Kurde, nie mam pojęcia co tu napisać Bardzo Wam wszystkim i każdemu z osobna dziękuje za znalezienie chwili czasu i napisanie paru miłych słów, sami wiecie jak to pozytywnie człowieka nastraja Na zdrowie póki co nie narzekam, z dostaniem się do dobrej szkoły nie będę miał raczej problemów, szczęśliwie udaje mi się omijać wszelakie muzyczne chłamy, tak wiec jedynym problemem póki co jest mój wątpliwy przyjazd na zlot. Z każdym przeczytanym słowem w tym temacie coraz bardziej żałuję, że małe są moje szanse na pojawienie się na wschodzie w tym roku i poznanie Was wszystkich osobiście (choć wciąż walczę z terminami i kryzysem finansowym by jednak przybyć do Uroczej ), ale cóż prawdopodobnie uda mi się to zrealizować dopiero w przyszłym tudzież zaprzyszłym roku
"W ciągu całej historii piłki, ludzie zmieniali kluby. Najważniejszą rzeczą jednak, którą musimy zapamiętać jest to, że to klub piłkarski jest znacznie ważniejszy i większy od każdego człowieka." - King Kenny
Xabi, wszystkiego najlepszego. Życzę ci dostania się do wybranego liceum. Nie przejmuj się tym co cię tam spotka. Broń Boże. Oprócz tego samych sukcesów, wspaniałych chwil i szczęścia. I pamiętaj - matura to bzdura
"Jeśli poddajesz się po pierwszym meczu półfinałowym, to nie powinieneś grać w piłkę nożną."
Steven Gerrard