Moderatorzy: ramar, zoltoczerwony, Juluz, Daniel, Gonzo, Szpieg1, AirCanada
KowaLFC napisał(a):Wytłumaczycie mi po ch** trzymać linię w momencie, w którym piłka już dawno leci do napastnika? Żeby zawodnicy Southampton mogli sobie jeszcze z Kariusem pograć w głupiego jasia?
romic96 napisał(a):KowaLFC napisał(a):Wytłumaczycie mi po ch** trzymać linię w momencie, w którym piłka już dawno leci do napastnika? Żeby zawodnicy Southampton mogli sobie jeszcze z Kariusem pograć w głupiego jasia?
Yyy?
Oczywiście Klavana nikt nie rozgrzesza ale tutaj jest temat Lovrena i jego łamania linii
pitero napisał(a):amciek napisał(a):pitero napisał(a):Piłkarz, któremu byś przez godzinę prezentował, że 1+1=2, a na sprawdzianie by się pomylił. Genialne ustawienie w "linii" (choć bardziej by to się powinno nazywać krzywą) obronnej. Gra swój własny mecz.
A kogo krył tam Clyne ?
Rozumiem, że miał podobnie jak Lovren łamać linię? Jakbym widział Skrtela, który w dupie ma organizację obronną i patrzy byle samemu nie zrobić babola.
Klavan zaliczył duży kiks, ale jeden błąd nie niweluje drugiego. Zresztą o kiksy zdarzają się znacznie rzadziej niż błędy w ustawieniu.
danio442 napisał(a):Błagam niech on spierdala już do domu i to z buta bo oczy można sobie wydłubać widząc jego grę (tak jak grę Cana)...
RedSolider napisał(a):danio442 napisał(a):Błagam niech on spierdala już do domu i to z buta bo oczy można sobie wydłubać widząc jego grę (tak jak grę Cana)...
No sam spierdalaj.
Lovren dzisiaj najlepszy w naszym bloku defensywnym. ch** z tym, że Klavan jest parodystą i kopie się po czole cały czas, ch** z tym, że nie byłoby bramki gdy wypierdolił wtedy piłkę na orbitę, ale nie trzeba sie do Dejanka dopierdolić. NO BO PRZECIEŻ TO LOVREN XDXD!!!111!!!!!1. Żal mi was ludzie, że nie potraficie nawet meczów oglądać a co dopiero kibicować. Nie pozdrawiam.
RedSolider napisał(a):danio442 napisał(a):Błagam niech on spierdala już do domu i to z buta bo oczy można sobie wydłubać widząc jego grę (tak jak grę Cana)...
No sam spierdalaj.
Lovren dzisiaj najlepszy w naszym bloku defensywnym. ch** z tym, że Klavan jest parodystą i kopie się po czole cały czas, ch** z tym, że nie byłoby bramki gdyby wypierdolił wtedy piłkę na orbitę, ale nie trzeba sie do Dejanka dopierdolić. NO BO PRZECIEŻ TO LOVREN XDXD!!!111!!!!!1. Żal mi was ludzie, że nie potraficie nawet meczów oglądać a co dopiero kibicować. Nie pozdrawiam.
MenToS napisał(a):RedSolider napisał(a):danio442 napisał(a):Błagam niech on spierdala już do domu i to z buta bo oczy można sobie wydłubać widząc jego grę (tak jak grę Cana)...
No sam spierdalaj.
Lovren dzisiaj najlepszy w naszym bloku defensywnym. ch** z tym, że Klavan jest parodystą i kopie się po czole cały czas, ch** z tym, że nie byłoby bramki gdy wypierdolił wtedy piłkę na orbitę, ale nie trzeba sie do Dejanka dopierdolić. NO BO PRZECIEŻ TO LOVREN XDXD!!!111!!!!!1. Żal mi was ludzie, że nie potraficie nawet meczów oglądać a co dopiero kibicować. Nie pozdrawiam.
Dzisiaj nie mieliśmy żadnego "bloku defensywnego" O czym ty gadasz człowieku.. Cała drużyna zagrała fatalne zawody. Naszym najlepszym obrońcą był dzisiaj Karius
Próba wyróżnienia Lovrena za tak fatalny mecz CAŁEJ naszej obrony i te wszystkie akcje Southampton, które rozpoczynał zakrawa o kpinę
danio442 napisał(a):RedSolider napisał(a):danio442 napisał(a):Błagam niech on spierdala już do domu i to z buta bo oczy można sobie wydłubać widząc jego grę (tak jak grę Cana)...
No sam spierdalaj.
Lovren dzisiaj najlepszy w naszym bloku defensywnym. ch** z tym, że Klavan jest parodystą i kopie się po czole cały czas, ch** z tym, że nie byłoby bramki gdyby wypierdolił wtedy piłkę na orbitę, ale nie trzeba sie do Dejanka dopierdolić. NO BO PRZECIEŻ TO LOVREN XDXD!!!111!!!!!1. Żal mi was ludzie, że nie potraficie nawet meczów oglądać a co dopiero kibicować. Nie pozdrawiam.
Po pierwsze to nie przypierdalam się do niego bo to Lovren,tylko dlatego że na to zasłużył (jak cały zespół oprócz Kariusa). Po drugie następnym razem nawpierdalaj jeszcze więcej wykrzykników i dużych liter to może ktoś Cię weźmie na serio... Po trzecie co ma oglądanie meczów do kibicowania? Tym bardziej nie pozdrawiam.
RedSolider napisał(a):Karius rzeczywiście z Lovrenem najlepsi dzisiaj w naszym bloku defensywnym.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości