Już zaczyna

Moderatorzy: zoltoczerwony, ramar, Juluz, Szpieg1, Gonzo, Daniel, AirCanada
Od razu jak to przeczytałem poszedłem zobaczyć, ale niestety się spóźniłem. Może będzie jutro na YTJetzu pisze:Jeśli ktoś oglądał przed chwilą TVN 24 to pokazują tam relację na żywo z Madrytu i Reina oczywiście Master of Ceremony zabawia wszystkich i wychwala piłkarzy ^^
Dla mnie - żałosne. To już jest przesada, gruba przesada. Nie chcę sobie wyobrażać, jak czują się teraz kibice Arsenalu... Gdyby coś takiego zrobili naszemu Torresowi, nie darowałabym...Jetzu pisze:btw. trochę głupie zachowanie Pique i Puyola z tym Fabregasem xF
Mam takie same odczucia w stosunku do Fernando! Po prostu podałam taki przykład i mam inne zdanie w tej kwestii. Stop off top!FCmadzia pisze:A niektórzy płaczą tak o Fernando, bo pewnie tylko dzięki niemu kibicujecie The Reds (no offence). Jak dla mnie, to na razie jest on jednym z wielu w Liverpoolu. Bardziej mi zależy na Gerrardzie, Carragherze czy Reinie, który zdaje się, że pokochał LFC ze wzajemnością dozgonnie. Torres? Na pewno świetny zawodnik, ale sporo ma jeszcze do udowodnienia (mam nadzieję, że ten szalik po zwycięstwie na MŚ znaczył coś więcej). No chyba, że ucieknie...