Moderatorzy: ramar, zoltoczerwony, Juluz, Daniel, Gonzo, Szpieg1, AirCanada
welna20 napisał(a):https://twitter.com/i/status/1165492571382124545
Lepsze ujęcie wczorajszego zagrania Bobby'ego
NavyBlue napisał(a):Siema mam pytanie. Zadam je w tym temacie bo nie mogę znaleźć odpowiedniego.
Chodzi o grę w kadrze przy tej przerwie na repry Boba, Fabsa i Sadio. Wiem, że Brazylia z Senegalem gra towarzysko w czwartek. Nie rzuciły mi się w oczy inne mecze Senegalu czy też Brazylii po weekendzie.
Czy jest szansa, że wrócą niezajechani po przerwie?
Wiem, że Robbo, Gini i VVD grają bodjże w czwartek i niedzielę, natomiast Hendo i TAA w piątek i poniedziałek.
Mecz z United dopiero w niedzielę tak więc cały tydzień na regenerację.
Chciałbym się upewnić tylko co do występów Senegalu i Brazylii. Z góry dziękuję za odpowiedź.
erni9292 napisał(a):Flymf napisał(a):Pewne rzeczy się nie zmieniają (:
Twoje pierdolenie?
BadBoy1920h napisał(a):NavyBlue napisał(a):Siema mam pytanie. Zadam je w tym temacie bo nie mogę znaleźć odpowiedniego.
Chodzi o grę w kadrze przy tej przerwie na repry Boba, Fabsa i Sadio. Wiem, że Brazylia z Senegalem gra towarzysko w czwartek. Nie rzuciły mi się w oczy inne mecze Senegalu czy też Brazylii po weekendzie.
Czy jest szansa, że wrócą niezajechani po przerwie?
Wiem, że Robbo, Gini i VVD grają bodjże w czwartek i niedzielę, natomiast Hendo i TAA w piątek i poniedziałek.
Mecz z United dopiero w niedzielę tak więc cały tydzień na regenerację.
Chciałbym się upewnić tylko co do występów Senegalu i Brazylii. Z góry dziękuję za odpowiedź.
Brazylia gra jeszcze w niedzielę 13.10 mecz towarzyski z Nigeriią. Natomiast Senegal gra dzisiaj jakiś turniej z Mali i 18 października z Gwineą mistrzostwa narodów Afryki.
erni9292 napisał(a):Flymf napisał(a):Pewne rzeczy się nie zmieniają (:
Twoje pierdolenie?
NavyBlue napisał(a):BadBoy1920h napisał(a): Natomiast Senegal gra dzisiaj jakiś turniej z Mali i 18 października z Gwineą mistrzostwa narodów Afryki.
To kicha trochę jakby Sadio siedział tam do piątku. Jest jakaś szansa, że może opuścić ten mecz? Czy już wiadomo, że na pewno będzie grał?
BadBoy1920h napisał(a):Ciężko powiedzieć. Czasem trenerzy klubów i reprezentacji są w kontakcie i rozmawiają na temat danego zawodnika, by go nie wystawiać. Biorąc pod uwagę, że 20 października gramy ważny mecz z United, to upatruje szansę, że Sadio nie wystąpi właśnie w meczu reprezentacji.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości