nc+

Tutaj możecie pisać o wszystkim o czym chcecie napisać i podzielić się z innymi.

Moderatorzy: zoltoczerwony, Juluz, RedFirmino, Szpieg1, Gonzo, AirCanada, Daniel

Re: nc+

Postprzez MojNick » 22 sie 2017, o 14:50

Air - miałem podobnie, choć dotyczyły to głównie C+Sport2 i części kanałów z tego samego transpordera. Okazało się, że antena o dosłownie 1 mm musiała zostać przestawiona i wszystko było ok. Samemu nie szło tego ustawić, potrzebny był technik ze sprzętem do mierzenia jakości sygnału. Dziwne, bo bez tego jakość i siła sygnału były powyżej 80%, no ale pomogło.
Avatar użytkownika
MojNick
 
 
6 years of membership6 years of membership6 years of membership6 years of membership6 years of membership6 years of membership
Posty: 288
Dołączył(a): 7 lip 2011, o 13:40

Re: nc+

Postprzez Tindr » 22 sie 2017, o 14:52

Canal + 2 Sport zmienił bodajże 31 lipca transponder - musisz przeszukać listę kanałów albo przeszukać satelitę na którym znajdują się pozostałe kanały NC+ w poszukiwaniu nowego miejsca C+2 Sport.
Co do Elevenów to nie wiem ale całkiem możliwe że podobna sytuacja.
Hell is empty and all the devils are here...
Avatar użytkownika
Tindr
 
 
6 years of membership6 years of membership6 years of membership6 years of membership6 years of membership6 years of membership
Posty: 789
Dołączył(a): 28 kwi 2011, o 22:49
Lokalizacja: Szczecin

Re: nc+

Postprzez ircek » 22 sie 2017, o 15:29

Najlepiej jest zadzwonić na infolinie. Tam sprawdza wszystko, czy z ich strony jest OK. mogą wysłać ponownie sygnał, ewentualnie podpowiedzą, co z tym fantem zrobić. Jeśli to nie pomoże, dopiero wtedy bym szukał u siebie.
Avatar użytkownika
ircek
 
 
8 years of membership8 years of membership8 years of membership8 years of membership8 years of membership8 years of membership8 years of membership8 years of membership
Posty: 68
Dołączył(a): 12 sty 2009, o 00:03
Lokalizacja: Pasłęk

Re: nc+

Postprzez josif » 22 sie 2017, o 21:07

Napisał, że działa mu wszystko oprócz tych kanałów eleven. Miałem podobnie u siebie z tymi kanałami. I dzisiaj rano przywróciłem ustawienia fabryczne i zainstalowałem wszystkie kanały ponownie. Działa bardzo dobrze.
in omnibus requiem quaesivi, et nusquam inveni nisi in angulo cum libro
Avatar użytkownika
josif
 
 
4 years of membership4 years of membership4 years of membership4 years of membership
Posty: 749
Dołączył(a): 15 sie 2013, o 14:41

Poprzednia strona

Powrót do Różności

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości