editka: Dobrze wiedzialem co czynie biorac Nooldira do swojego pokoju kupi sie mleko, czasami przy dobrych wiatrach wychodza klebiaste chmurki ^^
Tylko przed wyprobowaniem kazdy pokaze dowod osobisty by potem wlasciciele osrodka nie skarzyli sie ze jacys nieletni uciekali przed "wyobrazonym" niedzwiedziem. Na zlocie Milanu juz takie cos mialo miejsce hehe.
Ostatnio zmieniony 11 sie 2009, o 00:49 przez Szmajchel, łącznie zmieniany 2 razy.
Swoją drogą, skoro się uparliście na sheeshe, to mogę Wam ewentualnie jutro kupić węgielki, bo tak się składa, że będę jechał po zaopatrzenie. Belgijskie 40? Czy kokos? Jakaś melasa?
Z meczem nam się sprawa trochę skomplikowała. Ciężko zrobić jaką kolwiek selekcję. Jeszcze ciężej powiedzieć komuś że siedzi na trybunach. Północ-Poludnie wydaje się lepszym pomysłem. Teraz to może jeszcze damy rade, ale za rok? Trzeba by zagrać raczej Wschód-Zachód, bo na południu tyle samo osób co w obecnej reszcie świata.
Ostatnio zmieniony 11 sie 2009, o 17:04 przez Piciek2206, łącznie zmieniany 1 raz.
Primo
Mecz Redakcja vs. Reszta Świata jest naszą tradycją, głownym punktem sobót Zlotowych, do którego wszyscy podchodzą bardzo poważnie - i tak pozostanie.
Secundo
Proszę szystkich napinaczy o troskę pokory. Po pierwszym wieczorku grillowo zapoznawczym kadra się skurczy sama.
Tertio
inne mecze typu N vs. S tudzież E vs. W można rozegrać niezależnie od wszystkiego.
Jacku dziękuję za miłe słowa. Oczywiście mogę dowodzić ....dopingiem Ale służę pomocą w sporach ew.
Shisha
Jak ważna jest miłość? - bardzo ważna , prawie tak jak piłka nożna.
Ja tez jestem za meczem Miast ale z tym moze byc akurat problem ze wzgledu na mala liczebnosc niektorych miast. Moze lepiej byloby np. zagrac na wojewodztwa?? Wtedy beda normalne druzyny a tak z niektorych miast moze byc z 4-5osob i wtedy grac niemozna lepiej byloby na wojewodztwa:)
"Ja po trzeźwemu nie pije" S 47
"Trzeźwość to jest stan przejściowy" -S47
Skoro miłośników shishy coraz więcej to przyda sie dużo tytoniu. Ja mam końcówkę tego mojego wiśniowego, przydadza się jeszcze jakieś 3 inne smaki, choc i to nie wiem czy starczy. Jak ktoś ma to może zabrac z domu te foremki do robienia lodu w kostkach
Wiem, że gdzieś też miałem jabłkowy tytoń do shishy, tak więc jak znajdę to wezmę Zresztą nie wiem czy mój znajomy w sklepie z odzywkami nie będzie miał, bo wiem, że to on bratu przynosił
Boisko, dojazd: http://img29.imageshack.us/img29/9273/b ... ielnik.jpg
Tak to wyglada gdybysmy chcieli jechac do Mielnika samochodami. Pozostaje nam tylko jakis transport przez Bug, ale juz kombinujemy z Wieviorem i.. bedzie dobrze cena znosna za wynajem i jeszcze do negocjacji.
Shisha! Ja się piszę z dziewczyną Jbc. to chętnie dorzucimy się na tytoń/węgielki czy na wode do dzbana
Chrzest o 21? Jest! Przynajmniej nie będziemy mostu na Bugu budować
Liverpoolczycy nie są mięczakami. Są jak Żydzi, Polacy, Murzyni i inni, którzy ciągle dostają w d... Wiedzą, kim są, i wiedzą, kto jest ich wrogiem. Liverpool to taka angielska Polska - Rogan Taylor.
Szmajchel - 17:00 to najpiękniejsza godzina podczas dnia zaraz po 17:17, 7:17 i 1:77
a dlaczego, to wam wyjaśnię po flaszce, będzie zabawniej brzmiało.
jedna prośba: słówko shisha mnie wkurwia. nie możecie pisać normalnie po polsku 'szisza'?
edit. zresztą nargila to też ładne słowo, właśnie nauczyłem się go z wikipedii i chyba zacznę stosować
Mówiło się o zainteresowaniu Regionalnej Trójki tym wielkim, sportowym wydarzeniem w regionie, widać negocjacje co do kupna praw do transmisji zakończyły się sukcesem