy na mecz o Superpuchar przeciwko Chelsea do naszego pubu w Sopocie, Sherlocka. Zbiera się naprawdę duża ekipa, zatem warto przyjść i wspólnie kibicować. Może akurat ktoś z Was jest na wakacjach nad morzem - zapraszamy!
Link do wydarzenia: https://www.facebook.com/events/365157060814800/
Zapraszamy na mecz o Superpuchar przeciwko Chelsea do naszego pubu w Sopocie, Sherlocka. Zbiera się naprawdę duża ekipa, zatem warto przyjść i wspólnie kibicować. Może akurat ktoś z Was jest na wakacjach nad morzem - zapraszamy!

Link do wydarzenia: https://www.facebook.com/events/365157060814800/
-
Łodź
Zbiera się jakaś ekipa fanów, by obejrzeć jutrzejszy mecz? Jeśli nie to prosiłbym, by ktoś wskazał gdzie w Łodzi na pewno obejrzę spotkanie. Jadę na weekend zwiedzić miasto i chętnie przysiadłbym gdzieś na te dwie godzinki
Zbiera się jakaś ekipa fanów, by obejrzeć jutrzejszy mecz? Jeśli nie to prosiłbym, by ktoś wskazał gdzie w Łodzi na pewno obejrzę spotkanie. Jadę na weekend zwiedzić miasto i chętnie przysiadłbym gdzieś na te dwie godzinki

Tu chodzi o wszystko. Honor naszego klubu. Dumę naszego miasta. Naszą reputację jako jednego z największych klubów na świecie. Mógłbym występować prawie w każdej innej drużynie i nie byłoby tak samo. - Pepe Reina
-
Jestem na urlopie w Karpaczu. Czy jest możliwość obejrzenia gdzieś tutaj jutrzejszego meczu?
"Jestem najlepszym trenerem w Anglii, ponieważ nigdy nikogo nie oszukałem. Złamałbym mojej żonie nogi, jakbym grał przeciwko niej, ale nigdy bym jej nie oszukał." (Bill Shankly)
- dakid15
Jutro wybieram się do Pubu Felicia we Wrocławiu, ktoś z Was będzie tam oglądał mecz?