Moderatorzy: ramar, zoltoczerwony, Juluz, Daniel, Gonzo, Szpieg1, AirCanada
CzerwonyBartek napisał(a):
Eitd2 @ Nie w Malage inwestowały też swojego czasu arabusy? Potem się im znudziło i klub szybciutko wrócił na swoje miejsce. Oczywiście tam z tego co kojarzę, to trwało niezwykle krótko.
everlast napisał(a):Tylko wtedy byly inne ceny. Teraz taki Pepe za 80. Jakby 35 kosztowal to moznaby sobie kupowac na probe
.Mortimer napisał(a):everlast napisał(a):Tylko wtedy byly inne ceny. Teraz taki Pepe za 80. Jakby 35 kosztowal to moznaby sobie kupowac na probe
Tak samo jak teraz przychody klubów są większe. Gdzieś ostatnio czytałem artykuł w którym autor wyliczył, że transfer Ferdinanda do United procentowo pochłonął więcej budżetu niż gdyby teraz United zapłaciło za Maguiera 90 baniek. Tam chyba stosunek był 17-19% do 15%. To pokazuje dlaczego kluby coraz częściej decydują się na wydawanie, wydaje się, ogromnych sum na transfery. Po prostu je na to stać.
Ralf088 napisał(a):Jakoś mi się to nie widzi, bo jesteśmy na fali i nie ma lepszego momentu na wzmacnianie się niż teraz, no bo kto by nie chciał grać u zwycięzcy LM i przy boku Kloppa? Okej wygraliśmy tym składem Ligę Mistrzów, ale rywale nie śpią i z roku na rok są coraz mocniejsi więc nie możemy zostawać w miejscu, no ale tam w klubie pracują mądrzejsi od nas i miejmy tylko nadzieję że Klopp któregoś z młodych graczy zrobi zawodnika pokroju Trenta. YNWA!
nexetpl napisał(a):Bardzo trafny komentarz, ludzie popadają w hurraoptymizm na temat naszej drużyny, ale mieliśmy dużo szczęścia w tym sezonie. Bramki ze spalonych (West Ham), wylewy przeciwników (Pickford), w LM ledwo wyszliśmy z grupy, a potem wylosowało nam się Porto w ćwierćfinale. Nie chcę myśleć co by było, gdybyśmy trafili na np. City drugi rok z rzędu, bo nie wierzę, że znowu przyjęliby piątkę.
Potrzebny jest ktoś kreatywny, jakiś skrzydłowy i lewy obrońca. Inaczej City nam trochę bardziej odjedzie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: MILF i 17 gości