Ociekał zajebistoscia to mało powiedziane... Byl lepszy niz galaretka na cieplo.

Na razie króko i na temat. Wróciłam cała i zdrowa. Pomijam trudny podróży i miejscówkę w TLK, którą było przejście między dwoma wagonami i kiblem. Troszke ponarzekaliśmy i nie zdążyłam się obejrzec a już jestem w domu. Mam nadzieję, że reszta moich towarzyszy podróży też juz dojechała.
To był mój pierwszy zlot i zapewne nie ostatni. Nie będę pisac o kazdym po kolei jak to mieliście w zwyczaju w latach ubiegłych, bo po prostu boję się, że kogoś pominę, a tego bym nie chciała. Ale... Kaki - moja lazienkowa kompanka, wiesz już jaka jesteś! zajebista jak 'One sound'!, Justynka - na ktora czekalam pol roku, Olaf - czlowiek niesamowity, Jamie - ktorego obudzilam, Magdula - cicha woda i dupa w jednym, Ola - swiadek mojej ochoty na galaretke na cieplo, Ewelinka - wiecznie niedopita jak ja. Boże, wszystkich Was kocham! Nie ze wszystkimi miałam okazje porozmawiac, chociaż się starałam. Dziękuję Wam wszystkim bardzo gorąco. No, może niektórym troszkę bardziej, ale to wszystko przez to, ze ten cholerny zlot trwa tylko 4 dni

Dziekuję moim przewspaniałym współlokatorkom i dzikim lokatorom również. Dziękuję, że wczoraj bezpiecznie wróciłam do domku. I za 'o mój rozmarynie' przy ognisku. Kurcze, za wszystko dziękuję, bo po prostu nie jestem w stanie wymienic wszystkiego...
Chyba powtarzałam to już 150 milionów baniek razy, ale jesteście przecudowni. Tak otwartych, życzliwych i cudownych ludzi szukac ze świecą. Kocham Was wszystkich jakkolwiek to nie zabrzmi! Nowe twarze i starzy znajomi... Uśmiechy, zabawne sytuacje, śpiew, rozmowy... To wszystko zajmie w moim sercu szczególne miejsce... Bardzo szczególne... Szkoda było się rozstawac, ale widzimy się już niedługo. Ja i reszta Wielkopolski również mamy szatański plan

Myślę, że równie genialny, co ten Kasi.
Było przecydownie! To mówię ja, zlotowy 'kot'. Boże, to już na prawdę koniec?

Dziękuję po stokroc! Organizatorom kochanym i Wam wszystkim. Było perfekcyjnie!
Dupa! Dupa! Dupa! Dupa! I wcale nie przepraszam za OT!
// za 150 milionów baniek !!!
/ wilk bardzozły