Spotkania fanów LFC
Moderatorzy: zoltoczerwony, ramar, Juluz, Szpieg1, Gonzo, Daniel, AirCanada
-
Spotkania fanów LFC
Wiem, ze na forum jest kilka osob z Trojmiasta. Co byĹcie fani Liverpoolu myĹleli o tym, zeby czasem sie spotkac na jakieĹ granie w pilke, czy ew. obejrzenie meczu przy piwie?(ja niestety w 3city nie znam miejsce gdzie mozna obejrzec mecz jakiĹ...)

-
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dobry pomysl. Po 25.05.05 i imprezie w Skrzypczach w Gdansku przy okazji finalu LM i tego co sie poŸniej dzialo na Piwnej w Gdansku wiem, ze kibicow LFC jest sporo w Gdansku. Gdyby bylo kilka osob chetnych to czy w Gdansku czy w Gdynii zawsze mozna sie spotkac i przy "bezalkoholowym" podyskutowac w normalnej atmosferze.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
CIURAS
“...I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie, na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. Poznasz, że Ja jestem Panem, kiedy wywrę na tobie swoją zemstę!”
“...I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie, na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. Poznasz, że Ja jestem Panem, kiedy wywrę na tobie swoją zemstę!”
-
- Kontakt:
-
- Ojciec Chrzestny
Panowie no to kurcze zebrac sie i umowic jednego dnia, jak bedzie wszystkim z Was Trojmiastowych pasowalo na jakieĹ piwko lub ewentualnie soczek w jakimĹ barze
Tu prosze bardzo:
1. Wievior
2. Kudlacz
3. Korek
4. Licznerek.
5. CIURAS (jak znasz jeszcze jakiĹ fanow Liverpoolu to tez bierz)
6. Wilek (tez jest z Trojmiasta, tylko ostatnio malo pisuje na forum z braku czasu, ale mam do niego namiary jakby co
)
Zbierac sie Panowie zbierac. Takie imprezy integracyjne sš najlepsze a w koncu Fani Liverpoolu sobie krzywdy nie zrobiš.
Zdravim
EDIT: O prosze bardzo, jeszcze Towarzysz Bercik doszedl

Tu prosze bardzo:
1. Wievior
2. Kudlacz
3. Korek
4. Licznerek.
5. CIURAS (jak znasz jeszcze jakiĹ fanow Liverpoolu to tez bierz)
6. Wilek (tez jest z Trojmiasta, tylko ostatnio malo pisuje na forum z braku czasu, ale mam do niego namiary jakby co

Zbierac sie Panowie zbierac. Takie imprezy integracyjne sš najlepsze a w koncu Fani Liverpoolu sobie krzywdy nie zrobiš.
Zdravim
EDIT: O prosze bardzo, jeszcze Towarzysz Bercik doszedl

-
- Kontakt:
-
.....
....fanow w TrojmieĹcie jest napewno sporo,z mojej dzielnicy wieloletnich znam kilku....dlaczego ich nie ma na stronce
prawde mowiš nigdy sie nie zastanawialem ...sam zresztš wpadlem na "Niš"
w koncu zeszlego roku i jak zwykle wiedzialem,ze to Ona jedyna
.Co prawda ostatnio przy moim lenistwie, gra jest raczej niemozliwa(postura malego czolgu
)i zaraz achillesy i wišzadla by byly do spawania
,lecz spotkac zawsze sie mozna,tylko, zebym nie wyglšdal jak "Papa Smurf"
.A tak naprawde, ze wzgledu na rozpietoĹc wiekowš, najlepsze by bylo spotkanie w okolicy maja, gdzieĹ na cišgu spacerowo-rowerowo-chmielowo-sokowym
od Brzezna do Gdyni...wszystko do wyboru do koloru...
Pozdro!

Pozdro!

NienawidzĂŞ wegetarian,poÂżerajÂą Âżarcie mojemu Âżarciu....
-
....ja Ciebie rozumiem ale....widzisz w sumie..... w kazdym pubie, nawet u mnie na dzielnicy(moze byc Gdynia)ale jak wytlumaczyc 14-15 latka w knajpie ok.21....Wievior pisze:A ja proponuje spotkanie przy okazji jakiegoĹ meczu LM. Tylko nie wiem tak naprawde gdzie w TrojmieĹcie oglšdanie czegoĹ takiego jest mozliwe...(Lech pub kolo Gemini w Gdyni moze(?) )

Pozdro!

NienawidzĂŞ wegetarian,poÂżerajÂą Âżarcie mojemu Âżarciu....