Moderatorzy: zoltoczerwony, ramar, Juluz, Gonzo, Szpieg1, AirCanada, Daniel, RedFirmino
Assassin napisał(a):Który klub jest zainteresowany Fonte, że ten złożył transfer request? Chodzi mi o to, czy jest to realny transfer, żeby Southampton było "zmuszone" zainteresować się Sakho na poważnie.
Jetzu napisał(a):Assassin napisał(a):Który klub jest zainteresowany Fonte, że ten złożył transfer request? Chodzi mi o to, czy jest to realny transfer, żeby Southampton było "zmuszone" zainteresować się Sakho na poważnie.
Fonte ponoć bardzo pokłócił się z Puelem i właściwie przedstawił sprawę, że on albo ja.
Barilla napisał(a):Jetzu napisał(a):Assassin napisał(a):Który klub jest zainteresowany Fonte, że ten złożył transfer request? Chodzi mi o to, czy jest to realny transfer, żeby Southampton było "zmuszone" zainteresować się Sakho na poważnie.
Fonte ponoć bardzo pokłócił się z Puelem i właściwie przedstawił sprawę, że on albo ja.
Sakho out, Fonte + parę baniek in i wszyscy zadowoleni. Sakho sobie pogra, Fonte nie będzie się musiał z nikim kłócic a my będziemy mieć dobrego obrońce w pierwszym składzie a nie w rezerwach i jeszcze coś zarobimy. Trochę może już się portugalczyk starzeje ale wygląda mi na takiego co spokojnie jeszcze 3 sezony pogra na niezłym poziomie więc czemu nie.
vaxik napisał(a):jeżeli dla Ciebie Fonte to lek na obronę to nie ma sensu prowadzić z Tobą konwersacji. On jeszcze gorszy od Lovrena jest, ale co mi tam wiadomo. Sprowadźmy go, a będziemy mieć jednego więcej parodystę w drużynie
ArtuDitu napisał(a):vaxik napisał(a):jeżeli dla Ciebie Fonte to lek na obronę to nie ma sensu prowadzić z Tobą konwersacji. On jeszcze gorszy od Lovrena jest, ale co mi tam wiadomo. Sprowadźmy go, a będziemy mieć jednego więcej parodystę w drużynie
Przecież Lovren zawdzięcza swój pobyt w Liverpoolu tylko temu, że Fonte potrafił dyrygować nim w Southampton jak u nas kiedyś Agger Skrtelem.
Nie żebym chciał Portugalczyka w klubie, po prostu bawi mnie taka ignorancja.
FootballClub napisał(a):Akurat ME to słaby wyznacznik skoro w półfinale mógł zagrać Ashley Williams czy James Collins, a niewiele zabrakło, żeby grał też Michał Pazdan. Obstawiam, że takie Burnley jako reprezentacja spokojnie w 1/4 by zagrali
Co do gry klubowej to fakt, 3 lata temu kupiliśmy nie tego obrońce co trzeba
FootballClub napisał(a):Skoro są dla Ciebie wyznacznikiem to gratulacje, uważasz w takim razie, że Fonte to najlepszy obrońca Europy, to ciekawe dlaczego kilka lat gra w Southampton
FootballClub napisał(a):Po 3, jak już do kogoś piszesz, to wypadałoby użyć zwrotu grzecznościowego i pisać "Ty", "Wy" z dużych liter
Barilla napisał(a):Jetzu napisał(a):Assassin napisał(a):Który klub jest zainteresowany Fonte, że ten złożył transfer request? Chodzi mi o to, czy jest to realny transfer, żeby Southampton było "zmuszone" zainteresować się Sakho na poważnie.
Sakho out, Fonte + parę baniek in i wszyscy zadowoleni. Sakho sobie pogra, Fonte nie będzie się musiał z nikim kłócic a my będziemy mieć dobrego obrońce w pierwszym składzie a nie w rezerwach i jeszcze coś zarobimy. Trochę może już się portugalczyk starzeje ale wygląda mi na takiego co spokojnie jeszcze 3 sezony pogra na niezłym poziomie więc czemu nie.
truestoryPL napisał(a):
Co tu dużo mówić, jeśli ktoś uważa to za glupi pomysł to jest poprostu głup . Fonte I hais , dołożyć troche i oby JK uderzył po Payeta.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości