Moderatorzy: ramar, zoltoczerwony, Juluz, Daniel, Gonzo, Szpieg1, AirCanada
Bakan napisał(a):Podsumowałem wczorajsze spotkanie: https://youtu.be/kIfsSlUvu7s
Edamskiser napisał(a):Bakan napisał(a):Podsumowałem wczorajsze spotkanie: https://youtu.be/kIfsSlUvu7s
Sluchaj, nie zebym Cie jakos krytykowal, ale musisz popracowac nad dynamika bo Twoje materialy moze i sa bardzo dobrze przygotowane od strony merytorycznej, ale przedstawiasz je zbyt monotonnie, przez co ciezko jest przez nie przebrnacJest potencjal, ale musisz poprawic forme.
No i nie siedz jak na jakims kiju od szczotki
Django napisał(a):Spoiler:
Nagrajcie jakiś materiał (przygotujcie się, poświęćcie czas, materiały, nierzadko pieniądze) i wrzućcie na YT - pośmiejemy się wszyscy i ponarzekamy, jaki kto taki i owaki. Jestem po kłótni z żoną, więc rozrywka mi się przyda...
A co do samego meczu - tu nie ma co analizować! Tu nie ma taktyki, tu nie ma pomysłu, tu nie ma chęci do gry, tu nie ma gryzienia trawy, tu nie ma niczego!! Przecież gdyby dziś Brzęczek objął City, to jestem gotowy postawić sporą sumkę, żeby z tym City spadł do Championship..
Aż teraz się zacząłem zastanawiać, jakiego koloru medal zdobylibyśmy z tą kadrą, gdyby selekcjonerem był Behhaker...
t4bask0 napisał(a):Django napisał(a):Spoiler:
Nagrajcie jakiś materiał (przygotujcie się, poświęćcie czas, materiały, nierzadko pieniądze) i wrzućcie na YT - pośmiejemy się wszyscy i ponarzekamy, jaki kto taki i owaki. Jestem po kłótni z żoną, więc rozrywka mi się przyda...
A co do samego meczu - tu nie ma co analizować! Tu nie ma taktyki, tu nie ma pomysłu, tu nie ma chęci do gry, tu nie ma gryzienia trawy, tu nie ma niczego!! Przecież gdyby dziś Brzęczek objął City, to jestem gotowy postawić sporą sumkę, żeby z tym City spadł do Championship..
Aż teraz się zacząłem zastanawiać, jakiego koloru medal zdobylibyśmy z tą kadrą, gdyby selekcjonerem był Behhaker...
Najglupszy z możliwych argumentów. Czy trzeba być piekarzem żeby ocenić smak chleba?
Przecież każdy na Youtube nagrywa dla widzów, więc skoro widzom nie do końca się podoba i wskazują co należy poprawić to są to cenne wskazówki które z resztą Bakan przyjął do wiadomości, a nie nabijanie się z jego twórczości.
Czy jeżeli tobie nie podoba się jakiś film w kinie to zaraz kupujesz kamerę i nagrywasz lepszy?
Ja poza uwagami wskazanymi wcześniej dodałbym jeszcze troszkę przydlugie intro. Ale tak jak mówię, są to tylko sugestie, których oczywiście nikt nie musi brać pod uwagę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości