Moderatorzy: ramar, zoltoczerwony, Juluz, Daniel, Gonzo, Szpieg1, AirCanada
007 napisał(a):No to ja się lekko szczerze mówiąc wkurwiłem w tym momencie...
007 napisał(a):Kasa jest akurat najmniejszym problemem (mówię chwilowo w swoim imieniu, bo nie wiem jak tam u innych), z tymi posiłkami sumą sumarów też źle nie wyszło, bo zaoszczędzi nam to bałaganu, ale jak zobaczyłem zdjęcia tego całego nowego ośrodka gdzie mamy stacjonować, to mi się scyzoryk otworzył w kieszeni... Wyjątkowo w tym roku przenieśliśmy miejsce naszego spotkania z centralnej Polski na wygwizdajewo pod samą granicą wschodnią, głownie z tego powodu, że trafiła nam się zajebista miejscówka z luksusami za rozsądne pieniądze, atrakcjami tpu spływy itd., wszyscy zaakceptowali z mniejszymi lub większymi bólami, a tutaj wychodzi niespodzianka, że trafimy jednak do "wczesnogierkowskiego ośrodka". Wiem, że najważniejsi są ludzie, atmosfera i tak dalej, no ale myślę, że większość się ze mną zgodzi, że coś jest nie halo... Takich "kurortów" w centralnej Polsce to na pęczki można znaleźć...
majki napisał(a):Ja jestem ciekaw jak oni tam zrobią ognisko na blisko 100 osób, ale ok.
że po naszym przybyciu mogą zacząć się żegnać w prawą stronę...![]()
007 napisał(a):"CICHO SZUMI W LETNI WIECZÓR WODA BUGU
RZEKI PIĘKNEJ I NIEUJARZMIONEJ
DZIKIE PTACTWO PODRYWA SIĘ DO LOTU
I ZATACZA KOLEJNE KRĘGI DO SWYCH LEGOWISK.
A PO ROSIE NIESIE SIĘ DALEKIM ECHEM DZWON KOŚCIELNY
DZWON Z ZAKONU KAPUCYNÓW
OBWIESZCZAJĄC ŚWIATU, ŻE MINĄŁ KOLEJNY DZIEŃ
DZIEŃ SPOKOJU, MIŁOŚCI I ODPOCZYNKU.
A OBOK WŚRÓD STARYCH DRZEW SOSNOWYCH
WSPANIAŁEGO MIKROKLIMATU , OSIADŁ OŚRODEK 'PARTNER'
BĘDĄCY ŁĄCZNIKIEM LUDZI SPRAGNIONYCH
CISZY, SPOKOJU I DZIKIEJ PRZYRODY..."
mnie ten tekst z ich strony głównej przekonał w 100% - zdecydowanie jedziemy do 'Partnera'![]()
![]()
jeżeli tam faktycznie wszyscy w okolicy są miłośnikami przyrody, ciszy, spokoju i ku*** w dodatku dzikiego ptactwa,to mam poważne obawy, że po naszym przybyciu mogą zacząć się żegnać w prawą stronę...![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości