Moderatorzy: ramar, zoltoczerwony, Juluz, Daniel, Gonzo, Szpieg1, AirCanada
sc0user napisał(a):(...) pójść w coś z goła odmiennego i zrobić design coś na wzór designu Premier League. Tj. kafelki i jakieś randomowe kolory, aczkolwiek w kolorystyce LFC. Teraz minimalizm jest w cenie, jest przejrzysty.
Strona spełnia swoją role, treść zawsze na poziomie.
Bardziej palącym problemem jest forum, bez dwóch zdań. Tutaj "gierek" pełną gęba. Zaczynając od problemu z TOP 10 wątków na stronie przez wieczne problemy z tym, że jedna osoba odpowiadając na wcześniejszy komentarz cały go cytuje, a są osoby, że odpowiadają w zasadzie nie wiadomo na co, jakieś wpis kilkanaście postów dalej.
n_t napisał(a):sc0user napisał(a):(...) pójść w coś z goła odmiennego i zrobić design coś na wzór designu Premier League. Tj. kafelki i jakieś randomowe kolory, aczkolwiek w kolorystyce LFC. Teraz minimalizm jest w cenie, jest przejrzysty.
Strona spełnia swoją role, treść zawsze na poziomie.
Bardziej palącym problemem jest forum, bez dwóch zdań. Tutaj "gierek" pełną gęba. Zaczynając od problemu z TOP 10 wątków na stronie przez wieczne problemy z tym, że jedna osoba odpowiadając na wcześniejszy komentarz cały go cytuje, a są osoby, że odpowiadają w zasadzie nie wiadomo na co, jakieś wpis kilkanaście postów dalej.
+1
Zmieniłem wyświetlanie Top 10 ostatnich aktywnych wątków zamiast postów.
Nowoczesne rozwiązanie forum, ale nie wiem jak z migracją, a przede wszystkim, z adaptacją użytkowników: https://try.discourse.org/
Apropos minimalizmu: Less is More
Ralf088 napisał(a):Panowie mam pytanie, stoję przed wyborem kupna nowego zegarka i mam dwie opcje. Jeden jest na pasku skórzanym - Timexa drugi na bransolecie - Lee Cooper. Ma ktoś jakieś doświadczenie z tymi zegarkami? Który według was byłby lepszy?
Soso napisał(a):Ralf088 napisał(a):Panowie mam pytanie, stoję przed wyborem kupna nowego zegarka i mam dwie opcje. Jeden jest na pasku skórzanym - Timexa drugi na bransolecie - Lee Cooper. Ma ktoś jakieś doświadczenie z tymi zegarkami? Który według was byłby lepszy?
Jaki masz budżet przeznaczony na zegarek? Zawsze ludziom odradzam zegarki marek, które mogą ubrać Cię od góry do dołu i które specjalizują się w ubraniach. Chodzi tu głównie o mechanizmy. W przypadku zegarków takich jak Boss, TH czy właśnie Lee płacisz o wiele więcej za markę a dostajesz słabszy mechanizm. W takich samych cenach można kupić o wiele lepszy zegarek, mniej znanej marki. Poszukaj sobie coś japońskiego (Casio, Seiko czy Lorus), szwajcarskiego (Tissot, Atlantic itp.) albo ewentualnie jakiegoś Fossila czy Festinę.
Z tych wymienionych przez Ciebie brałbym Timexa.
lorenalex napisał(a):Na Anfield poza wystepem naszychwyjazdowka PSG zrobiła na mnie wrażenie:
https://www.youtube.com/watch?v=WY1hJFQc0l8
https://www.youtube.com/watch?v=6suFdn4KnHo
Nie wiem czy to przez naglosnienie w TV, ale bylo i caly czas slychać.
Swoja drogą trzeba mieć zdrowie być bebniarzem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości