Jaram się jak flota Stannisa. Idzie nowe, idzie lepsze
Z tym gościem marzenia o mistrzostwie mogą stać się realne. Nie chcę pompować balonika, ale 1-2 sezony i myślę, że możemy stać się drugą Borussią. Dodatkowo BPL jest ostatnio bardzo słaba. W tym sezonie liczę na TOP 4, ale nawet jeśli znajdziemy się poza pierwszą czwórką nie będzie tragedii. Takiemu fachowcowi trzeba dać czas, ale efekty na pewno będą
YNWA JURGEN!
Ostatnio zmieniony 8 paź 2015, o 22:16 przez Polak09, łącznie zmieniany 1 raz.
Gdyby nie to że zaraz mogę dostać zawału z powodu meczu polaków to miałbym czas coś więcej napisać A tak to napiszę tylko: SUPER!!! Witamy na Anfield!!!
Zero oczekiwań dotyczących stricte wyników w tym i nawet przyszłym sezonie. Niech to po prostu zacznie wyglądać. Pierwszy raz od dawna daliśmy sygnał, że wciąż jesteśmy wielkim klubem.
Zastanawiałem się Patryku czy napiszesz Jurgen czy Jürgen.
Na Twitterze zapanował nowy trend Jetzu - Jetzü
a Szostie to już w ogóle odleciał - Szößtie
Wszyscy są szczęśliwi 8 Października ten dzień w kalendarzu kibica Liverpoolu na czerwono #KloppLFC
Powodzenia i samych sukcesów, ale jak już wszyscy wrócą na ziemie to przede wszystkim trzeba go wspierać.
Django pisze:Czy Wy naprawdę wierzycie w to, że Klopp miałby do nas przejść??? Naprawdę???
Polak09 pisze: Wierzymy. Naprawdę.
Niby dlaczego nie? Gdzieś czytałem, że Jurgen zrobił sobie roczną przerwę od piłki, ale jeżeli w styczniu pojawi się ciekawa oferta pracy to poważnie ją rozważy, szczególnie jeżeli będzie to propozycja z Premier League. Liverpool to nadal wielki klub, z naprawdę niezłą kadrą. Klopp mógłby to wszystko poustawiać jak należy. To znakomity fachowiec, chyba nie muszę przypominać jakich rzeczy dokonał z Borussią.
Django pisze:Jasne, każdy wierzy w to, co uważa za stosowne. Ja wierzę w biednych purpuratów.
Posty z 3 sierpnia...
Wiedziałem, że ten moment kiedyś nadejdzie