ĂZeby przegrac 1:3 z Ruskami to trzeba byc Polakami!!!!!!! Piekny mecz w wykonaniu bialo czerwonych! Jestem zajebiĹcie szczesliwy... Ja nie wiem. CO sie z nimi dzis stalo! Przeciez nie mieli jakiegos nie sprawdzonego skladu! A grali jakby im nie wiem...Naprawde zawiodlem sie na naszych reprezentantach!
Pozdro!
Reprezentacja Polski
Moderatorzy: zoltoczerwony, ramar, Juluz, Szpieg1, Gonzo, Daniel, AirCanada
- AcRoSs
Dosyc nieoczekiwanie Polska Reprezentacja w Grodzisku Wlkp. ulegla Bialorusi 1:3. Pierwsza polowa w wykonaniu naszej Reprezentacji byla bradzo slaba, chaotyczna po ktorej przegrywamy 0:1 strzelcem bramki byl Aleksander Hleb w 8 minucie. Poczštek drugiej polowy to juz nasz calkiem inny zespol; agresywnie kryjšcy, z pomyslem na gre, co zaowocowalo w bramke na 1:1 Macieja ĂZurawskiego. w koncowce jednak coĹ siadlo w naszej druzynie, co zaczeli wykorzystywac Bialorusini, ktorzy czesto atakowali naszš bramke; i zdobyli 2 gole
kolejno Wieczeslaw Hleb w 84 min. i ĂLawrik w 90 min. .
Bardzo slabo zagrala dzisiaj nasza defensywa. Najlepszym zawodnikiem meczu moim zdaniem bezwštpliwoĹci byl Aleksander hleb
pokazal dzisiaj , ze jest naprawde pilkarzem Ĺwiatowej klasy
PS To jednak pierwszy mecz naszych pilkarzy po przerwie zimowej, czeĹc z nich dopiero jest w trakcie przygotowan, i myĹle ze z czasem bedzie coraz lepiej
POLSKA Bialo-Czerwoni
Pozdrawiam.

PS To jednak pierwszy mecz naszych pilkarzy po przerwie zimowej, czeĹc z nich dopiero jest w trakcie przygotowan, i myĹle ze z czasem bedzie coraz lepiej

Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 9 lut 2005, o 23:11 przez AcRoSs, łącznie zmieniany 1 raz.
"Niektórzy ludzie uważają, że piłka nożna jest sprawą życia lub śmierci.
Jestem bardzo rozczarowany takim podejściem. Mogę zapewnić, iż jest o wiele, wiele ważniejsza." Bill Shankly
Jestem bardzo rozczarowany takim podejściem. Mogę zapewnić, iż jest o wiele, wiele ważniejsza." Bill Shankly
- Belaiza
- Daniel
- Honorowy Moderator
- Kontakt:
Oglšdajšc mecz stwierdzilem, ze bez wzgledu na wynik skrytykuje postawe naszych reprezentantow.
Pierwszych minut nie oglšdalem, ale strata pilki przed polem karnym i taka bezcznnoĹc przy pilkarzach poprostu mnie dobijala. Ja nie wiem czy obroncu sš tak tepi, ze nie wiedzš, ze trzeba kryc indywidualnie. Jak dzieci grajšce w przedszkolu wszyscy naraz biegnš do pilkarza, ktory aktualnie posiada pilke. Ten poda do innego i zabawa zaczyna sie od nowa. Obroncy majš radoche, ze troszke pobiegali i jest i cieplej, a ty na tablicy wynikow 1-0. Dziennikarka pyta sie Klosa w przerwie czy nie jest zimno a on na to: "Jak ktoĹ biega to nie jest zimno." i to jest wlaĹnie ich postawa. odwalic swojš robote, pobiegac za napastnikami, a na dodatek gowno przy tym robišc.
Za pierwszš baramke Dudka raczej nie winie, bo mimo, iz pilka przeszla ruz obok Jego reki, to jednak byla mocno strzelona i rykoszet zmylil Jurka.
No nic, po paru akcjach naszych, przede wszystkim Frankowskiego z 21' i ĂZurawskiego nie wiem z ktorej minuty z nadziejš czekalem na gwizdek sedziego.
A dlaczego czekalem
Bo juz nie chcialem widziec gry naszych pomocnikow
Przede wszystkim KOSOWSKI
To, co On wyrabial na boisku to nadaje sie na 3 lige. Pilka plštalš Mu sie pod nogami, ze az strach patrzec. Nic, kompletnie nic Mu nie wychodzilo, zarowno podania, jak i indywidualne szarze. Mnie to nawet Ĺmieszylo, bo jak Kosa dostal pilke przed polem karnym, obiegl wszerz boisko, nabiegal sie chlopak, a na finisz podaje do Ĺwietnie wystawionego...Bialorusina, to nie wiedzialem czy sie Ĺmiac, czy plakac.
Kolejny kiepski w pierwszej polowie Mila. Nie udawaly Mu sie prostopadle podania, nie potrafil przejšc pilki, ktorš zresztš sam czesto gubil i tracil.
Mial byc rozgrywajšcym Polskiej reprezentacji, ale pierwsza polowa byla zla w Jego wykonaniu. W drugiej troszke sie przebudzil i wyglšdalo to lepiej.
Wspomnielbym jeszcze o Kaluznym, ale On to jak kobieta...zmiennym jest. Raz gra lepiej, a raz gorzej. Jedno jest pewne: dobrze, ze zszedl po 45 minutach.
I niech mi nie pieprzš glupot, ze Mila i Kaluzny grali Ÿle, bo zmienili barwy klubowe i muszš sie z tym oswoic. JakoŠGorawski mogl zagrac dobrze, ale o tym napisze nizej
Krzynowek: On to rowniez nie gral zbyt porywajšco. W moim odczuci za bardzo poczul sie czolowym pilkarzem reprezentacji. Nie pracowal na zespol, tak jak to bylo chocby jesieniš. Albo Mu sie chcialo, albo nie. Zwykle sie nie chcialo
. Caly czas prowokowal pilkarzy Bialorusinow, za co dostal zoltš kartke (chociaz bialorusin tylko udawal, ale mnie wkurzaly te jego zaczepki :evil: ). Raz rozegral lšdnš, indywidualnš akcje, ale chybil.
Teraz epilog tych moich krytyk wobec prerezentacji.
Otoz, chodzi mi o robienie ladnej miny do zlej gry. Jak pokazywali Janasa podczas pierwszej polowy, widac, ze go az nosilo, ale chodzil tylko spokojnie. PoŸniej ta sama dziennikarka co u Klosa stwierdzila, ze nie ma szymkowiaka, mila gra Ÿle, to nie ma komu rozgrwac pilki w reprezentacji. a On na to, wogole nie zmartwiony odpowiada (byc moze coĹ pokrecilem, ale chodzi o sam sens wypowiedzi); "Mila wcale nie gral Ÿle, gorzej napewno obrona." O i prosze...Janosik odwaraca kota ogonem, zamiast potwierdzic fakt, ze Mila gral Ÿle, bo tak wlaĹnie bylo. Skoro dziennikarka zarzucila wštek o rozgrywajšcym, to On zamiast powiedziec co myĹli, musi zaraz zmienic temat. Nie na tym rzecz pochodzi. Czlowiek uczy sie na bledach, a Janas sprawia wrazenie jakby tych bledow wogole nie widzial.
O bramkach nie bede mowil, bo sami zresztš w wiekszoĹci widzieliĹcie, ĂZurawski dosyc szczeĹliwie, druga bramka dla Bialorusi- jurek bez szans (brawa dla obrony :evil: ), a trzeciej to juz dokladnie ine pamietam bo Mi sie oczy zamykaly same.
Mialem jeszcze wspomniec o jednym, jedynym plusie, jaki dostrzeglem na boisku- Gorawski. Po zmianie stron gral rewelacyjnie, wywalczyl kilka roznych, sam mial okazje strzelic bramke (glowš) i ogolnie pracowal lepiej niz mila i Kosowski razem wzieci. Janas powinien go wystawicod pierwszej minuty, bo jak tu mozn grac pilkarzami, ktorzy klubie siedzš na lawce rezerwywych(Kosowski). Ewdentnie bylo widac, ze pilke miesišc temu mial przy nodze. Gorawski rowniez zmienil klub, a jakoŠgra dobrze, tak wiec eksperci w studiu nie wciskajcie kitu, ze zmiana klubu to jest juz jakaŠtragedia i trzeba grac przez to Ÿle.
Jedno w czym sie nie pomylilem podczas prognoz przed tym meczem to fakt, ze decydujšce bramki padly w koncowce
.
Dobra ja sie zbieram do szkoly. Ogolnie jeszcze dodam, ze mecz byl nudny, brzydki i wkur***ly mnie te pier****ne tršbki na stadionie :evil: . Przyjdize taki kibic weŸmie tršbke i tršbi na caly stadion. Ani to ladnie, ani nie pomoglo Polakom, ani nie przezkodzilo Bialorusi.
NIE BĂADĂZ ĂLOSIEM, NIE TRĂAB
.
POZDRO.
Pierwszych minut nie oglšdalem, ale strata pilki przed polem karnym i taka bezcznnoĹc przy pilkarzach poprostu mnie dobijala. Ja nie wiem czy obroncu sš tak tepi, ze nie wiedzš, ze trzeba kryc indywidualnie. Jak dzieci grajšce w przedszkolu wszyscy naraz biegnš do pilkarza, ktory aktualnie posiada pilke. Ten poda do innego i zabawa zaczyna sie od nowa. Obroncy majš radoche, ze troszke pobiegali i jest i cieplej, a ty na tablicy wynikow 1-0. Dziennikarka pyta sie Klosa w przerwie czy nie jest zimno a on na to: "Jak ktoĹ biega to nie jest zimno." i to jest wlaĹnie ich postawa. odwalic swojš robote, pobiegac za napastnikami, a na dodatek gowno przy tym robišc.
Za pierwszš baramke Dudka raczej nie winie, bo mimo, iz pilka przeszla ruz obok Jego reki, to jednak byla mocno strzelona i rykoszet zmylil Jurka.
No nic, po paru akcjach naszych, przede wszystkim Frankowskiego z 21' i ĂZurawskiego nie wiem z ktorej minuty z nadziejš czekalem na gwizdek sedziego.
A dlaczego czekalem

Kolejny kiepski w pierwszej polowie Mila. Nie udawaly Mu sie prostopadle podania, nie potrafil przejšc pilki, ktorš zresztš sam czesto gubil i tracil.
Mial byc rozgrywajšcym Polskiej reprezentacji, ale pierwsza polowa byla zla w Jego wykonaniu. W drugiej troszke sie przebudzil i wyglšdalo to lepiej.
Wspomnielbym jeszcze o Kaluznym, ale On to jak kobieta...zmiennym jest. Raz gra lepiej, a raz gorzej. Jedno jest pewne: dobrze, ze zszedl po 45 minutach.
I niech mi nie pieprzš glupot, ze Mila i Kaluzny grali Ÿle, bo zmienili barwy klubowe i muszš sie z tym oswoic. JakoŠGorawski mogl zagrac dobrze, ale o tym napisze nizej
Krzynowek: On to rowniez nie gral zbyt porywajšco. W moim odczuci za bardzo poczul sie czolowym pilkarzem reprezentacji. Nie pracowal na zespol, tak jak to bylo chocby jesieniš. Albo Mu sie chcialo, albo nie. Zwykle sie nie chcialo

Teraz epilog tych moich krytyk wobec prerezentacji.
Otoz, chodzi mi o robienie ladnej miny do zlej gry. Jak pokazywali Janasa podczas pierwszej polowy, widac, ze go az nosilo, ale chodzil tylko spokojnie. PoŸniej ta sama dziennikarka co u Klosa stwierdzila, ze nie ma szymkowiaka, mila gra Ÿle, to nie ma komu rozgrwac pilki w reprezentacji. a On na to, wogole nie zmartwiony odpowiada (byc moze coĹ pokrecilem, ale chodzi o sam sens wypowiedzi); "Mila wcale nie gral Ÿle, gorzej napewno obrona." O i prosze...Janosik odwaraca kota ogonem, zamiast potwierdzic fakt, ze Mila gral Ÿle, bo tak wlaĹnie bylo. Skoro dziennikarka zarzucila wštek o rozgrywajšcym, to On zamiast powiedziec co myĹli, musi zaraz zmienic temat. Nie na tym rzecz pochodzi. Czlowiek uczy sie na bledach, a Janas sprawia wrazenie jakby tych bledow wogole nie widzial.
O bramkach nie bede mowil, bo sami zresztš w wiekszoĹci widzieliĹcie, ĂZurawski dosyc szczeĹliwie, druga bramka dla Bialorusi- jurek bez szans (brawa dla obrony :evil: ), a trzeciej to juz dokladnie ine pamietam bo Mi sie oczy zamykaly same.
Mialem jeszcze wspomniec o jednym, jedynym plusie, jaki dostrzeglem na boisku- Gorawski. Po zmianie stron gral rewelacyjnie, wywalczyl kilka roznych, sam mial okazje strzelic bramke (glowš) i ogolnie pracowal lepiej niz mila i Kosowski razem wzieci. Janas powinien go wystawicod pierwszej minuty, bo jak tu mozn grac pilkarzami, ktorzy klubie siedzš na lawce rezerwywych(Kosowski). Ewdentnie bylo widac, ze pilke miesišc temu mial przy nodze. Gorawski rowniez zmienil klub, a jakoŠgra dobrze, tak wiec eksperci w studiu nie wciskajcie kitu, ze zmiana klubu to jest juz jakaŠtragedia i trzeba grac przez to Ÿle.
Jedno w czym sie nie pomylilem podczas prognoz przed tym meczem to fakt, ze decydujšce bramki padly w koncowce

Dobra ja sie zbieram do szkoly. Ogolnie jeszcze dodam, ze mecz byl nudny, brzydki i wkur***ly mnie te pier****ne tršbki na stadionie :evil: . Przyjdize taki kibic weŸmie tršbke i tršbi na caly stadion. Ani to ladnie, ani nie pomoglo Polakom, ani nie przezkodzilo Bialorusi.
NIE BĂADĂZ ĂLOSIEM, NIE TRĂAB

POZDRO.
Proud to be RED.
"The most important thing that we all must remember is that this football club is much more important and bigger than anybody." Kenny Dalglish
"The most important thing that we all must remember is that this football club is much more important and bigger than anybody." Kenny Dalglish
-
mam nadzieje ze chlopaki nie zagraja w meczach eliminacyjnych tak jak wczoraj. mam nadzieje ze to wczoraj to jakis przypadek, mecz towarzyski bez wiekszego przygotawania i checi do gry naszych chlopcow.
trzeba przyznac ze bialorus ladnie sobie radzila z naszymi, dokladnie kryli (w przeciwienstwie do nas) i wypracowywali sobie akcje.
Daniel juz wszystko ladnie podsumowal
zapomniales jeszcze o rasiaku
naprawde szkoda ze w reprezantacji nie radzi sobie tak jak w derby, a co do bramek to jurek wpuscil tylko jedna, ktora chyba i tak zawadzila o ktoregos z naszych obroncow. a w drugiej polowie na bramce stal boruc mimo wszystko wydaje mi sie ze dobrze sie spisal a chlopaki w koncowce juz zupelnie odpuscili a bramkarz sam nic nie zdziala musi byc solidana obrona
a propos anglia- holandia 0-0
trzeba przyznac ze bialorus ladnie sobie radzila z naszymi, dokladnie kryli (w przeciwienstwie do nas) i wypracowywali sobie akcje.
Daniel juz wszystko ladnie podsumowal

a propos anglia- holandia 0-0
- Daniel
- Honorowy Moderator
- Kontakt:
OczywiĹcie Boruc byl bez szans, sory za blšd, ale pisalem to rano, wiec jeszcze spalem przy komputerzeDaniel pisze:, druga bramka dla Bialorusi- jurek bez szans (brawa dla obrony :evil: )

POZDRO.
Proud to be RED.
-
Nie no. Piekny mecz. Rasialdo jak zwykle wspaniale. :evil:
A tak serio, coŠczulam, ze przegramy. W zasadzie, gdzy mecz sie zaczšl to juz bylam pewna. Czemu cholera tylko moje zle przeczucia sie sprawdzajš? To bardzo frustrujšce.
Postawš naszych 'orzelkow' jestem po prostu zachwycona. Ta pasja, to zaangazowanie...
Ja rozumiem, ze zimno i fajniej by bylo na Barbados a nie na jakimĹ boisku, ale mogli choc odrobine sie postarac. Bo naprawde ja juz bylam bardziej zaangazowana w gre w siatkowke w szkole podstawowej niz nasza fantastyczna reprezentacja we wczorajszy mecz.
Tylko mnie teraz jedna rzecz zastanawia, czy im sie po prostu nie chce jak przypuszczam, czy tez rzeczywiĹcie sš to takie ofiary, za jakie chcš uchodzic.
Nie wiem juz, co gorsze.
Tekst Janasa, ze jego zdaniem 'Mila zagral nieŸle' jest absolutnym hitem ostatniego tygodnia. Dawno sie tak nie uĹmialam.
Heh, przynajmniej Czesi wczoraj wygrali.
A tak serio, coŠczulam, ze przegramy. W zasadzie, gdzy mecz sie zaczšl to juz bylam pewna. Czemu cholera tylko moje zle przeczucia sie sprawdzajš? To bardzo frustrujšce.
Postawš naszych 'orzelkow' jestem po prostu zachwycona. Ta pasja, to zaangazowanie...
Ja rozumiem, ze zimno i fajniej by bylo na Barbados a nie na jakimĹ boisku, ale mogli choc odrobine sie postarac. Bo naprawde ja juz bylam bardziej zaangazowana w gre w siatkowke w szkole podstawowej niz nasza fantastyczna reprezentacja we wczorajszy mecz.
Tylko mnie teraz jedna rzecz zastanawia, czy im sie po prostu nie chce jak przypuszczam, czy tez rzeczywiĹcie sš to takie ofiary, za jakie chcš uchodzic.

Tekst Janasa, ze jego zdaniem 'Mila zagral nieŸle' jest absolutnym hitem ostatniego tygodnia. Dawno sie tak nie uĹmialam.

Heh, przynajmniej Czesi wczoraj wygrali.

24 hour party people!
-
Ja pierdziele!!!
Bracia Hlebowie nas rozpierdzielili, my takiego rozgrywajacego jakim jest starszy z braci to chyba nie bedziemy mieli wogle juz nigdy.
Komentarz po meczu : Redaktor do janasa bardzo slaby wystep mili(z czym w 100% sie zgadzam bo gral padline) a janas na to z tym sie nie zgadzam mila zagral bardzo dobrze- no szkurwa szlak mnie zbiera po takiej wypowiedzi janosika, co on qwa oczu nie ma-fajanas zakichany.(niedlugo czas na kasperczaka!!!!!!!!)
Obrona poza debiutantem Zurawiem spala a nie grala.
Zuraw z przodu chasal ,podobal m isie Gorawski ozywil troche ta flanke.
Ale i tak jedna wielka katastrofa!!
Bracia Hlebowie nas rozpierdzielili, my takiego rozgrywajacego jakim jest starszy z braci to chyba nie bedziemy mieli wogle juz nigdy.
Komentarz po meczu : Redaktor do janasa bardzo slaby wystep mili(z czym w 100% sie zgadzam bo gral padline) a janas na to z tym sie nie zgadzam mila zagral bardzo dobrze- no szkurwa szlak mnie zbiera po takiej wypowiedzi janosika, co on qwa oczu nie ma-fajanas zakichany.(niedlugo czas na kasperczaka!!!!!!!!)
Obrona poza debiutantem Zurawiem spala a nie grala.
Zuraw z przodu chasal ,podobal m isie Gorawski ozywil troche ta flanke.
Ale i tak jedna wielka katastrofa!!
Forever Jamie Redknapp
-
- Kontakt:
-
- Ojciec Chrzestny
Porazka z przecietnym przeciwnikiem na wlasnym terenie boli i nie da sie tego ukryc. Pamietajmy, ze Polacy jednak nie zaczeli w wiekszoĹci rozgrywek klubowych i cišgle sš w okresie przygotowawczym. Niby z Bialorusiš jest tak samo, no ale...
W pewnych okresach meczu gra Polakow nawet sie mogla podobac. Szkoda, ze sily i pasji starczylo tylko na momentalne zrywy w grze...Nie ma sie co jednak zalamywac i podcinac sobie zyl
Do meczow EMĂS zostalo jeszcze stosunkowo sporo czasu i do tego momentu powinien wrocic "dawny blask"
chlopcow Pawla Janasa.
Pozdrawiam

Pozdrawiam
-
!!!!!!!
I jeszcze jedno jednak lepiej jak FRANEK jest JOKEREM w naszej kadrze,bo jak na razie to z Francjš i ruskimi gola nie zdobyl,choc okazji mu nie braklo,a co do Rasiaka to niech lepiej Janas go wiecej nie powoluje,bo za nim my sie doczekamy az on sie przelamie to minie 5 lat,w Derby strzela w kadrze nie potrafi.
Poki sš duze szanse na bezpoĹredni awans z 2 miejsca to trzeba to wykorzystac i nie oglšdac sie na rywali tylko wygrywac mecze,tak jak przyzwyczaili nas do tego jesieniš.

LIVERPOOL w sercu moim jest!!!!!!!!
- Daniel
- Honorowy Moderator
- Kontakt:
Ja nie wiem co sie tak na Rasiaka uparliĹcie. Nie gral przez caly mecz to i co mogl zaradzic
Mial okazje do strzelenia bramki, ale przeciez ta pilka sama na niego wpadla, a on zareagowal odruchowo. Nie mozna przeciez oceniac wystepu po 20 miuntach gry.
POZDRO.

POZDRO.
Proud to be RED.
-
- Kontakt:
Pilkarska reprezentacja Polski zagra oficjalny mecz towarzyski z Albaniš, 29 maja w Polsce - poinformowal we Wronkach prezes PZPN Michal Listkiewicz.
"W pištek wieczorem Albanczycy zgodzili sie na rozegranie z nami spotkania - powiedzial Listkiewicz. - WczeĹniej rozmawialiĹmy z federacjš tego kraju, a takze z Gruzjš i Armeniš. Spotkanie odbedzie sie poza oficjalnym terminem FIFA."
"Nie jest ustalone jeszcze miejsce spotkania, bo trener Janas niedawno dowiedzial sie o zgodzie Albanii. Bedziemy podejmowac Albanczykow przed meczem z Azerbejdzanem, podczas tygodniowego zgrupowania. Bedziemy szukali miejsca w poblizu obozu reprezentacji, aby nie wedrowac po Polsce. Jedna z opcji uwzglednia Wielkopolske, ale decyzja nalezy do Pawla Janasa" - dodal Listkiewicz.
PS: buehehehe to mamy rzeczywiĹcie sparingpartnera na poziomie <hahaha> Co to za rywal ? Jakby nie mozna bylo zagrac z kimĹ lepszym.
"W pištek wieczorem Albanczycy zgodzili sie na rozegranie z nami spotkania - powiedzial Listkiewicz. - WczeĹniej rozmawialiĹmy z federacjš tego kraju, a takze z Gruzjš i Armeniš. Spotkanie odbedzie sie poza oficjalnym terminem FIFA."
"Nie jest ustalone jeszcze miejsce spotkania, bo trener Janas niedawno dowiedzial sie o zgodzie Albanii. Bedziemy podejmowac Albanczykow przed meczem z Azerbejdzanem, podczas tygodniowego zgrupowania. Bedziemy szukali miejsca w poblizu obozu reprezentacji, aby nie wedrowac po Polsce. Jedna z opcji uwzglednia Wielkopolske, ale decyzja nalezy do Pawla Janasa" - dodal Listkiewicz.
PS: buehehehe to mamy rzeczywiĹcie sparingpartnera na poziomie <hahaha> Co to za rywal ? Jakby nie mozna bylo zagrac z kimĹ lepszym.

- Daniel
- Honorowy Moderator
- Kontakt:
No to wybrali sobie rywala. Bojš sie brac kogoĹ mocnego, bo wiedza, ze dostanš, a tak zagrajš z Albania, wygrajš 2-0 i beda gadac, ze zagrali Ĺwietny mecz, tylko, ze nie wykorzystali wszystkich sytuacji podbramkowych. A Janas powie, ze takiego meczu Polacy nie rozegrali juz dawno
.
POZDRO.

POZDRO.
Proud to be RED.
-
- Ojciec Chrzestny
No moi drodzy nadchodzš mecze Eliminacji Mistrzostw ĂSwiata. Jak wiadomo Nasi 2 przeciwnicy, z ktorymi lada dzien sie zmierzym do wymagajšcych delikatnie rzecz ujmujšc nie nalezš. Polska powinna w 2 meczach na wlasnym terenie zdobyc 6 punktow i wykonac znaczšcy krok do "World Cup Germany 2006". Nie mozemy wpaĹc w paranoje, zeby obawiac sie Azerbejdzanu czy Irlandii Polnocnej. DziĹ przeczytalem w jednym portali internetowych, ze niektorzy pilkarze z Azerbejdzanu zarabiajš lepiej od najdrozej oplacanych polskich pilkarzy. Niezwykle mnie to zaciekawilo. Mimo wszystko nie widze innej opcji niz 2 pewne zwyciestwa Polakow...Chociaz Anglicy o ile pamietam troszke sie z Azerami meczyli (1-0 na wyjeŸdzie)
Stawiam spokojnie
Polska 3-0 Azerbejdzan
Polska 2-0 Irlandia Polnocna
Stawiam spokojnie

Polska 3-0 Azerbejdzan
Polska 2-0 Irlandia Polnocna