Info dla zainteresowanych: fotki będą jutro, miały być dziś, ale transfer mam marny, Wasze facebooki będą musiały jeszcze trochę poczekać

To było po pierwsze, a miało być po drugie... OGROMNE podziękowanie dla organizatorów, Paweł -- spisałeś się na medal! Ośrodek świetny, ten staw i pomost były absolutnym hitem (pomijając mój incydent z kluczami

Mamy dwa hiciory, to nie ulega dyskusji, ale możecie mi powiedzieć kto do cholery wymyślił w tej piosence to durne dzielenie na sylaby?!

Nie chcę wpadać w pompatyczny nastrój, ale przyszedł moment podziękowań... Dlatego będzie króciutko. W tym roku mój zlot nieco się wydłużył, dlatego muszę wyszczególnić i bardzo bardzo gorąco podziękować Izie i Arkowi za gościnę w Sosnowcu i wspólną podróż w obie strony, za dzielenie M2, współlokatorom z pokoju -- Pauli i Jaszczurowi -- naszym gołąbkom, i oczywiście Justynie i Jamiemu za gościnę w Poznaniu na Słowiańskiej i za wycieczkę po mieście doznań

Iza na pierwszym zlocie powiedziała mi, że teraz jak już się zaczęło jeździć, to będzie się liczyć dni od zlotu do zlotu, i nie pomyliła się! Każdy zlot jest inny, nie ma się co czarować, ale w tym roku było wyjątkowo...
Mamy nowy sezon przed sobą, mam nadzieję, że na meczach się będziemy widywać częściej niż w poprzednim sezonie, bo nie wyobrażam sobie z Wami dłuższej rozłąki!
Trzymajcie się miśki i do zobaczenia!

No i mogę z dumą powiedzieć, że byłam już na większości zlotów!:happy: