ja jeszcze ze 3-4 tyg muszę poczekać

Moderatorzy: zoltoczerwony, ramar, Juluz, Szpieg1, Gonzo, Daniel, AirCanada
No na pewno Asieńka, Jamie i ja, reszta to nie wiem, nie pamiętam kto jest skąd na liście, w końcu to 54 pozycje...piotrolka pisze:no ja mam czas zawsze do 20 przed nowym miesiacem, takze tez jeszcze musze poczekac, ale gadalem juz wczesniej z kierownikiem ze jade na mecz i mowil ze nie bedzie problemu
wogole to ile osob ze Szczecina bedzie jechalo????
nie pisz posta pod postem / Alex
Wolałam przypomnieć na wszelki wypadek... Cieszę się, że jest okAirCanada pisze:Wszystko pod kontrolą Dagmaro.
Wczoraj koło godz 15 dzwoniłem do znajomej,która miała na miejscu załatwic bilety dla mnie i dla synka /wyjeżdżamy prędzej by zwiedzić Wiedeń/.Jak się okazało w sektorach B,oraz E ciężko było znalezc dwa miejsca koło siebie.Wszystko wymiecione.Mam nadzieję,że jeszcze uda się coś wykombinować.icerox pisze:Co do biletow.
Okazalo sie ze bardzo szybko schodza i troche kibicow z nami bedzieJutro pieniadze pojda do Wiednia i w tym tygodniu jeszcze powinny bilety juz lezec i na nas czekac
Wszystko pod kontrola.
icerox pisze:Co do biletow. Wszystko pod kontrola.
To się teraz podstresowałem...do Berlina bilety dostawaliśmy z wielkim spokojem... a w Austrii by był taki nalot? Na tym 50tys stadionie muszą się znaleźć dla najlepszych kibiców LFC z Polski!Oti1974 pisze: Wczoraj koło godz 15 dzwoniłem do znajomej,która miała na miejscu załatwic bilety dla mnie i dla synka /wyjeżdżamy prędzej by zwiedzić Wiedeń/.Jak się okazało w sektorach B,oraz E ciężko było znalezc dwa miejsca koło siebie.Wszystko wymiecione.Mam nadzieję,że jeszcze uda się coś wykombinować.
Czyli problem z brakiem miejsc obok siebie chyba mamy z głowy. Oti1974 wspomniał o sektorach B i E. Na szczęście tata Iceroxa niedługo kupi bilety i pozbędziemy się tego problemu.Alex pisze:http://www.skrapid.at/127758+M5cc04830011.html
wychodzi na to, że sektorem dla gości będzie sektor F. To tak w ramach sugestii dla taty Iceroxa