Moderatorzy: ramar, zoltoczerwony, Juluz, Daniel, Gonzo, Szpieg1, AirCanada
Masacra napisał(a):Jak trzeba będzie to specjalnie dla Ciebie przygotujemy razem z Sochalem twarożek ze szczypiorkiem i śmietaną na śniadanie, kotleciki sojowe z sosem pieczarkowym na obiad, a na kolację powiedzmy jajka w majonezie.
Między posiłkami głównymi jabłka, gruszki, pomarańcze...
Może być?![]()
Piciek2206 napisał(a):Masacra napisał(a):Jak trzeba będzie to specjalnie dla Ciebie przygotujemy razem z Sochalem twarożek ze szczypiorkiem i śmietaną na śniadanie, kotleciki sojowe z sosem pieczarkowym na obiad, a na kolację powiedzmy jajka w majonezie.
Może być?![]()
A ja przywioze ketchup Włocławski i fete z reala to zrobimy Ci salatkę grecką!![]()
A tak poważnie to są też obiady wegetariańskie, więc nic się nie martw
Alex napisał(a):Wystarczy kobietę na forum wpuścić...
Piciek2206 napisał(a):Masacra napisał(a):Jak trzeba będzie to specjalnie dla Ciebie przygotujemy razem z Sochalem twarożek ze szczypiorkiem i śmietaną na śniadanie, kotleciki sojowe z sosem pieczarkowym na obiad, a na kolację powiedzmy jajka w majonezie.
Może być?![]()
A ja przywioze ketchup Włocławski i fete z reala to zrobimy Ci salatkę grecką!![]()
A tak poważnie to są też obiady wegetariańskie, więc nic się nie martw
Alex napisał(a):Wystarczy kobietę na forum wpuścić...
Masacra napisał(a):Nie wiem czy wiesz, ale ja i Sochal również jesteśmy wegetarianami
carlsberg napisał(a):Ja to wolę sobie opierniczyć soczystego tłustego świniaka. (mój brzuch o tym świadczy)
majki napisał(a):Agula nie słuchaj ich, nic lepiej nie smakuje jak sery Turek prosto z mleczarni, smaczny i pożywny posiłek prosto od Matki Natury.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości