Szybko i na temat
Kolega wyżej dobrze napisał - jeden member = jeden bilet
Przy jednej transakcji możesz kupić max 4 sztuki Ale na 4 różne membery
Np ja wbijam na stronę i po zalogowaniu ze swojego konta kupuje sobie żonie I znajomym
Ale pod warunkiem że każdy ma swojego membera....
Co do wyjątków od 4 sztuk chodzi o och....łe puchary myszki miki gdzie gra się z drużyną której nikt nie zna.... I wtedy można kupować więcej biletów.
Mam nadzieję że zrozumiałe
Bilety na mecz
Moderatorzy: zoltoczerwony, ramar, Juluz, Szpieg1, Gonzo, Daniel, AirCanada
-
Re: Bilety na mecz
Jakby ktoś się chciał wybrać do Genewy na mecz towarzyski z Lyonem (31 lipca,19:00) to właśnie bilety trafiły do sprzedaży -> https://www.ticketcorner.ch/liverpool-f ... =erdetaila
-
Podpowie mi ktoś czy jest jakaś możliwość "połączenia" ze sobą dwóch memberów, żeby ewentualne bilety miały miejsca obok siebie?
-
Jak masz membery X i Y, to:Maaciek pisze:Podpowie mi ktoś czy jest jakaś możliwość "połączenia" ze sobą dwóch memberów, żeby ewentualne bilety miały miejsca obok siebie?
- z membera X dodajesz do friends & family member Y
- z membera Y dodajesz do friends & family member X
Jak nie dodasz z obu nawzajem to nie zadziała. Potem przy zakupie biletów możesz przypisać drugie miejsce do znajomego
-
Dziękuję za pomoc!Redi pisze:Jak masz membery X i Y, to:Maaciek pisze:Podpowie mi ktoś czy jest jakaś możliwość "połączenia" ze sobą dwóch memberów, żeby ewentualne bilety miały miejsca obok siebie?
- z membera X dodajesz do friends & family member Y
- z membera Y dodajesz do friends & family member X
Jak nie dodasz z obu nawzajem to nie zadziała. Potem przy zakupie biletów możesz przypisać drugie miejsce do znajomego
- rados999
Czy orientuje się ktoś kiedy rusza sprzedaż biletów na mecz z city na Wembley. Chodzi mi o zakup biletu przez stronę Wembley. Będę wdzięczny za pomoc.
-
Brak takowych informacji, musi to nastąpić pewnie na dniach. Mieszkasz w Anglii ?
- rados999
- jajos-tbg
https://www.livefootballtickets.com/fix ... hield.html
Mowisz o tej stronie? Przy takich cenach nie bylbym wcale zdziwiony gdyby koniki trzymaly na tym lape...
Mowisz o tej stronie? Przy takich cenach nie bylbym wcale zdziwiony gdyby koniki trzymaly na tym lape...

Gerrard zmienił bieg historii. Jeśli nie strzeliłby jednej z najlepszych bramek w historii europejskiej piłki, Liverpool dalej miałby cztery Puchary Europy, Gerrard ubierałby się na niebiesko, a Benitez prowadziłby w tej chwili Newcastle.
-
To nie jest strona Wembleyjajos-tbg pisze:https://www.livefootballtickets.com/fix ... hield.html

- WhiteAngel
LiverpoolFC.pl [*][*][*][*][*] 21 czerwca 2017 Pamiętamy [*][*][*][*][*][/size][/color]
-
Ktoś bierze udział w loterii UEFA biletów na superpuchar?
Będzie mało czasu po losowaniu na ogarnięcie wizy, transportu i noclegów w przypadku wygrania biletów i chętnie wymieniłbym informacje
Będzie mało czasu po losowaniu na ogarnięcie wizy, transportu i noclegów w przypadku wygrania biletów i chętnie wymieniłbym informacje

Nas się nie skreśla.
Andy Robertson
Andy Robertson
-
Ja nie, ale może ta informacja będzie pomocna, że wizę ogarniesz od ręki przez internet, także to będzie najmniejszym problememadamne pisze:Ktoś bierze udział w loterii UEFA biletów na superpuchar?

-
Ogarnia tu ktoś jeszcze bilety na mecze?
-
A skąd mają Ci ogarnąć? Próbuj jeszcze szczęścia jak bilety ze zwrotów trafia do sprzedażyzieluxdd pisze:Ogarnia tu ktoś jeszcze bilety na mecze?