Jürgen Klopp
Moderatorzy: zoltoczerwony, ramar, Juluz, Szpieg1, Gonzo, Daniel, AirCanada
-
Re: Jürgen Klopp
Coś czuję, że gamonie zawieszą Jorgusia za demonstrację na liniowym gamoniu. Poniosło trochę Jurgena, ale trudno mu się dziwić.
- Wrubel84
Klopp celebrating in the face of the official. Hero. https://t.co/pKqNmsI3HJ
-
Ja w ogole zauwazylem, ze od naszego przegranego meczu z Watfordem Jurgen zgolil brode
Tak jakby mial jakis przesad w rodzaju 'dopoki wygrywamy nie gole brody' 

- Wrubel84
Ważne, że zaczął żyć przy linii. Są emocje, jest konsultacja z zawodnikami, sztabem, trochę późne zmiany, ale nie można mieć wszystkiego
Ciekawe czy na środę wystawi żelazny środek Gini-Milner-Hendo, jeśli będzie dostępny.

-
Napisałem po meczu z Chelsea że Jurgen wyprzedza wszystkich o krok i jeżeli da odpocząć Robertsonowi to w środę czeka nas niesamowity mecz, po prostu ogień i zwycięstwo. Jakość , profesjonalizm wszystko jest. Jeżeli ktoś jest w tej chwili za słaby to po prostu nie zagra. To może być kolejny mecz po którym stacje telewizyjne długo nie będą wyłączały kamer.
-
Każdy zespół ma w sezonie wpadki, ważne że nasi mimo braku optymalnej formy potrafili ograniczyć straty do minimum (zakładam optymistycznie że znów zaczną masowo wygrywać). Są naprawdę silni, w całym obecnym sezonie stracili 5 (!!!) punktów. 82 na 87 punktów. Niebywałe. Dwumecz z Atletico przed nami, bez wątpienia bez odrobiny szczęścia nie przejdziemy dalej, ale ten zespół na pewno zasłużył aby do końca w niego wierzyć. Jurgen coś wymyśli. Będzie ogień!!
-
I ja w to wierzę.August pisze:Napisałem po meczu z Chelsea że Jurgen wyprzedza wszystkich o krok i jeżeli da odpocząć Robertsonowi to w środę czeka nas niesamowity mecz, po prostu ogień i zwycięstwo. Jakość , profesjonalizm wszystko jest. Jeżeli ktoś jest w tej chwili za słaby to po prostu nie zagra. To może być kolejny mecz po którym stacje telewizyjne długo nie będą wyłączały kamer.
-
- Moderator
Na początku miewałem wątpliwości, co do tego, czy zaprowadzi nas na szczyt. Nie mogłem się bardziej pomylić. Wspaniały trener, ale przede wszystkim wspaniały człowiek. Pomnik przed Anfield. Natychmiast.
- ynwa19
Stara piłkarska prawda mówi "piłka nożna to taka gra,w której 22 mężczyzn biega za piłką,a na końcu i tak wygrywają Niemcy".
I tak trzymać Jorguś!
I tak trzymać Jorguś!

Przez życie idź z uśmiechem na twarzy
-
-
Brak słów żeby opisać tego gościa. Fenomem? Geniusz? Kozak? Cudotwórca?
Jürgen Klopp.
Jürgen Klopp.
"Jestem najlepszym trenerem w Anglii, ponieważ nigdy nikogo nie oszukałem. Złamałbym mojej żonie nogi, jakbym grał przeciwko niej, ale nigdy bym jej nie oszukał." (Bill Shankly)
- Wrubel84
Może ktoś poznaje tego gościa ? Tak, to nasz trener Jurgen Klopp.
https://twitter.com/AnfieldWatch/status ... 12800?s=19

https://twitter.com/AnfieldWatch/status ... 12800?s=19
- diablinadali
Cóż, nadszedł ten dzień, na który tak długo czekałem. Wypełnia mnie poczucie spełnienia, szczęście i czuję się wewnętrznie spokojniejszy. I najlepsze w tym jest to, że nic mi tego nie odbierze. Miewałem kilka dni w swoim życiu, w których osiągałem sukces na gruncie zawodowym lub prywatnym i wtedy czułem podobne uczucie do tego, które towarzyszy mi dziś. Bo spełniło się coś, na co długo czekałem. I choć nie miałem na to większego wpływu, nie włożyłem w to mnóstwa pracy jak w przypadku osobistych sukcesów, tak czuję, że ten sukces wynagrodził mi moją cierpliwość i wiarę.
Pamiętam dzień, w którym ogłoszono Jurgena managerem LFC. Pomyślałem wtedy "jeśli ten gość nie będzie w stanie wznieść klubu na wyżyny, to już nikt nie będzie w stanie tego dokonać". I już nic nie mogło zależeć od nikogo bardziej, niż sukces tego klubu od tego człowieka.
I choć wiem, że ten człowiek tego nie przeczyta, to chciałbym po prostu powiedzieć to w świat - dziękuję Jurgen za wszystko. Cokolwiek dalej się nie wydarzy, będę pamiętał o tym już zawsze. You made our dream come true.
Pamiętam dzień, w którym ogłoszono Jurgena managerem LFC. Pomyślałem wtedy "jeśli ten gość nie będzie w stanie wznieść klubu na wyżyny, to już nikt nie będzie w stanie tego dokonać". I już nic nie mogło zależeć od nikogo bardziej, niż sukces tego klubu od tego człowieka.
I choć wiem, że ten człowiek tego nie przeczyta, to chciałbym po prostu powiedzieć to w świat - dziękuję Jurgen za wszystko. Cokolwiek dalej się nie wydarzy, będę pamiętał o tym już zawsze. You made our dream come true.
-
Również czekałem wiele lat, wiele sezonów i dalej do mnie nie dociera, że w końcu to się stało. Naprawdę czapki z głów przed Jurgenem, który zrobił coś niesamowitego z tym klubem. Z roku na rok progres, w ostatnich miesiącach tyle trofeów... Piękne czasy. Jestem niesamowicie dumny z całego zespołu. Dumny z bycia fanem tego klubu.

Tu chodzi o wszystko. Honor naszego klubu. Dumę naszego miasta. Naszą reputację jako jednego z największych klubów na świecie. Mógłbym występować prawie w każdej innej drużynie i nie byłoby tak samo. - Pepe Reina
-
- Moderator
Co za gest Jurgena Kloppa... poderwał z krzesełek tak jak zawsze sympatyków the Reds...
https://twitter.com/Liverpoolcom_/statu ... 7084056576
https://twitter.com/Liverpoolcom_/statu ... 7084056576